Ne oruyonuuz burda millet
kimler geliyor,kimler gidiyor,sakallıparkta neresi Çekirge kobramıymış,koray uzaylımıymış,Furkandamı geliyormuş..
Mazlumu getirin banaaaaa,mazluuuuum ,ama o içinde gerçek bir pandaymış
Bende gelebilirmiyim arkidişler,aranızda ufacık bir yer, kalbinizde sıcacık bir köşede varmı bana acaba
oooo hayırlı işler şimdiden bol eğlenceler...
Koray , Kocaeli MT yi sırtlıyorsun maşaallah.Aranızda olmak isterdim ama yarından İtibaren bir süre İstanbul'da olacağım için gelemiyorum. Katılan arkadaşlara iyi eğlence ve sohbetler diliyorum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
1- k o r @ y
2- ethem abi ve kardeşi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
Eyvallah teşekkürler sen aramızda olmayacak mısın?
Estağfurullah abi , sizin gibi üstadlar varken bize laf düşmez ...
İşlerin herzaman için daha önemlidir abi.İnşallah bidahaki buluşmada görüşmek üzere...
Koray cım, Kardeşim adına şimdiden söz vermiyim, henüz kendisi ile görüşemedim. Şimdilik benim bi manim yok. Ben gelmek istiyorum. Listeyi şimdilik bu şekilde güncelleyeyim. Kardeşimin durumu cuma veya cumartesi belli olur. Ona göre o zaman listeyi tekrar güncellerim.
1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
tamam abi sakin ol.... sana mazlumu getirmek isterdik ama ,gelemez çok yoğun..mazlumu başkaları kapmışş.. buyur kanıt
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
tamam abi emrin olur.. nasıl istersen inşallah o da gelir.. iyi forumlar
1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
makinam yok ama inşallah gelecem yarın belli olur
değirmendereden itina ile artçı olunur
teşekkür ederim ilginize
yaaa nasip
bence çok kısa zaman içinde toplanmaya çalıştığınız için bir çok kişi gelmek isterken gelemiyor başka planları olduğu için.. bir 15-20 gün sonraya tarih belirleseniz ve bildirseniz, çok daha fazla katılan olcağını düşünüyorum.. başta ben benim 2 tekerleğim yok gerçi 4 tekerlekle fasülyeden gelebilirdim (: bir dahakine artık .
1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
öğrencileri gezdireceğimden dolayı bende yokum
derincede buz patenine gelirseniz buz pateni yaparız
ooo tatlı su motorcusu koray çay partisi veriyor hemde kapalı mekan da
maçan yiyorsa kartepeye çıkartsana adamları ne kadar motorcu ruhun'uz var bütün mt görsün...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Abi bu iş yetenek işi resmen beni çekiyor
---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:07 ----------
yavrum bize her yol uyar sıkıntı yok...gelen var gelmeyen var.. sen biraz sık malum yerlerinide, izmite gel pazar motorculuk klavyeden yazmakla olmuyor
koray hep diyorum be abi hafta sonu bizim en yoğun çalışma günümüz :( sadece cumaları izinliyim bıktım bu izin günümün tersliğinden eğer geceye kalınacaksa 22.00 sonrası kalkar gelirim ama kalmazsınız o saate diye tahmin ediyorum
Güncel.......
1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:12 ----------
Burak o saate kalınmaz muhtemelen istanbuldan gelecek arkadaşlar var.. o saate sende yorulma kardeşim... inşallah başka zaman ortak bişekilde izinli olduğumuz da buluşuruz
Arkadaslar merhaba...çok alakasız olucak biliyorum ve şimdiden özür diliyorum ama kocaeli'li arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Cuma gunü İzmit'e gelicem trafik tescilde isim var ama Kocaeli'ni hiç bilmiyorum,otobüsten indikten sonra otogardan orya nasıl gidebilirim acaba?galiba 42 evler denen biyerdeymis,otobüs firmasının servisleri oraya gidermi yada otogardan oraya hangi vasıta ile gidebilirim?beni yönlendirirseniz çok memnum olurum ve böyle alakasız araya girdiğim için tekrar özür dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)