evet beyler günaydın hazırlayın motorları kıyafetleri.
evet beyler günaydın hazırlayın motorları kıyafetleri.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
abi münir abi geliyor..ama belki buluşma öğlen olduğu için uyur ..sen kafana göre takıl.. ben seni bekliyorum..planda değişiklik yok.. buluşma saati 13,00 sekapark girişi
---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:00 ----------
yasin ben seni bim yuvam mağazasında beklerim.. buradan haberleşiriz..irfan aga saat kaçta çıkacak ,ona göre biz çıkarız
ben ararım ulem sizi yengen zaten haftanın 5 günü elifin okulu için erken kalkıyor çoğu zaman hafta sonu sessizce akarım eve uyanmasınlar sabahın köründe diye
şimdi ben sabahın köründe uyandırıp hadi kalk ben gezmeye gidiyom kayfaltı hazırla deyince merdaneyle kesin dalar bana
onun için yusufladığımdan dolayı şu an mt de vakit öldürüyom çay suyunuda koydum acaba kaldırsammı artık
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
tamam haberleşelim koray
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Günaydın beyler...Allahın takdiri işte,benim teyze bu gece hakkın rahmetine kavuşmuş,cenaze meclisine ve namazına katılacam ...
hadi ya.. tüh.. abi başın sağolsun.. sevenlerine sabır versin,allah.... cenaze namazından sonra katılma şansın var mı ? tekrar başın sağolsun
---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:35 ----------
Arkadaşlar hatırlatma bakımından ;
Bugün saat 13:00'te Sekapark girişinde (Üst geçitin altında) buluşuyoruz..Gelen arkadaşlar muhakkak görürler..Eğer aksaklık yaşanırsa 0542 656 9966 benim şahsi numaramdan ulaşabilirler..
NOT: Geziye fotoğraf makinesi ile katılım mucburudir
koray halk evini geçtikten sonra dimi bu sekapark
abi halk evini geç , devam et ,karşına tünel çıkacak ama tünele girmeden sağdan devam et.. trafik ışıklarına geleceksin..( tabelalar seni yönlendirecek zaten..)ışıklardan sol yapacaksın yolu izle başka yol yok.. yolun bitiminde bekliyor olacağız..
yada Ncity veya marina yolunu biliyorsundur.. carrefourdan giriş yaptıktan sonra o yola çıkınca düz devam et karşılaşırız
carrefourun önündeki yoldan gelirsem şehir merkezine girmeye gerek yok o zaman doğru mu
Saolun arkadaşlar,namazdan sonra defin işlemleri bitince bakarız duruma.
Şimdi yola baktım resmen buz tutmuş,bu yol şartlarında motorlarla gelecek olanlar aman dikkat etsinler,buzun şakası olmaz,tecrübeye,acemiliğe ise hiç bakmaz.
bugün sekapark buluşması varmı ?
bulusma gerceklestı mı merak edıyorum
ben gelecek olsam bıle bugun bu havada gelemezdım heralde
yerler buzlandı
Her halde ilk eve gelen benim, organizasyon çok güzeldi. Foto çeken arkadaşlardan fotoları bekliyoruz. Koray, sana da ayrıca teşk. Böyle güzel bi günün şekillenmesine vesile oldun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)