Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
kumpirci
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
abi güzel kareler bi kaç günlüğüne değişseydin bari motoru nostalji yapardın
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
dünyayı yakar mz
n city de belki mz yakmıştır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
v max adlı üyeden alıntı
dünyayı yakar mz
n city de belki mz yakmıştır
valla yakarmı yakar neyse beyler bana müsade ben zıbarıyorum malum gece iş var ama gece sizler uyurken yardırırım ben burada tek başıma hepinize hayırlı akşamlar ve tekrardan teşekkürler görüşürüz...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Maşallah çok güzel ortamınız var. Allah bozmasın. Keşke Gölcük'te otururken başlasaymışım motosiklet sürmeye.
-
Gezimizin sonuna doğru Metehan Abi de aramıza katıldı.Kendisini Saygıyla ve sevgiyle buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz...
-
Bu mevsimde toplaşma yapmak her babayiğidin harcı değil.Katılan ve düzenleyenlerin emeğine sağlık.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Bu mevsimde toplaşma yapmak her babayiğidin harcı değil.Katılan ve düzenleyenlerin emeğine sağlık.
abi teşekkür ederiz.. sende olsan tadından yenmezdi .. kısmet bidahakine senin yanına geleceğiz.. planlarımızı yaptık..bize izniği gezdirecekmişsin , haberini aldık
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
abi teşekkür ederiz.. sende olsan tadından yenmezdi .. kısmet bidahakine senin yanına geleceğiz.. planlarımızı yaptık..bize izniği gezdirecekmişsin , haberini aldık
Aslında Zeytinbağı(Trilye) düşünüyordum.
Ama asıl bomba Şile'den girip Hopa'dan çıkmak olacak.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Aslında Zeytinbağı(Trilye) düşünüyordum.
Ama asıl bomba Şile'den girip Hopa'dan çıkmak olacak.
ee o zaman rotayı çizelim yavaş yavaş ...bende şöyle uzun gezilere hasret kaldım
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
kocaeli tayfasını özledik yav..
tekerinize sağlık beyler....
eyvallah ebubekir..keşke sende gelseydin.. iyi olurdu.. bak şenol abimiz beykozdan koştu geldi..
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
gençliğinde çok can yakmışsındır ,mz ile
yasin_942 adlı üyeden alıntı
kumpirci
komutanım ne oldu.. tadı damağında kaldı galiba
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Maşallah çok güzel ortamınız var. Allah bozmasın. Keşke Gölcük'te otururken başlasaymışım motosiklet sürmeye.
yolun bu taraflara bigün düşerse yine toplanırız senin için arda abi.. gelirsen bize haber ver
-
kumpir iyiydibundan sonra buluşma adresimiz değişdi galiba
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
bundan sonra kumpurcinin önünde dedik mi oradayız ..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay kumpirler falan yenmiş,afiyet şeker bal olsun
-
u.ak adlı üyeden alıntı
Vay kumpirler falan yenmiş,afiyet şeker bal olsun
ugurcuğum eve dönüşte bizim sitede yedik ..akşam yiyelim öyle gidelim dedik.. bayağıda güzeldi
bana çektiğin mesaj senin şahsi numaran mı? öyleyse kaydedeyim .. bizim geziler bitmez... giderken dondun mu ?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ugurcuğum eve dönüşte bizim sitede yedik ..akşam yiyelim öyle gidelim dedik.. bayağıda güzeldi
bana çektiğin mesaj senin şahsi numaran mı? öyleyse kaydedeyim .. bizim geziler bitmez... giderken dondun mu ?
Evet abi benim numaram o. Giderken dizlerim hariç üşümedim,zaten buluşma cok keyifli ve sıcaktı,bu soğuk bile üşütmezdi bu buluşmadan sonra
-
u.ak adlı üyeden alıntı
Evet abi benim numaram o. Giderken dizlerim hariç üşümedim,zaten buluşma cok keyifli ve sıcaktı,bu soğuk bile üşütmezdi bu buluşmadan sonra
doğru söylüyorsun uğur, toplanma gerçekten çok keyifli geçti..
gelen herkesin tekerine sağlık
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğru söylüyorsun uğur, toplanma gerçekten çok keyifli geçti..
gelen herkesin tekerine sağlık
Evet,herkesin tekerine sağlık
Buluşmaların artarak devam etmesi temenisiyle
-
bugün baya iyiydi gerçekten herkese teşekkürler.Havada çok güzeldi şansımıza gerçi şimdi kar yağmaya başladı :D bu sezon inş gezilerimiz devam eder il dışınada çıkarız iznik bursa falan güzel olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)