DRAGON BOYS un düzenledigi ankarda motorcuların buluşmasına butun herkez davetli
-
Mozaik Abii büyüksün gece gece sen benii güldürdün Allahda seni güldürsün. Ama bu organizasyon tutacak gibi geliyor bana abi
Olay budur:
2500 motorcu olursak eğer , Ulus-Kızılay arasında Halay çekelim ( halay başı ben olacam ama , itiraz istemem ) Ben bu seçeneği çok sevdim teyy teyyyy
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Reklamlar
-
ula motürün oralara geleceenden emin olsam gözümü kapatır çıkarım yola
-
ah ulan ankara da yaşamak vardı yaa.motor olsa düşünmeden atlar gelirdim buluşmaya ama malesef yok. sizlere iyi eğlenceler.baya makara yapacak bu ekip belli.çok eğleneceksiniz çooookkk
-
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
ula motürün oralara geleceenden emin olsam gözümü kapatır çıkarım yola
gidemezsek kalırız yolda
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
yaz ğelsin bakalım arkadaşlar çok güzel günler bizleri bekliyo kardeş tişört olayıda güzel olur hele bitanışalım kaynaşalımda gerisi motorlara kalsın.
-
arkadaşlar fikirinizden oturu tessekkurler havalar iyi olunca malup bugun berbat iyileşince herkez toplanacak ve alem motorcuları gorecek MOZAİK te zaten alemleri iyi biliyormus dragon boysun arkasında yer alıcagı şimdiden belli
-
-
Hepimiz birer dragonboys'uz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
prometheus kardeşim anlamadım demek istedigini
-
arkadaşlar bundan sonra DRAGON BOYS başlıgındaki yazıları kapattım tek burası acık kalacak ve bu organıyasyona yogunlaşacam lutfen buraya ya yazınız yazacaklarını sorularınızı ben burdayım herkezlede yuzleşirim (anlayanlara) neyse ortalıgı germenin anlamı yok ben organigasyonıma bakıyorum gelen arkadaşlar kesin bilgilerini yazsınlar ve kafalarına takılan sorularını buraya dokebilirler.DRAGON BOYS
-
Dragon Boys merhaba.Arkadaşım iyiki senin gibi insanlar var.Yoksa Ankara da toplanacak motorcu bulamayacagız.Bundan sonra yapacagın tüm organizasyonda ben de varım.Sen grup lideri ol istedigin her yere gidelim.Bizim öncüye ihtiyacımız var.
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
-
Dragonboys dostum güzel bir başlık açtın Amacı: Gezi,buluşma vs vs konus dışına cıkmamaya çalış diğer arkadaşlarıda üzme öyle.... Ayrıca hafta sonuna ne kaldı şurada gidilecek yerin haritasını cıkarında bizde gözle görülür birşeylere bakalım artık....
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler