mz
destursuz binilmez
irfan aga beni bi yola soktu köyün birinde ağlarsın ... krosçular direkt gelsin yani...
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
hocam isim neydi.. mz bir efsane ...ona şöyle diyelim '' herkes mz e binemez'' nasıl oldu bu?
hocam ismim onur 17 yıldır motosiklet kullanıyorum aslında buralı degilim 2 yıldır buradayım son yıllarda eskisi kadar kullanamıyorum evlendik cocuklar derken arada bir binebiliyorum eski 2 zamanlı klasik motorları seviyorum mz jawa felan
müzisyen agırsiklet şampiyon
olm KOR@Y sen ne ayaksın yaa Yapılırmı ulen bu bana haaaa.Bide pişkin pişkin resim paylaşıyorsun,ayıp be kardeşim.Hiç olmadı bu işte.İnsan bi haber verir be kardeşim...
İnan akşama kadar aklımda sen vardın,hava güzel korayı arasam bi yerlere kaçarmıyız acaba diye diye akşam ettim.
Ve senin yaptığına bak,irfan ağaya gitmişsin fıstık gibi havada kupkuru yolların tadını çıkara çıkara,bide karlı dağlarda fantezi tatlı niyetine
Bunu hiç unutmayacam gözüme gözükme uzun süre satış müdürü
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Unutma benim ilk motorum orjinal germany Mz 251 ETZ idi,5 yıl kullandım 100.000 km den fazla yol yapmışımdır onunla,hala duruyor bzim orda birisinde.Gösteririm sana bi ara.
Tabiki ozamanlar apaçinin önde gideniydik,ne kask ne koruma,kızılderililerin çıplak çıplak ata binmesi gibi bizde deh deh çekerdik,cahillik işte.
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Şimki aklım olsa hiç binermiydim korumasız,kasksız motora.
Mz giderken iyi gider,ivmelenmesi çok fenadırda,durdurmasını hiç sormayın ağalar
koray kardeşim dün ki yazışmadan dolayı sen ve diğer üye arkadaşlar kusuruma bakmasın. ben yeniyim bu sitede. büyük harf bağırmak anlamına geliyormuş galiba. ben bilmiyordum. saygılar
şimdiki bana,bedava versen dönüpte bakmam Mz e4 zamanlı gibisi varmı yahu,
yok efendim sekman kırdı,krank kilitledii,kol çıkarttı,2t yağıydı,dumanıydı uğraşamam vallaHele arka fren hiç yok,ön diskte kilitliyor resmen,akıllara zarar bir fren sistemi ve denge var makinada,5 yıl kullandım ne kazalar yaptım ne kazalar atlattım sayısını unuttum
olsun yinede hakkını yemeyelim o tın tınnn tınnnn sesi kulaklarımızda kalsın iyi hatırlayalım bari mz
Yiğit hoşgeldin aramıza,artık şu senin shadowu ıslatalım bi ara irfan ağanın bizi götürdüğü köftecide
Koraya bu kadar bel bağlama şimdiden derim Satıcılar müdürü o 2 debir beni satıyor zatiiii,onun piyanisti var güzelmi güzellll,malesef ruhu yookkk şarkısını söylettiriyor bana bu aralar
artık zaman 4 zaman zamanı herzaman
Benden size iyi geceler,sabah erkenciyim,yatmaya doğru kıvırdım şuan, koray yarın görüşürük
valla onur hocam yas kac bilmiyorum gerciii pazara insallah tanisacagizda mobiletten sonra direkt. mz e gectim 1996 yilinda sifir aldik bir kac yil sonra bende 97 modelini aldim benden bir muddet sonra bitader 92 avrupadan gelenlerden aldi yani bi hanede 2 adet 251 ve birtanede benimki 301 lik vardi
Babamla kapisirdim cogu zaman)
Mz deyince durup dusunmek lazim cigerini genlerini bilirim o motorlarin ivmelemesi bircok, moture tas cikartir/
Fakat ani ve sert. firende affetmez
offf be offf gecmis gozumun onune geldi mz deyince kopek gibi kaciyodu makinam 155 km hizda motor kitlemisti ve hayatimin ilk kazasini onunla yasadim ve insallah son olur... yaglamayi kesmis ve motor kitlemisti nerden baksan 30 metre suruklenmistim asfaltta. mzle cok anilarim var.pazar gunu gelde bi sesini dinleyem sunun))
Egsoz islik caliyomu )))
---------- Post added at 03:42 ---------- Previous post was at 03:37 ----------
burali degilim derken marstan filan gelmedin demi ? )))))
---------- Post added at 03:45 ---------- Previous post was at 03:42 ----------
valla tamer abi yigit moturu aldi almasinada aldigi gun hava sertti bayagi o gun saglam bi 400 km devirdi bidaha o oldu iyi hava kolluyo simdi bineyim diye )))
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
estağfurullah abi..hiç önemli değil işte sitenin belli kuralları var.. hepimiz o kurallara uyumaya çalışıyoruz...saygı sevgi bizden...
inşallah pazar günü kendini ayarlarsında sende bizimle olursun
---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:20 ----------
Abi hadi gel diyorum ,soğuk diyorsun..
abi hadi gel diyorum , başım ağrıyor diyorsun..
abi hadi gel diyorum , saçım bozulur diyorsun..
e durum böyle olunca , olmuyor.. allah aşkına beni bi şaşırt irfan aganın yanına gel bigün
valla ahmet koray aynen dediği gibi yaptı dedi ahmet abiyede uğrayacaktım ama işi vardır gelemez diye uğramadım dedi sora devam etti
aman naapcan ya ahmet abiyi beraber mis gibin gezeriz dedi nası olsa satışa geliyo dedi, aynen anında satarım dedi , yavvv zaten yaramaz adamın teki dediiii
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)