Acaba geleneksel motosiklet fuarı yağmurları bu fuarda da bizimle olacak mı?
Acaba geleneksel motosiklet fuarı yağmurları bu fuarda da bizimle olacak mı?
yahu ben 09:00-09:30 da orada olabilmek için pendikten saat kaçta çıkmalıyım acaba???
toplu taşıma ile gelmeyi düşünüyorum...
oğlum da gelecek ve onu ( 8 yaşında) bu havada motosikletle o kadar yola götürmek hiç akıllıca olmaz....
pendikten bostancı oradan vapur filan mı???
yada gelecek arkadaşlarla bi yerlerde buluşma imkanımız olursa buraya yazılırsa sevinirim....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Allah razı olsun...
tren vapur metrobüs te gitsek olur...
benim arabam yok artık...oğlanda çok istiyor...kırmak istemiyorum keretayı....
ben başka bişey bakmıyor,başka plan yapmıyorum artık...
görüşürüz inşallah....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
alper abi neyaptın listeye beni eklemeyi unuttun yahu
dogus2006+annem ile birlikte geliyorum listeye eklerseniz sevinirim
Benide eklerseniz sevinirim
alper bey benide dahil edermisiniz listeye lütfenn yalnız bnm fuar biletim yok sadece kahvaltıya gelmekle yetinebilirim anca ama fuara gelmeyi çok isterim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
çok saolun
Slm arkadaşlar,
siteye daha yeni üye oldum, yani şu an daha kimseyi tanımıyorum. ben tarsusda yaşıyorum, daha önce bir yamaha r6 2011 model motorum vardı
yılbaşından önce satdım ve şu an yeni bir motorsiklet almayı düşünüyorum aklımda bir kawasaki zx 10r var tabiki sıfır el kaymanı yicek bizde yoğurdunumu misali
motoru bir zat kendim istanbula gelip almayı düşünüyorum, buluşmayıda duyunca yol üstü bir uğrarım dedim, tabiki ozamana yetişirse motorum.
Saygılar....!!!!
beni de kahvaltı listesine eklerseniz sevinirim arkadaşlar
arkadaşlar son güncel liste aşşağıda kendini eklemek isteyenler kopyalayıp kendini eklesin liste devam etsin
güncel liste
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci34
4-Haydar Bıçak + 1
5-NstlJiApache+Kardeşim
6-dejawuu_34
7-Bold
8-jackal_64
9-BestMachine
10-Görselci
11-espri kutusu
12-aydemir+5
13-Sametagir
14-Takendy
15-furkanmg
16-Piyanist_irf
17-Rocknrolla+1
18-semihg
19-dogus2006+1
20-objektif
21-
22-
23-
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
güncel liste
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci34
4-Haydar Bıçak + 1
5-NstlJiApache+Kardeşim
6-dejawuu_34
7-Bold
8-jackal_64
9-BestMachine
10-Görselci
11-espri kutusu
12-aydemir+5
13-Sametagir
14-Takendy
15-furkanmg
16-Piyanist_irf
17-Rocknrolla+1
18-semihg
19-dogus2006+1
20-objektif
21-dedektif5
22-
23-
beyler kahvaltı yapılacak mekana taksim ya da otogardan nasıl geliniyor..belirtirseniz sevinirim..şehir dışından gelenleri niye sallamıyonuz...?
benide ekleyebilirmisiniz lütfen listeye teşekkürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
tamam ekledim pardon okadar sayfayı okuyunca sonuncuya direk atladım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
hangi otogar esenlermi esenlerse eğer hemen metroya biniyorsun hava alanına giden yöne havaalanından bir durak önce iniyorsun orada buluşulur heralde bende metroyla geleceğim motoru getirmek istemiyorum pardon düzeltiyorum yenibosna metro durağında iniyorsun o zamana kadar haberleşip buluşuruz orada
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci3
4-Haydar Bıçak + 1
5-NstlJiApache+Kardeşim
6-dejawuu_34
7-Bold
8-jackal_64
9-BestMachine
10-Görselci
11-espri kutusu
12-aydemir+5
13-Sametagir
14-Takendy
15-furkanmg
16-Piyanist_irf
17-Rocknrolla+1
18-semihg
19-dogus2006+1
20-objektif
21-Ghostcorc
22-Ali G. ilk fuar heyecan ile araçsız gelicem tarif varmı en yakın metrobüs durağı gibi selamlar
23-
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
Kahvaltı eri için toplu taşım araçları ile gelecekler için tarif varmı demek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Kahvaltı YERİ demek istediğim aşikar
arkadaşlar büyük ihtimalle esenler otogardan ya da taksimden geleceğim...yenibosna durağından birisi tarif etsin allah aşkına ya...yönetim sesimi duyan var mı ilk sayfayı editleyebilir misiniz? 40 kere sorduk ya..
şirinevler/yenibosna arası yanyol üzerinde,
mavijeans, sevenhill, colins,flo ayakkabi vesair satiş mağazaları sırasında
yenibosna sapağina gelmeden 200metre kadar önce sağ koldadır,
araçla gelecekler dikkat!!!yan yola ataköy hastanesi önünden girmiş olmalısınız aksi takdirde kaçırırsınız buluşma noktasını.....selamlarımla
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)