heeyyyt dağılın ulem.. Bu alanda avlanmak yassah... Fatih gibi, gidin konserve vurun
heeyyyt dağılın ulem.. Bu alanda avlanmak yassah... Fatih gibi, gidin konserve vurun
kar fotoğrafları süper serdar abi yalnız o motora taktığın düğmenin biraz daha büyüğü yokmuydu abi yavvv sölesene kardeşine küçücük kibar kibar şeyler var bende halledelim aşkolsun be abim yavvv
sen bana bakma benim her daim işim vardır emme asıl işimi hallediyorum somrasında keyfi çalışıyorum yani kendi moralim için hem sora işim olsa ne olur senin için her daim işi asarız yani sıkıntı yapma kendine...
ve karın tadını çıkar
---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:49 ----------
estağfurullah kardeşim... evet sadece 1 kereliğine ilk kez, marangoz arkadaşa römorku göstermek için inmiştim hayret sana denk gelmiş yav bi ıslık çalaydınya be güzel kardeşim yauuu..
---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:52 ----------
len ahmet bunlar evcil ördek olm naaptın sen milletin ördeğinmi furmuş olmayasın
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
[QUOTE=piyanist_irf;len ahmet bunlar evcil ördek olm naaptın sen milletin ördeğinmi furmuş olmayasın [/QUOTE]
Senin ördekler kümesten kaçmış irfanım,bende indirdim aşşayaaaa
abi bu hafta su tavuğu vurdum ama sanki içi kokuyor geldi fakat yiyemedim haşladım fakat koku gitmiyor bi pişirme stili varmı bildiğin iyice soğudum bundan sonra su tavuğu vurmam bence 5 para etmez...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi sana özel mesaj attım bi incele
karabataktada öyle koku olur pişincede geçmiyor malesef kokudan kurtulmanın çözümü yok sanırım.
Su tavuğunu elimizle yakalıyoruz o derece bol ve alışkın hayvan hiç kaçmıyor,evet çok batak kokuyor o,ondan dolayı biz avlamıyoruz bu hayvanı...Afedersin leş gibi kokuyor,bence sende fişek harcama.illa vurdum yiyecem dersen bol sarımsaklı,kekikli,naneli,sirkeli suda haşla.
Ama sen yinede pişirip yemeyi deneme
anlaşıldı sizden avcı falan olmaz..siz kendinizi avcı sanıyorsunuz..
gidim bizim bahçede zebra yakalım gelim
koray sen sizin bahçede kuş bilen yakalayamassın seni gidi avcı çırağı....
bırak kanka ya... kuş vuracam diye gittin ,elinde konserve kutusuyla geri geliyon..
bak irfan agaya ,ineğe sıkmış.. yani sonuç olarak denemiş
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)