MT İSTANBUL-03.03.2012 Cumartesi Fuar öncesi kahvaltı buluşması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Arkadaşlar sizlerle olmaktan çok mutlu oldum tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın (Şenol kardeş resimler için çok teşekkür ederim ellerine sağlık inşallah gezilerde görüşürüz)
-
Dostları bir arada görmek güzel !!!
Ben cumartesi gidemedim yarın (pazar) gidiyorum kimler olacak acaba orada
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
özer abi orda olacak söylediğine göre
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
ortam ve sohbet o kadar güzeldiki bir an önce yanınıza gelmek için yaza ertelediğim motor alımını bugün fuarda gerçekleştirdim.. Tabi bunda kahvaltı sonrası beni fuara kadar bırakan arkadaşımın payıda çok büyük.. İsmini bilmiyorum ve bunun içinde çok utanıyorum ama yamaha FZ 6 ile beni artçı olarak alan arkadaşa sonsuz teşekkürler.. 1 haftaya kadar HONDA CBR 250 R ile yanınızdayım..
-
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir karar ;)
-
merhaba arkadaşlar, dün kahvaltı için size katılmayı düşünüyordum ama plan değişikliği nedeniyle katılamadım. fuara bugün gitmeyi düşünüyorum. fakat biletim yok, blet nerden temin edebilirim? fiyatı nedir? veya elinde fazla kalan var mı?
-
Dünkü buluşmada gittiğimiz mekanın kapalı otoparkına motosikletimi sokmadılar.Kahvaltıya geldim diyorum orda ki görevli dayıya, git başka yerde kahvaltı yap buraya motor çekemezsin yasak diyor İşin içinde MT olmasa dayıya ufak bi deprem yaşatçaktım ama hadi dedim şimdi ilk etkinliğim son olmasın.Sanırım geçen günkü motosiklete konulan bomba herkesi baya ürkütmüş.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
katılan herkese çok teşekkürler...
-
Ben de başta Espri Kutusu olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.
Bir de sanırım Yücel Abi bundan sonra tanımadıklarını artçı olarak almaz
-
cemsayin adlı üyeden alıntı
ortam ve sohbet o kadar güzeldiki bir an önce yanınıza gelmek için yaza ertelediğim motor alımını bugün fuarda gerçekleştirdim.. Tabi bunda kahvaltı sonrası beni fuara kadar bırakan arkadaşımın payıda çok büyük.. İsmini bilmiyorum ve bunun içinde çok utanıyorum ama yamaha FZ 6 ile beni artçı olarak alan arkadaşa sonsuz teşekkürler.. 1 haftaya kadar HONDA CBR 250 R ile yanınızdayım..
Hadi hayırlı olsun Cem.
Bendim o arkadaş, Kayahan adım.
Kızmasan bir kaç da tavsiyem olacak.
Ekipmansız motosiklet kullanmak çekirdek yemeye benzer, alışkanlık olur, bırakamazsın.
Motorun haftaya geldiğinde bir an önce yola çıkmak isteyeceksin.
İhmal etme onları da temin et en kısa sürede.
-
jam session adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun Cem.
Bendim o arkadaş, Kayahan adım.
Kızmasan bir kaç da tavsiyem olacak.
Ekipmansız motosiklet kullanmak çekirdek yemeye benzer, alışkanlık olur, bırakamazsın.
Motorun haftaya geldiğinde bir an önce yola çıkmak isteyeceksin.
İhmal etme onları da temin et en kısa sürede.
Tavsiyeler için teşekkürler.. Benzetmen hoşuma gitti ama bu konuda bende hassasım motoru teslim alırken tüm ekipmanların en iyisinden alıcam zaten.. motor aldığımı söylediğim yakın çevreme hediye olarak istediğim ekipmanları söyledim.. (Fuarda Koçfinans ile Honda alanlara Koçfinans montu hediye ediyor zaten ama ne marka bilmiyorum maalesef..)
-
dedektif5 dkan Giray (isimleri resimlere bakarak hatırladım ) ve masa da sohbet ettiğim diğer arkadaşlar
Fuar sohbeti güzeldi, çaylar filiz, buzlar kırılıdı bir dahaki toplantılar da artık sıkı kanka olucaz
Tüm arkadaşlara selamlar
-
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Haziran gibi yapar insan şunları...
Haziran'da buralardasın herhalde , umarım öyledir o zaman büyük etkinlikte görüşebiliriz. ;)
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
-
Ali G. adlı üyeden alıntı
dedektif5 dkan Giray (isimleri resimlere bakarak hatırladım ) ve masa da sohbet ettiğim diğer arkadaşlar
Fuar sohbeti güzeldi, çaylar filiz, buzlar kırılıdı bir dahaki toplantılar da artık sıkı kanka olucaz
Tüm arkadaşlara selamlar
evet abi güzeldi, fuar biraz kalabalıktı(pazar günü nasıldı kimbilir) ama olsun yinede güzeldi sonunda totomuz supersportlara deydi
-
cemsayin adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun biz de bisiklete talim
-
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
sametagir adlı üyeden alıntı
Şenol abi,fotoğraflar güzel de....
videoda kelim görünmüş abi ya...
Cevap hakkını veriyorsun abi ya..
---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:36 ----------
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Nasıl, ne kadar büyük etkinlik?
Şimdiden heyecenlandım.
Heyecan iyidir,uyanık tutar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)