İlk Gezim bi Bakın derim!! 08/04/2012
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tekerine sağlık harika,
sadece biraz kilo ver ve sigarayı bırak herşey daha güzel olacak )
-
siftahı yaptın tekerine emeğine sağlık. karakızanın ile nice gezilere kardeşim.paylaşım için teşekkürler...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
başka gezilerin başka resimlerinide beklemekteyiz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Güzel bol antioksidanlı gezi olmuş. Tekerinize sağlık.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Tekerine sağlık harika,
sadece biraz kilo ver ve sigarayı bırak herşey daha güzel olacak )
Valla haklısın biraz kilo versek iyi olacak. :-D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
aparat adlı üyeden alıntı
siftahı yaptın
tekerine emeğine sağlık. karakızanın ile nice gezilere kardeşim.paylaşım için teşekkürler...
Sağol kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Güzel bol antioksidanlı gezi olmuş.
Tekerinize sağlık.
Teşekkürler....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
başka gezilerin başka resimlerinide beklemekteyiz...
Yaz geldi olucak artık...
-
-
Güzel gezi emeğinize sağlık yolunuz açık olsun.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
motorunuz hayırlı olsun..
ayrıca gezide güzelmiş.
yanlış görmediysem 712 kilometredeki motorla 90 km civarında hız yapıyordunuz. rodaja biraz daha dikkat ederseniz motorunuz daha uzun ömürlü olur..
-
Attalos adlı üyeden alıntı
motorunuz hayırlı olsun..
ayrıca gezide güzelmiş.
yanlış görmediysem 712 kilometredeki motorla 90 km civarında hız yapıyordunuz. rodaja biraz daha dikkat ederseniz motorunuz daha uzun ömürlü olur..
Aslında çok haklısın ama motorun kitapçıginda ilk 500 km 500 km yüksek devirde ve hızda kullanmayın yazıyor bende 712 km " ye kadar öyle yaptım ve uzun yol olduğu geç saatte kaldığım için n
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
Ya mobilden yazıyorum. Alıntılarda biraz sorun oluyor doğru düzgün yazamıyorum. Kusura bakmiyverin artık..
-
gitmeden önce tereddüt etmiştiniz, nasıl dediğimiz gibi hiçbir şeye ihtiyaç duymadın değilmi?
ilk gezi için güzel ve temiz kazasız belasız gezi olmuş.. daha çok gezersiniz inşallah, motorun maşallahı var..
birde benim tavsiyem artık 1000 bakımından sonra motorunuzu her viteste zorlayın, yüksek devirde vites değiştirin, açılsın motor iyice..
97 oktanla yapılması daha iyi olur, fabrikadan çıkınca içindeki çapakları, küçük parçaları yakarak dışarı atmasını sağlar ve yapışıp tabakalaşmasını önler..
-
Matorunuzda hayirli olsun gezinizde
karismak istemem ama ben motoru aldim sigarayi biraktim ona verecegim parayi benzine veriyorum ondan cekecegim duman yerine sizin gibi kendimi dogaya atip oksijen cekiyorum
yolunuz acik korumaniz tam olsun
-
ellerine saglık şahane olmuş
-
güzel gezi olmuş,emeğine sağlık.tekerin düz bassın,allah kaza bela vermesin..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
İlk ve güzel bir gezi olmuş.Teşvikiye şelaleri de bayağı kabarmış ,bu sene bu halini görmemiştim.
Böyle geziler adamı gezi müptelası yapar bir defa çıktımnı daha da kurtaramazsın gayri.
Yalova'dan Yenikapı'ya tarifeli feribot seferleri yapılıyor,1,5 saate eve dönebilrsin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Hayırlı olsun... güzel gezi olmuş. Foto lar da güzel. Eline sağlık.
-
qsTah adlı üyeden alıntı
gitmeden önce tereddüt etmiştiniz, nasıl dediğimiz gibi hiçbir şeye ihtiyaç duymadın değilmi?
ilk gezi için güzel ve temiz kazasız belasız gezi olmuş.. daha çok gezersiniz inşallah, motorun maşallahı var..
birde benim tavsiyem artık 1000 bakımından sonra motorunuzu her viteste zorlayın, yüksek devirde vites değiştirin, açılsın motor iyice..
97 oktanla yapılması daha iyi olur, fabrikadan çıkınca içindeki çapakları, küçük parçaları yakarak dışarı atmasını sağlar ve yapışıp tabakalaşmasını önler..
Evet doğru dediğiniz gibi hiçbirşeye ihtiyacım olmadı yalnız zincir spreyi ( benim hatam) zinciri yağlamayı unuttum onun için yalova dörtyolda bi motosiklet aksesuarları satan bi dükkan vardı ordan kıytırık bi zincir yağı aldım hiç yoktan iyidir....
evet 1000 bakımdan sonra yüksek devirde değiştiricem vitesleri bunu bazı büyüklerimdednde duydum dediğin gibi yapıcam önerin için sağol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
hello_moto adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun... güzel gezi olmuş. Foto lar da güzel. Eline sağlık.
teşekkürler.....
-
Güzel gezi nice güzel ve sorunsuz kilometreler dilerim...Tekerin düz bassın,kaskın asfalt görmesin.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
İlk ve güzel bir gezi olmuş.Teşvikiye şelaleri de bayağı kabarmış ,bu sene bu halini görmemiştim.
Böyle geziler adamı gezi müptelası yapar bir defa çıktımnı daha da kurtaramazsın gayri.
Yalova'dan Yenikapı'ya tarifeli feribot seferleri yapılıyor,1,5 saate eve dönebilrsin.
Abi öyle valla delirmiş gibi sanki ben zaten gezi müftelasıyım abi yanına uğruycaktım konunun başında yazdığım gibi geç çıktım yola akşam da karanlığa kalmıyım dedim yinede kaldım zaten o saatlerde seni rahatsız edemezdim ama düşünmen yeter sağol bi dahaki sefere yanındayım.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Güzel gezi nice güzel ve sorunsuz kilometreler dilerim...Tekerin düz bassın,kaskın asfalt görmesin.
Bu iyi dileklerin hepimiz için sagol...
-
Bu güzel kareleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , tekerin düz bassın. Gezilerinin de devamını bekliyoruz
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)