Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Motovento
    REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

[/COLOR]http://img23.resimup.net/di/JQ9Z.jpg

serdar abi bundan bahsediyorum..hem kaliteli hemde kibar minik

Ýlgine teþekkürler Koray ama o aparat benim iþime yaramýyor. Yine de çok saðol.[/QUOTE]

serdar abi senin dugme nasil bir sey resim. yukersen belkibelimde vardir yada temin ederim ) yav dugme isin bahanesi olur iste seni ozledim be abi ) bahaneyle akariz o tarafa )
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ýlgine teþekkürler Koray ama o aparat benim iþime yaramýyor. Yine de çok saðol.

serdar abi senin dugme nasil bir sey resim. yukersen belkibelimde vardir yada temin ederim ) yav dugme isin bahanesi olur iste seni ozledim be abi ) bahaneyle akariz o tarafa )[/QUOTE]

aga, havalar karlı..izmit, izmit olalı uzun zamandır böyle olmadı.. atmosfer kendi özüne dönüyor galiba..
    serdar abiyi senin oraya bi şekilde çağırmak lazım.. sen ,serdar abiye senin motora kanat falan takacam dersen gelir m acaba şaka bi yana havaların ilk düzelmesinde yine mekandayım

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    serdar abi senin dugme nasil bir sey resim. yukersen belkibelimde vardir yada temin ederim ) yav dugme isin bahanesi olur iste seni ozledim be abi ) bahaneyle akariz o tarafa )[/QUOTE]

Buyrun gelin basım gözüm üstüne ama şu anda burada neredeyse dizboyu kar var.Motosiklet evde garajda şu anda bir ara gider fotoğrafını çekerim.

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serdar abi senin dugme nasil bir sey resim. yukersen belkibelimde vardir yada temin ederim ) yav dugme isin bahanesi olur iste seni ozledim be abi ) bahaneyle akariz o tarafa )

Şu anda ancak kızakla gelinir oraya yada kar motoruyla . Ama buraları bir harika bir ara vakit bulursam fotoğraflayacağım.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Buyrun gelin basım gözüm üstüne ama şu anda burada neredeyse dizboyu kar var.Motosiklet evde garajda şu anda bir ara gider fotoğrafını çekerim.

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

aga, havalar karlı..izmit, izmit olalı uzun zamandır böyle olmadı.. atmosfer kendi özüne dönüyor galiba..
    serdar abiyi senin oraya bi şekilde çağırmak lazım.. sen ,serdar abiye senin motora kanat falan takacam dersen gelir m acaba şaka bi yana havaların ilk düzelmesinde yine mekandayım [/QUOTE]

Şu anda ancak kızakla gelinir oraya yada kar motoruyla . Ama buraları bir harika bir ara vakit bulursam fotoğraflayacağım.[/QUOTE]

irfan abiyi bi arayımda bana bi palet icat etsin burada karlar eridi abi.. ortalık savaş alanı gibi..kar ın pisliği var.. güneş güzel

Motosikleti
    cbf 500
    irfan abiyi bi arayımda bana bi palet icat etsin burada karlar eridi abi.. ortalık savaş alanı gibi..kar ın pisliği var.. güneş güzel [/QUOTE]

Şu anda neredeyse tipi derecesinde kar yağıyor burada. Yalova merkezde ise 2-3 cm var sadece.Termal yüksekte olduğu için Uludağ gibi oldu şu anda.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    irfan abiyi bi arayımda bana bi palet icat etsin burada karlar eridi abi.. ortalık savaş alanı gibi..kar ın pisliği var.. güneş güzel

Şu anda neredeyse tipi derecesinde kar yağıyor burada. Yalova merkezde ise 2-3 cm var sadece.Termal yüksekte olduğu için Uludağ gibi oldu şu anda.[/QUOTE]

ooo ne güzel abi.. burada bişey kalmadı.. orada avcılar dışarı çıkar.. sende de var mı abi avcılık

Motosikleti
    cbf 500
    ooo ne güzel abi.. burada bişey kalmadı.. orada avcılar dışarı çıkar.. sende de var mı abi avcılık
    Eskiden vardı hemde hastalık derecesinde. Domuz ve diğer uçan- kaçan avları. Artık yufka yürekli oldum uzun bir süredir silahlarla aram iyi değil. Hatta zıpkıncılık ve olta balıkçılığına da ara verdim.Gerçi balık avı zaman zaman devam ediyor ama eskisi gibi fırsat bulamıyorum.

---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

Bu arada benim sis lambaların açma kapama anahtarı için şöyle bir şey taktık ama orijinali gibi değil biraz kaba duruyor.

