Arkadaşlar yazın 1000 km lik bi antalya çevresi kıyı turu yapmayı planlıyorum ama ondan önce bugün sizce eğirdire gideyim mi? ilk gezim için uygun bir uzaklıkta mı? ben burdurdayım
Arkadaşlar yazın 1000 km lik bi antalya çevresi kıyı turu yapmayı planlıyorum ama ondan önce bugün sizce eğirdire gideyim mi? ilk gezim için uygun bir uzaklıkta mı? ben burdurdayım
şimdi biraz soğuk olur sağlam giyinirsen git, eğirdirli misin?
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
gidersin rahat kardeş ben 10 gün önce alanyadan gittim geldim günlük olarak eğirdire çok güzeldi
sizin oradan çok yakın bizim buradan 265 km flan sadece gidiş
bende senirkentliyim, git gez ama serin olur tahminim. bende yazın eğirdir üzerinden antalya ya geldim arkadaşla
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
git gez,seyirtepesinden fotoğraf çek
yarımada da balık ye mutlaka.
gideyimmi diye niye tereddüt etiğini anlayamadım.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
sabah gidersen soğuk olur ama daha erken bence . 2-3 hafta sonra harika olur şafak vakti çıkarsın. tali yoldan gidecen sanırım sağlam virajlı ve rampalı bir yol 2 yle çıkacağın yer çok. dere felan harika güzel yol 2 -3 hafta sonra tam bahar havası, çok güzel güzergah .bak benimde canım çekti şimdi.
bu efe mut'lu
Git tabiiki..Gez dolaş... Ama dikkat et... Yolu eğridir meğridir ;)
Resim koymayı unutmayasın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eğirdir,beyşehir kısacası göller bölgesi gerçekten gezilip görülecek yerler ama ,bu aylar o bölgelerin soğuk olduğunu zannediyorum . O bölgede gezilmesi gereken yerleri görmek istersen Etkinkik gezi fotoğrafları bölümünde Honda CBR 250 R ile trabzondan izmire dömüş 1850 km motokurt un deklanşöründen topiğine tıkla ve o bölge fotoğraflarını incele en azında bir fikir edinirsin .kazasız belasız zevkli bir tur dilerim herşey gönlünce olsun hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
yaya olarak gezmeyi planlıyorsun galiba...git gel 200km ne ki...atla git...dikkatli ol...iyi yolculuklar...bol foto bekleriz...
antalya kıyılarından geçeceksen Antalya-Tekirovaya gir çayımı kahvemi iç beklerim..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Eğirdir e önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum şu sıralar biraz soğuk olur oralar eser dedi büyüklerim.Yazın da bir arkadaşımla Burdur-Fethiye-Kalkan-Kaş-Demre-Antalya,Daha sonra Manavgat-Alanya yapmayı planlıyorum nasipse.Böyle bir gezi kaç gün sürer sizce?
cumartesi yalvaca bi arkadaşı ziyarete gideceğim.çok soğuk olacağını sanmıyorum.uygun kıyafetlerin varsa problem olmaz bence.eğirdir git gel 120 km. civarı.yinede sen bilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)