Bir abant gezisi yaparsak tadından yenmez hiç gitmedim çok merak ediyorum
Bir abant gezisi yaparsak tadından yenmez hiç gitmedim çok merak ediyorum
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
evet olabilir iznik tarafıda çok güzel.
oo koray şekil yapmışsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi akkar güzel markadır sorun çıkarmaz sağlamdır lakin ben yarı otomatik sevmem bende var evde yatar pas tutmaya yüz tutmuş ben poze kullanırım çift tetik olacak fazla fişek atmayacak ilk atışta düşüremediğin av ise 2 ci atma ansı vermeyebilir...
fişek konusuna gelince benim rc ler ile aynı barut kullanılıyor hızlı bi fişektir tek saçma hayvanı buruşturur tabi atacak hayvan bulursan çünkü artık av hayvanları bilinçsizce avlanıldığı için soyu tükenmekle karşı karşıya...
lütfen limitler dahilinde avlanalım
merhaba arkadaşlar ,
bugünkü etkinlik benim açımdan da çok keyifliydi aynı zamanda ilk etkinliğimdi
itina ile sıradaki etkinliklere katılabilirim
valla biz kaçırdık kumpiri bidahakine artık cbr250r ile uzadık gölcüğe doğru
aynen bizden sonra etkinlik devam etmiş anlaşılan biz erken kaçınca kumpiri de kaçırmışız
len körfez li motorcuların yüz karası koray kapalı alanda takke takılır mı amele styla olmusun
şansıma küseyim ne yapayım
motorlarınıza sağlık,bu havada bile buluştunuz ama mangal ateşini yakmamışsınız.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
len pis ybrci git baska topicte devam et av maceralarina )) ulen ne sicak su motoecusuymussun len sen tuuuuuu sana bindigin ybr den utan ))) senol abi gibi adam bile istanbuldan geldi agam. valla heeecc konusma sekerim.
ama bolca kulaklarin cinlamistir. sanirim seni cekeledik durduk))))
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ulem kıskanç adam... gelmedin sekaya, oradanda çatlayıp durma...
bi dahakine senide götürürüm söz veriyorum.. sakaryadan gelen arkadaşlar vardı ,utan utan
---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 08:20 ----------
o da planlar arasında abi.. kartepede sucuk yapacağız.. biraz zaman lazım..bugün izmitteki saklı motorcuları çıkardık
---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:26 ----------
bi dahakine inşallah burak sıkma canını
---------- Post added at 08:31 ---------- Previous post was at 08:28 ----------
yok ya valla öyle olmadı...
ahmet abi, yasin ve ben aynı muhitte oturuyoruz.. Hadi dedik İrfan abi ile Münir abinin yolu uzun adamlar aç.. şuradakumpir yiyip gidin dedik..güzel oldu
---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:31 ----------
yok be abi kumpirci ile ne işimiz var.. Ben herzman takıldığım mekan orası..Kız arkadaşımlada gidiyorum .. kız arkadaşımı tanıyor
---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:33 ----------
Abi keşke sende olsaydın.. Bidahaki etkinlikte kesin bekleriz..
---------- Post added at 08:37 ---------- Previous post was at 08:35 ----------
Şekil ben değildim motorumdu şekerim...
Münir abi ile motorları yanyana koyduk. (varadero 1000 - ybr 125 esd) incelemeye başladık.. İnanırmısın Münir abinin dediği şu;
ya koray motorları değişelim mi.. orada onu kırmadan olmaz abi dedim.. yani sonuç olarak karizma budur işte
mangala var daha tamer abi inşallah bu körfez uyandırma babında bir sohbetten ibaretti gerçiii kurtlanmış bir çok arkadaş o soğukta teker çevirmeye kalksada zor zaptettik arkadaşları başka bir günde hem sohbet hem teker çevirme operasyonunu gerçekleştiririz inşalah
haaaa eksikmi bana kalsa bir çok eksik arkadaş ve ağabeyimiz vardı ama en azından sağolsunlar kimseye çin işkencesi yapmak zorunda kalmadık, kesme şekerler ve sibop anahtarı cebimizde patladı
anlayan anladı abi....
gittik koray sağol şekerim emrah,ta gayet konforlu bir yolculuk yaptı sanırım sağ salim vardık evlere sağol varol... şimdi ava gidecem motürüde alacam biraz cbf nin canına okuyayım bakayım cross oluyormu bi bakayım gerçiii karda o lastiklerle zor emme bize macera lazım bilader...
vayyy .. güzel bi aktivite yapacaksın..fotoları bekleriz.. fatih gibi konserve kutusu vurma da dikkat et bizim lastikler tırt
---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 08:58 ----------
yazın kesin abant gezimiz var yasin.. sen rahat ol.. ama o motor seni oralara kadar yorar haberin olsun
---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:09 ----------
baharda serdar abimiz bize bi iznik turu yaptırır..
---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
abi ne demek ..asıl siz geldiğiniz için ben teşekkür ederim.. daha nice buluşmalara... herkesin tekerine sağlık..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)