Merhabalar. Denizli Mt çok güzel bir geziyle sezon açılışını yapmış bulunuyor. Kazasız belasız gezimizi tamamladık. Geziye katılan Bayram Abiye, Tekerle ilgili sorun yaşasa da emeği için Ali abiye, Muğladan gelen Mehmet Abiye, Sökeden yorularak buralara gelen Tanıl kardeşime ve bayan arkadaşına(Bir de ismini unuttum ama ufak bir dostumuzda vardı pek tatlı asabi bişey ), Hilmi, Oğuzhan ve Önder kardeşime çok teşekkürlerimi sunarım. Gezilerimizin devamını dilerim. Buyurun resimler.
Evet belediye meydanında toplanıp 12.40 da yola çıkıyoruz. Tanıl kardeşimizi de alıp benzin takviyesini yapmak için duruyoruz.
Uploaded with ImageShack.us
Ben ve Hilmi kardeşim benziz alıyoruz Bayram Abide yedeğini ayarlıyor.
Tam bu sırada Ali abinin tekeri patlamış sanırım kendisi Karaayıtta görüşebilmek ümidiyle ayrılıyor. Kendisine emeği için teşekkür ediyoruz. İnşallah birlikte daha güzel gezilere gideriz
Bismillah deyip yola koyuluyoruz.
Mehmet abi süpermoto keyfini sürüyor. ben izlemekten keyif aldım. Cross sevdiğim için
Artık düzlükleri bırakalım tırmanmaya başlayalım
Ara ara bozuk olsa da virajlı ve güzel bir yoldu sanırım yoldan herkes keyif aldı. Çünkü kopmalar oluyodu. Ben gayet zevk aldım yolda. Artçım da olduğu için tekerler yere daha sağlam bastı. Güzel virajlar aldık
Güzel bir yolculuktan sonra gezide ilk durağımız ağlayan kaya hocanın yerine geliyoruz. Motorları koyup hemen siparişleri verip etrafı gezmeye başlıyoruz.
Ağlayan Kaya-Yeşildere Şelalesi- Hocanın Yeri manzaraları
Gece geri kalan fotolarıda koyucam. Selamlar.