off memleketim yaw yaz gelsede gitsem ofa buarada harika çekım yapmısınız emeğinize sağlık tşkler
off memleketim yaw yaz gelsede gitsem ofa buarada harika çekım yapmısınız emeğinize sağlık tşkler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Ben gelemedim; ama bir dahakine inşallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Fotoğrafla rgenellikle güzel, fakat bazı resimlerde ışığa yeteri kadar dikkat edilmemiş mesela beşinci fotoğrafta ışık ters tarafta ; sürmene tabelasının önündeki yakın çekim ve motor üstünde kasklı fotoğraf gibi durumlarda flaş kullanılsa daha iyi sonuç alınır diye düşünüyorum ..nice güzel turlarınızın fotoğraflarını zevkle izlemek üzere hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
son fotoğraf güzel olmuş
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Çok güzel
O çektiklerinin dikdörtgen oldukları gerçekten ilk olarak senin aklına gelmiş olabilir
#sürenadam
doğru ya. o tür çekimlerde flaş süper oluyor, hiç aklıma gelmedi bundan sonra dikkat edeceğim. teşekkürler. sizin fotoğrafa ilginiz bayağı var sanırım. ışığa çok dikkat ediyorsunuz. bu tür yorumlarınızı sürekli bekliyorum. gelişimime katkı sağlayacaktır. tekrar teşekkürler.
---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
bu arada yorum yapan herkese teşekkürler. Doğan bi dahakine kaçırma
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
mayısta geliyorum
Youtube: YOL AVCISI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)