Bahara Merhaba 07.04.2012 Marmara
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bi gezi olmuş Bende çıkıyorum yarın sabah aynı güzergah sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ol-yardim.html
-
güzel gezi olmuş.paylaşımlarınız için teşekkürler.
-
Güzel gezi olmuş kardeşim. Ama birdahaki gezinizde, bu istikamette dönüş için vaktiniz kalırsa orhangazi-yeniköy-zirve oradan da yalova-çiftlikköye sallanmanızı tavsiye ederim manzaralar ve doğa mükemmel.. Tekeriniz düz bassın...
-
Bana "teğet" geçmişsiniz hocam.
Paylaşım için teşekkürler
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Rapora düzeltme yapamadım. Genel olarak yaptığım yol aşağıda olduğu gibidir.
-
güzel gezi olmuş
bende geçen pazar arkadaşlarla bu güzergah ta takıldık sakarya pamulova mekece çerkşli iznik sonra orhangazi üzerinden devam ettik çok güzel yerler gördük o resmini çekemediğin şelalenin yanında bizde duramadık ne hikmet se
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Güzel bi gezi yapmışsınız, tekerinize sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Müsait olursan bana uğramanı isterim . Yol ve güzergah hususunda yardımcı olmaya çalışırım. Gripal enfeksiyon geçiriyor olmasam eşlik bile edebilirdim.Teşvikiye yönünü şelaleden sonra yayla tarafına çıkmanı tavsiye etmem. Geçen hafta biraderim arabasıyla gidemedi yarım metre kadar kar vardı.Telefonumu özelden yazıyorum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Güzel bir gezi olmuş.Bugün farklı saatlerde aynı yollardan geçmişiz.Orhangazi de yaşıyorum bugün öğleden sonra bende ybr le İznik gölünün etrafını tur attım.Bulunduğum bölgede gerçekten gezilecek bolca yer var.Vakit bulduğumda kısa gezilerle fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum.
-
Gezi güzel olmuş manzara güzel hava güzel motosiklet güzel daha ne ister bi motorcu...Tekerinz düz bassın..
-
çok güzel bir gezi olmuş teşekkürler yalovada burnumda tüttü valla 30 senem yalovada geçti
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Güzel gezi güzel resimler güzel anlatım
Paylaşım için sağolun
-
güzel gezi olmuş, tebrik ederim. bayağı yol yapmışsınız. güzel yerler gezmişsiniz
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
motor ve doğa daha ne olsun
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Aslında niyetim oydu. Navigasyonda da köy yollarından gidecek şekilde planlamıştım fakat Elbeyli tarafına sapınca rota değişti. Sonra tekrar İznik tarafına dönünce kendi bildiği rahat yolu seçmiş bende Orhangazi'ye çıkınca anladım durumu.
Aklımdan geçmedin değil. Flaşörümü alıp gelecektim . Gelmek isteyeceğini bilseydim haber ederdim.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Aslında niyetim oydu. Navigasyonda da köy yollarından gidecek şekilde planlamıştım fakat Elbeyli tarafına sapınca rota değişti. Sonra tekrar İznik tarafına dönünce kendi bildiği rahat yolu seçmiş bende Orhangazi'ye çıkınca anladım durumu.
Aklımdan geçmedin değil. Flaşörümü alıp gelecektim
. Gelmek isteyeceğini bilseydim haber ederdim.
flaşör ne kelime her zaman beklerim ardacım , zaten coğrafya olarak , istanbul, kocaeli, bursa, iznik dörtgeninin tam ortasında kaldığımız için artılarımızın çok olduğunu düşünüyorum mesela kullandığın feribota gelmem en fazla 20 dk. sürüyordu , allah kalbimi biliyorya öylesine daralmıştım o gün fakat vurdumduymaz miskin bir haldeydim yorgun ve uykusuz, nasip işte ,
yattım o güzel günü uyuyarak öldürdüm
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)