Yarın Bulutlarla ko olan özlemimi gidericeğim.
Yarın Bulutlarla ko olan özlemimi gidericeğim.
Bu başlığı seviyorum, bulutlarla ko
Vay be zaman ne çabuk geçiyor Bulutlara ko olalı 1 yıl olacak
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Başlık efsane oldu yalnız
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fantezi de son nokta
Bu başlığın aylar sonra hala durduğunu görünce nedense kahkaha attım ve hala aynı durumdayım
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Merhabalar....30 nisan itibarı ile İNAZUMA'lanmış bulunmaktayım...İnceliyordum yorumlara bakıyordum ama; cbf ye ani müşteri 27 nisan da Kuşadası bayisinde buldum kendimi,ama sadece siyah vardı,cbf yi kırmızı almadığıma pişmandım zaten,karar veremedim siyaha.29 nisan pazartesi telefonla izmir bayii de iki rengininde olduğunu öğrenip gittik bizim arkadaşla.yanyana da karar veremiyorum....uffff puffff derken.Baba motorcu yurdunal03 her iki motora da bi bin bakalım dedim...önce kırmızı tabiki...sonra siyaha...bidaha kırmızıya geç bakayım dedim... hımmm....yok kırmızı iptal...siyah okey.dedim..son kararım.50 yaş itibariyle kırmızı bize gitmedi.Düşüneceğim beynime oksijen gitsin biz bi İnciraltı yapalım gelelim dedik çıktık.saar 17.00... Kuşadasına telefon aman ben geliyorum dükkanı kapama,motoru satma geldik.Güzelbahçe balık molasından sonra bastık adaya.19.15 alışverişi tamamladıkfaturayı aldık.30 nisan salı cbf nin satışı tamam,plakayı ruhsatı yarım güne sığdırıp saat 18 de adaya vardım.Plakayı 5 dk.da taktık vedalaştım.sanki 2-3 yıldır kullanıyormuşcasına yağ gibi....Akşam ezanı okunurken Aydın'a geldim.
Yorumlarım ve resimler daha sonra.Herkese kazasız sürüşler...Kısaca diyebilkirim ki..MAKİNA 10 NUMARA...
Valla Yüce Rabbimden başka bir şey istesem olacakmış.Öylesine yeni bir hesap açıp motoru İnazuma yazmıştım.CBF yi satarımda,İnazuma alırım...Mümkünatı yoktu ama imkansız biraz zaman aldı.Çok şükür.Allah sizlere daha iyilerini versin.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Artık bulutları bununla ko' valıyacağım.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
Tur of Turkey Kuşadası ayağını seyretmeye gittim,İnazumayı görüp aşık oldum,şartlar da olgunlaşınca 3 gün de sonuç bu...
Tur of Turkeyden kareler.Çamlık-Kuşadası kavşağı.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Bisikletçileri beklerken....CBF'mle
[IMG][/IMG]
Cbf yi sattığım iş arkadaşım Nefel hocam küçük bir kaza geçirdi.Geçmiş olsun...
[IMG][/IMG]
Hade hade iyileşmişsindir artık.Durmak yok yola devam.....
bu başlık fenomen oldu...kurtulamıcaz artık...
1 yıl oldumu ya dün gibi....
wayy be 2 yıl a bir ay kaldı.....nasıl da geçiyor zaman....
''ko'' suz başlık size yakışmaz bu saatten sonra...
iki yıl olacak be...dün gibi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)