koray senin şu kıvırmalarına bayılıyorum
koray senin şu kıvırmalarına bayılıyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Terminalde indikten sonra arka tarafta şehir içi dolmuşları var..Zaten inince sor hemen gösterirler..O dolmuşlara geldiğinde Vilayet arabalarına bin... vilayette indikten sonra kime sorsan sana trafik tescili gösterir.. zaten inmeden önce önünden geçeceksin.. E-5 in kenarında kalıyor..İndikten sonra tahmini 50 m yürüme mesafesi
---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:25 ----------
Güncel.......
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:42 ----------
Geliyorum diyipte gelmeyen motürcünün , lastikleri sekiz çizsin, 100 km ye 15LT benzin yaksın
Arkadaşlar pazar günleri çalışıyorum cuma akşam saat 10 ile pazar günü öğlen 12 ye kadar iznim var denk gelemedik ahh ahh
Asla pes etme !
Güncel... Ben de yazayım da kaçışım olmasın geleyim bu sefer.
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
Pazara kar geliyormuş. :(
http://gundem.milliyet.com.tr/hafta-...53/default.htm
herkes seka parka kadar dişini sıksın... ondan sonra orada kapalı mekanlarda otururuz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Neyse sağlam giyinip yavaş yavaş gelirim. Şöyle bir rota çizdim kendime, İstanbul'dan gelirim muhtemelen. Sekapark diye işaret var değil mi yol üzerinde? Birisi tarif etsin nerden döneceğimi nerden gireceğimi lütfen.
http://maps.google.com/maps?saddr=Pe...1,2,3&t=m&z=15
0530 822 00 58 te. numaram,otogara inince telden ara,ben seni yönlendireceğim..Yanıma gelirsin ben seni götürürüm 42 evlere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
Vilayette inmeyecekki...
Reali azcık geçince Dsi müdürlüğü var önünde inecek üst geçitten karşıya geçip jandarma komutanlığının arkasına yeni Eminiyet mÜD. binasına gidecek
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm
GÜNCEL
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm
GÜNCEL .....
vallaha mı ahmet aga... ne bilim ben orada duruyo ya...hergün önünden geçiyorum...
Bir yol tarifi verebilecek birisi var mı bana? Kesin kaybolacakmışım İzmit'in altını üstüne getirecekmişim gibime geliyor. Sakarya'dan İstanbul'a gelirken Sekapark diye yol lehvası gördüm gibi sanki; ama İstanbul tarafından da tabelada yazıyor mu ki? Ya da en kötü gelince birilerini ararım bulamazsam.
Konuyu sabote edecem koray
Biraz zıpırlık yapayım bari...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Otobandan geleceksen=gelirken kuruçeşme(derince) gişelerinden çık,seka devlet hastanesine kadar (5 km) gelince hastaneye sapan yoldan içeri gir deniz kenarına,karşına çıkacak sahil boydan boya sekaparktır...E5 den geleceksende aynısı geçerli seka devlet hastanesini bilmiyorsan Orduevi alt geçiti var onun üzerinden deniz tarafına geç boydan boya sekaparkı göreceksin...doğu tarafı marina batı kısmı sekapark...
Yayınlama lan şu fotoşcukları,niyeti bozup talip olcam yoksa bu YARMAGÜLE
YARMAGÜLÜN SUÇU NE diye film yaparlar sonra
İrfan aga, bizim gölcük, değirmendere tarafından ses gelmiyor hayırdır bi el atsana aga
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)