mükemmel , elinize sağlık
Her foto kartpostal gibi sanki. Maşallah. Elinize, motorunuza sağlık =)
BE
teşekkür ederim...içim açıldı resmen...tam motorcu yolları...sağlıcakla kal...
Karadeniz karadeniz karadeniz anlat.anlat bitmez.yasa yasa tukenmez bu karadenizin.guzelligine ne omur yeter ne de hasret biter
eline saglik hayatinda sadece cikmaz yollar olsun seni hayal kirikligi yasatan
Çok güzel ya gerçekten bravo. Ellerine sağlık.
of diyorum başka bişey demiyorum.. cennetmi orası....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
söyleyecek birşey bulamıyorum.yine yusuf,yine karadeniz ve ayder. muhteşem.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ben kullanıdığınız makine bodysini ve lensi merak ettim
dostum tamamen görsel bir şölen yaşamış bulunmaktayım
teşekkürler herkese. ilginize sağolun.
ÜmitDura, özel mesaj atıyorum
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Ne şanslı adamsın ya Harika yerlerde yaşayıp harşka fotolar çeken sanırım forumun en gezgin adamısın Tekerine sağlık ;)
Fotografların hepsi güzel ama uzun pozlamayı çok beğendim.
Karadeniz'in güzellikleriyle bizleri buluşturduğun için teşekkürler. Güzel gezmişsin. Ellerine sağlık.
Bu arada kullandığın kamera nedir ?
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Vay be Karadenizli olmak varmış ne güzel bi yer yazı ayrı güzel kışı ayrı tekerin düz bassın abi...
Paylaşımınız içimi aydınlattı teşekkür ediyorum. Fotoğraflarınız kadar modellerinizin de hakkını vermek lazım ama.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Bir tarafta çiçekler böcekler , bir tarafta da kar ne güzel bir bölgede yaşıyorsunYüreğine sağlık sayende seninle birlikte gezmiş kadar olduk , tekerin düz bassın
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
harika bir gezi,muhteşem manzaralar.tebrik ederim fotoğraflarda muazzam
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
BAHAR gelmiş balam benim,bahar gelmiş dayanmış
dalda yaprak bebeciğim,suda köpük uyamışş....
güzel gezi güzel resimler yüreğine sağlık
GÜN OLUR devran döner..
Maşallah ne güzel kareler, çeken kollara, ayaklara sağlık insanın, içi kıpır kıpır oluyor ,güzelligi gördükce insan, yaradanın ne kadar yüce, ve ne kadar büyük, oldugunu hatırlatıyor
teşekkürler herkese. güzel samimi yorumlarınız için sağolun. herkesin bu tür geziler gerçekleştirmesi dileğiyle.
güven61, uzun pozlama fotoğraflara bu aralar merk saldım. güzel oluyor. ama onun için havanın tamamen açık ve yaz havası olması lazım.yazın daha güzelleri gelir inşallah. makine canon 550D
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)