Şu anda bir kaç foto çektim dışarıda .Kar ciddi şekilde yağmaya devam ediyor. Böyle giderse yollar kapanabilir.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Serdar abi, piyasada dünya kadar çok kibar butonlardan var.. ben kendime aldım.. çeşit çeşit.. irfan abinin oraya far ve sis için anahtar yaptırmaya geleceğim..istersen aldığım butonlardan sanada getireyim ve senin de işini görelim..ne dersin..

Motosikleti
    cbf 500
    Serdar abi, piyasada dünya kadar çok kibar butonlardan var.. ben kendime aldım.. çeşit çeşit.. irfan abinin oraya far ve sis için anahtar yaptırmaya geleceğim..istersen aldığım butonlardan sanada getireyim ve senin de işini görelim..ne dersin..
    Aslında kapaklı çakmaklık ve navigasyon tutucu taktırmak istiyorum İrfan kardeşime ama hele bir bahar gelsin yada havalar yumuşasın.İrfan'ında dünya kadar işi var. Biliyorum imtina etmeyi aklından bile geçirmez ama yine de işi başından aşkın.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    tamam abi yapacağın zaman haberim olsun.. ben sana butonları getiririm

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Eskiden vardı hemde hastalık derecesinde. Domuz ve diğer uçan- kaçan avları. Artık yufka yürekli oldum uzun bir süredir silahlarla aram iyi değil. Hatta zıpkıncılık ve olta balıkçılığına da ara verdim.Gerçi balık avı zaman zaman devam ediyor ama eskisi gibi fırsat bulamıyorum.

---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

Bu arada benim sis lambaların açma kapama anahtarı için şöyle bir şey taktık ama orijinali gibi değil biraz kaba duruyor.

http://img7.imageshack.us/img7/2748/1001487z.jpg
    http://img254.imageshack.us/img254/130/1001488x.jpg
    http://img341.imageshack.us/img341/4703/1001489s.jpg
    http://img840.imageshack.us/img840/6355/1001490p.jpg

Şu anda bir kaç foto çektim dışarıda .Kar ciddi şekilde yağmaya devam ediyor. Böyle giderse yollar kapanabilir.
    http://img6.imageshack.us/img6/9403/1001491d.jpg
    http://img528.imageshack.us/img528/5052/1001492n.jpg
    http://img23.imageshack.us/img23/461/1001495u.jpg
    http://img815.imageshack.us/img815/9833/1001500n.jpg
    http://img233.imageshack.us/img233/6344/1001504l.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/442/1001496n.jpg
    serdar abi, butonları nereye takacağımı buldum.. direksiyonda 4 adet vida var.. bunları söküyoruz ve elektronik bakır levhayı buraya uygun kesiyoruz..butonları yerleştiriyoruz

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Koray,bu gece vira bismillah diyip tüfengimi omuzlayıpşöyle bi dere boyu yaptım
    adada avcı geçinen fatih diye bi arkadaş vardı,avcının izmitlisi nasıl olurmuş görsünde bişiler öğrensin...
    [IMG][/IMG]

[IMG] [IMG][/IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    heyy maşallah ..hani benide çağıracaktın...
    neyse bu fatihe güzel bi kapak olsun...adam 1 haftadır çadır kurdu galiba araziye... sesi soluğu kesildi..
    garibim bari bişeyler vursa

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    sen hani arayacaktın beni bu gün,hani bana gelecektin...olm sen tam sopalık adamsın.Bekle bekle gelmedin.Bende tek çıktım ava.Neyse en kısa zamanda yada pazar gününe yaparız bi program.

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    uhh ahmet usta call of daty yapmışsın
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uhh ahmet usta call of daty yapmışsın
    Çok fene 4,6 ile sniper çekerim

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    hocam ördeğe nereye gidiyosunuz?ben fordun oraya gidiyorum ordada oluyo baya geçen 2 tane aldık.genelde beylik tarafına domuz vurmaya çıkıyorum.

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

geçen sezondan bi hatıra

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ördeğe nereye gidiyosunuz?ben fordun oraya gidiyorum ordada oluyo baya geçen 2 tane aldık.genelde beylik tarafına domuz vurmaya çıkıyorum.
    Alikahya-uzunçiftlik arasında derede vurdum,Senin avlandığın yer tam ördek yatağı.Bizim buralara arada bir grçiş yaparken atıyor kendini suya hayvancık bizde denk gelirsek işte..Kar biraz yagsaydı güzel çulluk yapacaktı ama olmadı..

Sniperciler buraya bizdensin ağa

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    geçitte yapıyorum akşam üstü gün batarken geçiyolar arada indirirsek işte geçiti pompalıyla yapıyoruz

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçitte yapıyorum akşam üstü gün batarken geçiyolar arada indirirsek işte geçiti pompalıyla yapıyoruz
    Bi akşam gelelim berebar bekleyelim...

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    olur abi inş.

REKLAM ALANI
21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)