| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan kardeş selamünaleyküm
şimdi gördüm tunal forumdan uzaklaştırıldı diye
sebebi nedir biliyormusun ne oldu
başım gözüm üzerine kardeşim biliyorsun her zaman kapı dostlarıma açıktır ve her daim dostlarımız için sıcak bir kap çorbamız bulunur canının istediği zaman uğrayabilirsin bundan mutlu olurum
---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:27 ----------
günaydın,faruk abi hani geçenlerde bir konu vardı okudunmu bilmiyorum ? ben okudum fakat cevap yazmadım bir arkadaş video linki paylaşmıştı ve videoda kendine yol vermeyen yayaların üerine arabyı sürmüş hatta dahada ileri giderek arabayla vurmak kaydı ile yayalardan birini yaralamıştı ve o topicte onun tartışması yaşanıyordu,
yayaya hak verenler vardı, sürücüyede hak verenler vardı sanırım tünal ağabey bir cümlesinde kişisel olmamakla beraber ki ben öyle bir hata yapacağını zannetmiyorum ufak yollu , kısaltma olarak küfür içeriği sayılabilecek noktalı harfler kullanmış ve bu durumda radara yakalanması dolayısı ile forum kuralları gereği ceza yemiş görünce bende şaşırsamda sonuçta tünal ağabeyimi herkez tanır kasıtlı olarak birilerine boşu boşuna laf sarfeden bir adam değildir tabiri caizse kalıbının adamıdır emme olmuş işte bi defa bu gün sana yarın bana
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Tünal abinin yazdığı cevaplara baktım oyle forumdan uzaklaştırmaya sebep verecek bir aykırılık görmedim.Tünal abiye kadar ne çok argo cevaplar verilmiş,ne çok dııııtlı,bol noktalı yorumlar yapılmış isterseniz konuya birde siz bakın.Ben acaip gelecek hiçbirşey göremedim.Acaba başka yerde başka şeylermi oldu öğrenmek lazım.
Havada pek bi güzeldi bugün,tam gezmelik,pazara da böyle olur umarım
Benim hakkım bakidir heralde,zaman aşımına uğramaz
Allah sana zeval vermesin,yeriz nasılsa pidemizi Biriktiriyorum bol bol yiyebileyim diye..
Pide bahane,yazın inşallah müsait bir zamanda gelip herkesle tanışmak istiyorum.
(Tamam pide de çok önemli,yalan değil )
Her zaman bekleriz
Arkadaşlar iyi akşamlar... Bu gün İrfan aganın yanına gittim ..dertleştik sohbet ettik ve sonra İrfan aga gel seni gezdireyim dedi ve soluğu karlı dağlarda aldık.. Karamüeselin Akçay köyü... yakalşık olarak İzmite 85-90 km civarında.. karamüeselden ise 30-35 km ... tatlı su motorcularına ders olsun.. motorculuk ruhumuzu paylaşıyoruz.. tatlı su motorcuları biraz üşüyün bee ..gelin pazar günü izmite... saçınız bozulmaz soğuk havada ... buyrun fotolar..
müthiş kareler ellerinize sağlık
ama yapmayın böyle vallahi aklıma karpuz kabuğu düştü zaten zor duruyorum
erkek adamız neticede düşecek falan al başına belayı
tam benlik geziymiş be gençler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi kocaeli tayfası esecek bu sitede ..başka yolu yok..biz götüreceğiz burayı..ben bakıyorum çarşıda dünya kadar motorcu var..hepi de hobi olarak kullanıyor.. artık akın şu yollara
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
kankam sensiz boğazımızdan geçmiyor ama napalım..hayat bu devam ediyor...pazar günü gelsene sende koca adam
Handikap napıyon len...ya hacı valla eskisi gibi nete girmiyorum..girdiğimde de bilardo oynuyorum biraz feys işte...iyi gezmişiniz...
Cenkcim geçmiş olsun yav...
zor iş hacı sizinki..Allah sabır versin...
kışın ortasında nereye akıyorlar aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bu pazar kocaeli mt için yeniden diriliş olacak
yok mu arttıran
1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı
13-v.max
14-Pyanst_yigit
http://img44.resimup.net/di/E7F9.jpg[/QUOTE]
abisi bunu hangi programda fotoşop yantın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çamur nerde var göster allah aşkına
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
selam arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama en kolay ben tanınacagım çünkü benden başka mz kullanan antika meraklısı kalmamıştır
müzisyen agırsiklet şampiyon
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)