unutursam yatak sarsın krank kırsın sibop yakalasın
başka bendua kalmadı galiba
unutursam yatak sarsın krank kırsın sibop yakalasın
başka bendua kalmadı galiba
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
ya buradan yazışmak çok zor oluyor ama öbür alternatifleride herkez görüp okuyamıyor naapsak facedede sayfamı açsak acil bişey paylaşmaya çalışsak 120 sn beklemen lazım diyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
deneme yapıyorum
şenol abi nasıl geçti yolculuğun nasılsın yazışma konusunda hemfikiriz
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
nerde fotolaar haniiii
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nikomedya diyelim tarih öncesi adı
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
oooo dedektif tonton nerelerdesin sen beyawww,arayı uzak tutma ayıboluyor kanka,arada bir konulardan içeri dalıp çimdik atasın mevzuyaki yaşadığını bilelim
Bölge olarak Kocaeli dersek yalova,gebze,izmit,gölcük tüm ilçeleri kapsar bu genelin istediği şey olur herhalde.
İzmit dersek sadece bizim ikamet ettiğimiz ilçe olurki,diğer ilçelerde oturan arkadaşlar için hoş olmayabilir
tombik burdayım iş ev ev iş...sizleri gördüm mutlu oldum...
2005 lerde söylemiştim Kocaelide inanılmaz bir motosikletsever var...isteseniz daha büyük bir aile olursunuz...güzel fotolar gördüm...koca yaz durukene Ocağın ortasında soovık totoşu dondururken buluştunuz bunda da bir hayır vardır...aslında var ya yazın bi Çınarcık yaylası yapalım...veya yaylaya çıkarken dipsizgölde bir mangal..off...nası aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tamam abi sanada alırım aklımda... irfan aganın orada buluşup bi çay içer hasret gideririz ne dersin olur mu ?
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:47 ----------
biz kocaeliliyiz kankam..aynen sonradan fark ettim at hırsızı gibim olduğumu ama hava soğuktu beyaw
bi sen eksiktin.. ama merak etme muhabbetin her daim vardı
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
serdar abi bundan bahsediyorum..hem kaliteli hemde kibar minik
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
[/COLOR]http://img23.resimup.net/di/JQ9Z.jpg
serdar abi bundan bahsediyorum..hem kaliteli hemde kibar minik [/QUOTE]
İlgine teşekkürler Koray ama o aparat benim işime yaramıyor. Yine de çok sağol.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
abi bu harika bi alet..sağlam ve kibar.. istersen bununla değiştirebiliriz
küçük bir delikle montediliyor.. ben sağ kumandama yapacağım 2 adet sis ve far kapatıp açma için..
abant bence nisanın basında iyi gider havaların yeni yeni ısınmaya basladığı vakit
kar buz asırı soguk olmasın benden yana problem yok
5 santımı gectı burda kar
İrfan abi ben cuma günleri artı haftanın nerdeyse 2-3 günü k.mürsele geliyorum bi ara seni gördüm remork vardı motorun arkasında o sendin ama kask takmamıştın abi dedim ama irfan abi budur Çarşıda felan deri motorcu ceketiyle gezen lavuk benim
Asla pes etme !
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)