Uçmakdere gezisine niyet edip kendimizi Malkarada buluşumuz...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Harikasınız,uçmakderede yukarıdan denizi birkaç fotoyla görmek isterdim,birdahakine fotoyu çeken arkadaş tepeden aslırsa çok seviniriz
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Harikasınız,uçmakderede yukarıdan denizi birkaç fotoyla görmek isterdim,birdahakine fotoyu çeken arkadaş tepeden aslırsa çok seviniriz
sanırım bu gezide istediğiniz kare yok ama isterseniz arşivimi biraz kurcalayıp o virajlarıda ekleyebilirim (deniz manzarasıda dahil)
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Harika olur vallahi ellerine sağlık
-
umarım istediğiniz gibidir
-
geziniz güzel
yeni motorun sana yakışmış
tekrar hatırlatıyorum edirneye giderken seni arayacağım
harley is making love with
davidson
-
-
bi yerde sanki yeni asfalt atılmış bi nokta vardı aha ne güzel viraj alınır burda dedim. Gerçekten güzel bi gezi olmuş. Yollar da süper. Tebrik ederim.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
jackonbir adlı üyeden alıntı
geziniz güzel
yeni motorun sana yakışmış
tekrar hatırlatıyorum edirneye giderken seni arayacağım
eyvallah hocam teşekkür ederim 13 krş yaktı kilometrede cbf ler 16 krş yaktı sen boşver Edirneyi sen bu tarafa gel başka yerlere gideriz illede Edirneye gidelim dersen gideriz problem olmaz bekliyorum telefonunu
zongoku adlı üyeden alıntı
bi yerde sanki yeni asfalt atılmış bi nokta vardı aha ne güzel viraj alınır burda dedim. Gerçekten güzel bi gezi olmuş. Yollar da süper. Tebrik ederim.
cbf ile iyi giriyordum virajlara crusier biraz kastı bide virajlarda yukardan düşen taş parçaları kum falan kaydırıyorda arkayı
-
Çok güzel gezi olmuş yaaa bu arada roadstar da çok yakışıklı ya Allah nazarlardan saklasın...
-
Uçmakdere'nin deniz tarafındaki yollar süper, en son eylülde geçtim, inanılmaz eğlenceli.
-
mali_181 adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş yaaa bu arada roadstar da çok yakışıklı ya Allah nazarlardan saklasın...
Teşekkür ederim amin inşallah roadstar özellikle yakıt ve performans konusunda çok şaşırttı beni ummadığım kadar az ummadığım kadar yüksek performans verdi cbf150 den az yaktı
Khutuck adlı üyeden alıntı
Uçmakdere'nin deniz tarafındaki yollar süper, en son eylülde geçtim, inanılmaz eğlenceli.
her canımız sıkılınca gideriz güzel yer crusier tarz motor ile ilk defa geldim biraz zorladı ama eğlenceliydi
-
Güzel gezi tekerinize sağlık, manzaralar da çok güzel
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
çok güzel bi gezi inşallah bidaya bende gelirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)