Paylaşım lar müthiş beylerrrrrrrrrrrrrrrrr.............
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Sizleri tanımak beni de memnun etti,bu yaz sık sık görüşürüz artık gezilerde.
Motorum için iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim,sağolun varolun,
İrfan kardeşim misafirperverliğin ve hoş sohbetin için teşekkürler,
Resimleri yükleyemiyorum kusura bakmayın(benim PC'de sorun var sanırım),
sen o bıs i daha yeni mi gördün fatihim çokopirensim yzf motorunu bulsa ham yapacak lakin yok oğlu yok işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
estağfurllah eyübüm one laaa kutsama filan papazmıyız olm biz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------
kankacım sen kalçanı düzelt gerisine garışma bende sana seviyoruym biliyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
rica ederim kardeşim her zaman beklerim başım gözüm üzerine bu arada apachı sizin motosikletlere bayağı bir imrendim kıyaslandığında bence fiyat ve performans olarak hakkaten honda cbf ve yamaha ybr den güzel gibi duruyor sanki artı , yanlışım varsa düzeltin hindistan menşeeli değilmi bunlar , uzun yolda bizzat denemem gerekiyor
birde mehmet senin km ni benmi yanlış okudum yoksa hakkaten 44 bin küsürdemi ?
öyleyse bu alet alınır valla bizim tekteker ramço bile bundan aldı sanırım vardır onun bir bildiği
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
len aylardır kapının önünde yatar durur garibanlıktan köftehor, gel al git yalnız inatçıdır biraz ayaklarını sürüye sürüye gider bak demedi deme
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan abi o Bis cidden senin mi? Onu demo aracı yapalım sana.:DBir tarafına çakmak çıkışı,bir tarafına led döşe,koruma demiri tak,Cbf 150 motoru götürmez mi ki onu?
Teşekkür ederim abi bizde sizi bekleriz her zaman Gemlik'imize abi motorlar Hindistan malı Suzukinin motorunu üreten bir yer bir ortaklık birşeyleri varmış zaten suzukininde aynı bu tip bi modeli var hatırlamıyorumda ismini GS150 mi öle bişidi.
Uzun yolda gayet memnunum biraz bel ağrısı yapıyor uzun yolda sürekli durum 5 dk mola vermek gerekir biz sana gelirken 3 kere durduk 5 er dkdan dönüşte bir tek yalova dışında geldik tek marş km konusu ise 4444.4 yazıyor abi nokta var arada yazıyla dörtbindörtyüzkırkdört kilometre dörtyüz metre oluyo o sana gelirken yolda çekmiştim şimdi 4700 e dayandı maşallah yemini suyunu verdimi gidiyo abi banamısın demiyor neyse biraz uzun oldu görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Teşekkürler İlhan abi herşey için hoş sohbetin ve bizi beklediğin için tekrar görüşürüz inşallah fotoğraflarıda bekliyoruz en can alıcılar sende vardır umarım
güzelbir gezi olmuş.stickerleri nereden alabiliriz bende istiyorum.reklamcılara sordum yapmıyorlarmış
Korunmali nice guzel gezi ve paylasimlariniza
bısle çekilmiş olanı bulamadım lakin arşiv öyle fazlaki ama bunları buldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:18 ----------
mezit pinerse hayabusada taksan götürmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
stickerları sevgili mod.lara yada adminden isteyebilirsin adresine kargo ederler sanırım , haddime düşmeyerek söylüyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Maşşallah Allah muhabbetleri arttırsın beyler. Paylaşımlar süper.
Senın garaja bi tabela mı assak? İrfan'ın Yeri gibi
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Gece kusu Irfan ozel msjini gordum ama cevaplayamiyorum. Ararim az sonra.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Maşallah maşallah İrfan abi kendini nasıl sevdirdiyse açtığı, isminin geçtiği, yorum yazdığı her konu patlıyor maşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)