| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
serdar abi senin dugme nasil bir sey resim. yukersen belkibelimde vardir yada temin ederim ) yav dugme isin bahanesi olur iste seni ozledim be abi ) bahaneyle akariz o tarafa )[/QUOTE]
aga, havalar karlı..izmit, izmit olalı uzun zamandır böyle olmadı.. atmosfer kendi özüne dönüyor galiba..
serdar abiyi senin oraya bi şekilde çağırmak lazım.. sen ,serdar abiye senin motora kanat falan takacam dersen gelir m acaba şaka bi yana havaların ilk düzelmesinde yine mekandayım
serdar abi senin dugme nasil bir sey resim. yukersen belkibelimde vardir yada temin ederim ) yav dugme isin bahanesi olur iste seni ozledim be abi ) bahaneyle akariz o tarafa )[/QUOTE]
Buyrun gelin basım gözüm üstüne ama şu anda burada neredeyse dizboyu kar var.Motosiklet evde garajda şu anda bir ara gider fotoğrafını çekerim.
---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------
Şu anda ancak kızakla gelinir oraya yada kar motoruyla . Ama buraları bir harika bir ara vakit bulursam fotoğraflayacağım.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Buyrun gelin basım gözüm üstüne ama şu anda burada neredeyse dizboyu kar var.Motosiklet evde garajda şu anda bir ara gider fotoğrafını çekerim.
---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------
aga, havalar karlı..izmit, izmit olalı uzun zamandır böyle olmadı.. atmosfer kendi özüne dönüyor galiba..
serdar abiyi senin oraya bi şekilde çağırmak lazım.. sen ,serdar abiye senin motora kanat falan takacam dersen gelir m acaba şaka bi yana havaların ilk düzelmesinde yine mekandayım [/QUOTE]
Şu anda ancak kızakla gelinir oraya yada kar motoruyla . Ama buraları bir harika bir ara vakit bulursam fotoğraflayacağım.[/QUOTE]
irfan abiyi bi arayımda bana bi palet icat etsin burada karlar eridi abi.. ortalık savaş alanı gibi..kar ın pisliği var.. güneş güzel
irfan abiyi bi arayımda bana bi palet icat etsin burada karlar eridi abi.. ortalık savaş alanı gibi..kar ın pisliği var.. güneş güzel [/QUOTE]
Şu anda neredeyse tipi derecesinde kar yağıyor burada. Yalova merkezde ise 2-3 cm var sadece.Termal yüksekte olduğu için Uludağ gibi oldu şu anda.
Eskiden vardı hemde hastalık derecesinde. Domuz ve diğer uçan- kaçan avları. Artık yufka yürekli oldum uzun bir süredir silahlarla aram iyi değil. Hatta zıpkıncılık ve olta balıkçılığına da ara verdim.Gerçi balık avı zaman zaman devam ediyor ama eskisi gibi fırsat bulamıyorum.
---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 10:52 ----------
Bu arada benim sis lambaların açma kapama anahtarı için şöyle bir şey taktık ama orijinali gibi değil biraz kaba duruyor.
Şu anda bir kaç foto çektim dışarıda .Kar ciddi şekilde yağmaya devam ediyor. Böyle giderse yollar kapanabilir.
Serdar abi, piyasada dünya kadar çok kibar butonlardan var.. ben kendime aldım.. çeşit çeşit.. irfan abinin oraya far ve sis için anahtar yaptırmaya geleceğim..istersen aldığım butonlardan sanada getireyim ve senin de işini görelim..ne dersin..
tamam abi yapacağın zaman haberim olsun.. ben sana butonları getiririm
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 20:04 ----------
serdar abi, butonları nereye takacağımı buldum.. direksiyonda 4 adet vida var.. bunları söküyoruz ve elektronik bakır levhayı buraya uygun kesiyoruz..butonları yerleştiriyoruz
heyy maşallah ..hani benide çağıracaktın...
neyse bu fatihe güzel bi kapak olsun...adam 1 haftadır çadır kurdu galiba araziye... sesi soluğu kesildi..
garibim bari bişeyler vursa
sen hani arayacaktın beni bu gün,hani bana gelecektin...olm sen tam sopalık adamsın.Bekle bekle gelmedin.Bende tek çıktım ava.Neyse en kısa zamanda yada pazar gününe yaparız bi program.
uhh ahmet usta call of daty yapmışsın
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
hocam ördeğe nereye gidiyosunuz?ben fordun oraya gidiyorum ordada oluyo baya geçen 2 tane aldık.genelde beylik tarafına domuz vurmaya çıkıyorum.
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:30 ----------
geçen sezondan bi hatıra
geçitte yapıyorum akşam üstü gün batarken geçiyolar arada indirirsek işte geçiti pompalıyla yapıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)