sondan 4. resimi google de ara bulmazsın, çok güzel gezi olmuş
sondan 4. resimi google de ara bulmazsın, çok güzel gezi olmuş
BU nasıl bi güzelliktir ya insan gitmemek için kendini zor tutuyor valla tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel bir paylaşım
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hocam sondan 4. resim varya, gün batımı, kuş..
o kadar güzel resmi google'de arasak bulamayız demek istedim
ya kusura bakmayın, ben matematikçi olduğumdan dolayı o cümle ile aynı anlamda olan şu cümleyi çıkardım: "o fotoğrafı google'da arayıp bulursak o zaman güzel değildir"
hani p ise q felan var ya. onlar böyle garip huylarım var da neyse,, ilginize teşekkürler.
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
temmuz başı büyük bi ihtimal burada olurum. buyrun bekleriz. telefonlar zaten gıcırdaması için.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
bizim sucumuz değil hocam, klavyenin sosyalliği bu kadar oluyor
bazılarını alıyorum izninle, paylaşabilirim bazı yerlerde karşına çıkarsa şaşırma
Yusuf bu fotoğraflar sonra ne diyeceğimi bilemedim. Gerçekten süper fotoğraflar. Deklanşörü konuşturmuşsun
Sabah sabah içimi açtı fotolar eline sağlık arkadaşım ne güzel yerler buralar.
fotolar güzel, moto güzel, heryer güzel ellerine emeğine gönlüne sağlık...
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Süper dikdörtgenler..
Göremedik bi şu karadenizi..
teşekkürler herkese. beğenmenize sevindim.
toujours09 umarım en kısa zamanda görme imkanınız olur.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Resimler çok ustaca..Umarım bize de nasip olur görmesi çekmesi..
Ohhh içim açıldı yahu... Bizi içinde debelenip durduğumuz anlamsız işlerden çıkarıp gerçek ve yaşanası hayatı gösterdiğin çok teşekkür ederim. Ayrıca motorcuyu "motorcu" yapanın motoru değil "ruhu" olduğunu bir kere daha kanıtlandı...
çok güzel bir gezi olmuş yusuf abi eline koluna motoruna sağlık muhteşem kareler
teşekkürler. sağolun
biz anca güzel gezi diyoruz senin gezilerine imreniyorum ya.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
ellerine sağlık kardeş
oksijen komasına girdik remen.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Demek ki neymiş? Sualtı kamerasının case ni çıkartıp gidip fotoğraf çekmeye çalışmamak lazımmış, sonra da gezerken resim çekmekten soğumamak lazımmış. Adam gibi bir makina alıp, gidip AFAD dan bir kış eğitim almak lazımmış! Süper gezi, süper fotolar kardeşim! Beni de fotoğraf için imrendirdin! İzninle atmaca resmin büyütüp asmak istiyorum evime! Selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)