Bu gün hava açıktı. Bahar mevsimi de geldi. o halde evde durup napacaksın işte bu günkü gezimden fotolar
Yolun kenarında küçük kırmızı yaprakları olan bir ağaçcık dikkatimi çekiyor. duruyorum ve başlıyorum fotoğraf çekmeye
İşte o ağaçtan birkaç foto.
biraz daha gittikten sonra bu sefer bu beyaz ağaç dikkatimi çekiyor. ondan da yakın çekimler alıyorum
Her taraf yeşilleniyor. yakında yeşilin her tonunu görmek mümkün. biraz daha vakit var.
Biraz daha yol aldıktan sonra da sarı bir ağaç dikkatimi çekiyor. ondan da yakın çekimler alıyorum.
Bu amcayla da biraz muhabbet ediyorum. havadan sudan, çiçekten, motordan
bu da nerden çıktı şimdi bahar mevsiminden birden kışa burası Ayder yaylasının üst kısımlarından. yolu açmışlar ama daha kar tam erimemiş. anlaşılan Ayder den yukarı çıkmak için daha bekleyeceğiz
Ayder yaylasından baharın geldiğine dair dikdörtgenler
Dönüşte bu yolu kullanmaya karar veriyorum .daha önce denemediğim bir yol. dağlardan aşıp Ardeşen'e inecem. bakalım n'olacak
yol bitti normal karşılıyorum. daha önce belki 50 defa karşılaştım yol bitmeleriyle çaresiz geri dönüp normal yoldan gidiyorum
Burası Fındıklı ilçesinin hemen yakınlarında bir tepe. gün batımını izlemeye ve fotoğraflamaya geldim buraya.
Orada bir kulübede atmaca avcılığı(yemek için değil tabi ) yapan insanlarla tanışıyorum. atmacayı yakalayıp bıldırcın tutması için eğitiyolar. tabi bu işin zevk yönü de var.
Aşağıda gözüken yer Fındıklı ilçesi
Burası da Ardeşen'e karşı dönüş yolundan, uzun pozlama