işten çıkarken adama ingilizce .. günü yağ
http://tinyurl.com/7nrqzlx
işten çıkarken adama ingilizce .. günü yağ
http://tinyurl.com/7nrqzlx
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Hayatta neler yarım kalmıyor ki bak kadın cağaz mektubu bitirememiş ...
ege aksanıyla ilgili olabilir belki: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=4065051
bulutlarla kovalamaca doğrusu !
arkadaş konu ile ilgili bi an önce açıklama yaparsa seviniriz...
çok zor sormuş be
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Bulutlarla koşuşturmak ? Bulutlarla kopmak ? Bulutlarla koymak ? Bulutlarla kola almak ? Bulutlarla komiser olmak ? Bulutlarla konken oynamak ? Bulutlarla kolbastı yapmak ?
Tuvaletten yazıyorum açıklayıcı olmuştur..
Bir ay önceden planlanan bir geziydi;
20 nisan da hava durumunun sıkıntı yaratacağini düşünerek;
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Yüksek: 22C. Rüzgar Hızı: 20-25 KM/S. Rüzgar Yönü: Güney. Chance of Precip.
Yağmur Olasılığı %40
DİKKAT : 21 Nisan cumartesi etkinliğimiz yağışlı hava nedeniyle iptal edilmiştir.
diye duyurdum ....ama cuma sabahı çok bulutlu yağış % 0 diyen meteoroloji sitelerine güvenerek ulaşabildiğim Yavuz kardeşimle ve Kadir ağabeyimizle yaklaşık 200 km lik ilk gezimize yaparız dedik...
Aslında Aydın dan,İzmir den,Denizliden katılımlar olacaktı.9 kişilik bir ekibe ulaşacaktık.Haber veremediğim diğer dostlarımızdan ve tanışmasakta gelmek istemiş olan MT üyelerinden özür dilerim.
Başlığı yazarken teknik bir hata oldu.....
Başlığı tahmin eden veya yaklaşan 3 MT üyesini ikinci gezimize davet edeceğime söz veriyorum.
Bakalım bu 3 baba MT li kimler olacak.
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi 23-04-2012 - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22-04-2012 23:53 ----------
Bir ay önceden planlanan bir geziydi;
20 nisan da hava durumunun sıkıntı yaratacağini düşünerek;
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Yüksek: 22C. Rüzgar Hızı: 20-25 KM/S. Rüzgar Yönü: Güney. Chance of Precip.
Yağmur Olasılığı %40
DİKKAT : 21 Nisan cumartesi etkinliğimiz yağışlı hava nedeniyle iptal edilmiştir.
diye duyurdum ....ama cuma sabahı çok bulutlu yağış % 0 diyen meteoroloji sitelerine güvenerek ulaşabildiğim Yavuz kardeşimle ve Kadir ağabeyimizle yaklaşık 200 km lik ilk gezimize yaparız dedik...
Aslında Aydın dan,İzmir den,Denizliden katılımlar olacaktı.9 kişilik bir ekibe ulaşacaktık.Haber veremediğim diğer dostlarımızdan ve tanışmasakta gelmek istemiş olan MT üyelerinden özür dilerim.
Başlığı yazarken teknik bir hata oldu.....
Başlığı tahmin eden veya yaklaşan 3 MT üyesini ikinci gezimize davet edeceğime söz veriyorum.
Bakalım bu 3 baba MT li kimler olacak.
[IMG] [/IMG]
işte yardımcı olacak ipuçları....
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
[IMG] [/IMG]
bulutlarla kovalamaca
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
Bulutlarla konusmak olarak kullanmak istiyorum ben hakkimi
bulutlarla koşmak
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Bulutlarla konuştuk anlaştık. 22 nisan günü yağmur yağmadı bizde gezimizi yaptık. ! Başlık bu.. Anlaşılmayacak ne var anlamadım
Büyük Menderes taşmış..Tarlalar su altında…
Gözüm bulutlarda….hedef karşıki dağlar…
Koçarlı ya doğru.
Ekip.. üçümüzü çekecek biri geçmedi.
Geçtiğimiz Büyük Menderes ovası..
Koçarlı….
bir çocukluk arkadaşına veda eder gibiyim
MT için sıra dışı bir beyin jimsatiği oldu bence yenilerini bekleriz
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)