Gönül ister ak47 m16 ile atış yapmak ama havalı tüfeğede şükür
Paylaşım için sağolun
abi mükemmel bir gündü.herşey için teşekkürler.depomuz dolu peletimiz bol olsun (pelet : havalı tüfek mermisi)
Allah'ın izniyle hem gazlarız,hem virajlarız hem de atarız...çok güzel birgündü herkese teşekkürler...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Afiyet, şeker, bal, kaymak olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Babam da mı keskin nişancıydı beee
Çok güzel bir gündü vallahi tadı damağımızda kaldı resmen...
FOR THE HORDE...
sa allah cc keyfinizi bozmasın kazasız belasız atışlar ve sürüşler dilegi ile hoşçakalın...
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
Hemen bir kaç soru sormam lazım :p
1) O tüfek kılıfından bendede var ama dürbünle birlikte tüfek sığmıyor, o kılıfın enlisi ensizi var mı? Yoksa dürbünü söküp mü taşıyorsunuz?
2) Dürbün ayaklarından memnunmusunuz. Benim dürbün ayarı çok çabuk bozuluyor.
3) Ben neden 12'den vuramıyorum :(( (genelde dürbünsüz atıyorum) ve desteksiz ayakta atışta 20m den 0.5 lik pet şişeyi zor vuruyorum, dürbünle çok az atış yaptım sürekli ayar bozuluyor
Not: Tüfek Hatsan mod 135, dürbün nikula, saçmalar gamo
Yüce abi bu senin uzmanlık alanın...Fakat benim anladığım bişey var marifet bizde değil senin dürbüne verdiğin ayardaymış.bu nasıl sıfırlamadır abi....
1- Dürbünlü tüfek kılıfları var, Tüfeği dürbünüyle beraber rahatlıkla koyuyorsunız.
2- Stoeger'de dürbünün altında özel sabitleyici var, oynama yapmıyor. Sizin Hatsan'da da tek taraflı sabitleyici var, yetersiz olabilir.
3- Ayar yapmanız lazım. Gez üzerinden, dürbünü de sıfırlamanız lazım.
75 metreden rahatlıkla iskambil kağıdına peletleri toplayabiliyorum. Sanırım sizin tüfekte bir arıza var. Bende de peletler Gamo.
Yalnız ben 5.5 kullanıyorum. Hava şartlarından ve rüzgardan 4.5 gibi etkilenmiyor...
Benim hatsan'da 5.5 mm hocam. Dampa ayak denen bir ayaktan bahsediyorlar nette ondan alsam bir işe yarar mı bilmiyorum b,enim dürbün ayakları tek parça değil ön ve arka ayrı ayrı. Silah arızalıda olabilir tabii bimiyorum havalı tüfek işinden pek anlamıyorum doğrusu, satıcıda pek anlamıyordu bulunduğum yerdede pek alternatif yoktu bunu almıştım, bayhada para vermiştim bu tüfeğe :(( . Mekanik nişangah ile atıyorum, pek silah atış tecrübem yok ama askede 20m sıfırlama atışında 2-3 cm lik bir grupman yapıyordum. O kadarda kötü nişan alıyor olamam heralde.
At-Avrat-Silah
Türk'üz aga neyapalım
Güzel bir gün olduğu kesin,en kötü gününüz bu olsun...
Nasipse yarın bizde jipler ve motorlarla offroad'a gidicez.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
resimlere bakarken 3. resimden 4.e gecince hondaci suzukiyi nisan aldi sandim kirmizi motoru indirdi
Yüce abi; kasksız gezeni çivilerim diyorsun artık
Artık olacağı buydu abi...
Şaka bi yana, allah yüzünüzdeki mutluluğu hiç bir zaman eksik etmesin
Eyvallah, bugün Riva tarafında oldukça vardı, insanlar hasret kalmış..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Motorcu kasksız da olsa baştacı, motorcuya yanlış yapana bunlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Hatsan müşteri memnuniyetinde çok iyi bir firma. İstersen tüfeği gönder denesinler..
aynen abi doğru diyorsun.. bize kimse yanlış yapamaz artık
Ayrıca abi; sizin oralarda bi gezi düzenleyinde bu sefer biz gelelim.. Hazır havalarda iyi oldu.. Yok mu istanbulun güzel noktaları..
gidip çayımızı içip sohbetimizi edelim.. Bahara merhaba diyelim.. Bayağı uzak kaldık
çok güzeldi gerçekten atıcılık bayağı zevkli bir şeymiş yav...Bu ay hemen birer tane stoeger marka makina alıyoruz.....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)