şehir dışından gelecek arkadaşlar için taksimden, otogar ve diğer belirli noktalardan buluşma yerine nasıl gelinir yazsaydınız iyi olurdu...tarif tam tarif olmamış..en azından benim için...
bende yolu karıştırmadığım taktirde orda olacağım =))
katılım listesi
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci34
4-AYDEMİR+ 5
5-Sametagir
6-Haydar bıçak+1
7-Bold
8-Takendy
9-furkanmg
10-Piyanist_irf
11 Rocknrolla+1
12 semihg
Dostum ve diğer fuar yerini bilmeyen dostlar ;
Havaalanın'dan Ulaşım
Havaalanından fuara en hızlı ulaşım metro ile yapılmaktadır. Aksaray yönündeki HM1 hattına binerek, ilk durak olan "İstanbul Fuar Merkezi" 'nde inebilirsiniz.
Fuar alanı taksi ile, havaalanından 5 dakika uzaklıktadır.
Otogar'dan Ulaşım
Eğer metro ile gitmek isterseniz, HM1 hattında Havaalanı yönündeki metroya binerek 9. durak "İstanbul Fuar Merkez" 'nde inmelisiniz. (Yaklaşık 25 dakika sürecektir.)
Taksim'den Fuar Alanına Ulaşım
Eğer metro ile gitmeyi düşünürseniz Kabataş'a giden funiküler sistemi kullanarak Kabataş'a gelin. Buradan Zeytinburnu yönündeki TR1 Hattını kullanarak son durak olan Zeytinburnu'nda inin. Buradan aktarma yaparak Havaalanı yönüne doğru giden metroya (HM1) binerek 5. durak olan "İstanbul Fuar Merkezi'nde inmelisiniz. (Yaklaşık 50 dakika sürecektir.)
Kadıköy'den Fuar Alanına Ulaşım
Kadıköy'den Bakırköy'e giden İDO Deniz Otobüsünü kullanabilirsiniz.
Bostancı'dan Fuar Alanına Ulaşım
Bostancı'dan Bakırköy'e giden İDO Deniz Otobüsünü kullanabilirsiniz.
Sultanahmet'ten Fuar Alanına Ulaşım
Eğer metro ile gitmeyi düşünürseniz Zeytinburnu yönündeki TR1 Hattını kullanarak son durak olan Zeytinburnu'nda inin. Buradan aktarma yaparak Havaalanı yönüne doğru giden metroya (HM1) binerek 5. durak olan "İstanbul Fuar Merkezi" 'nde inmelisiniz. (Yaklaşık 30 dakika sürecektir).
Fuar Alanına UlaşımMetrobus ile Ulaşım
Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Avcılar ve Söğütlüçeşme'den Fuar alanına ulaşım en hızlı Metrobus ile sağlanmaktadır. M2 hattını kullanarak "Yenibosna-Kuleli" durağında inerek Yenibosna'dan Metro ile (HM1) fuar alanına ulaşabilirsiniz.
yağmur olmaz inşallah
İkincilik kaybedenler içindir...
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben de cumartesi çalışanlardanım, pazar gideceğim fuara...
alper abi benide yaz listeye
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
ben cumartesi çalısıyorum malesef sıze ei eğlenceler arkadaşlar
Asvalta Yakın Olmayı Seviyorum
Merhaba, ben de bir arkadaşım ile katılmayı çok isterim. yağmur değil de umarım kar yağmaz. önümüzdeki haftanın hava tahminleri rezalet görünüyor...
alper abi kahvaltıya o gün gelme durumum olmayabilir ben sana cep ten ulaşsam bilet için uyarmı kahvaltıdan sonra direk kapının orda bekleyim
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Aman tanrım yer seçimi bu kadarmı güzel olur E-5 üzerinde bulunmuyacak gibi değil.. Nasip kısmetse çinçançonumda sıkıntı çıkmazsa gelirim
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Bende gelecem tabi ama hava bu günkü kadar güzel olursa daha iyi olur metehan gangamlada konuştum bi aksilik çıkmazsa gelicez listeye perşembe yada cuma eklensek olurmu?
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci34
4-Haydar Bıçak + hanımla gelicem
5-NstlJiApache+Kardeşim
6-
7-
8-
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)