Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))
-
F54 adlı üyeden alıntı
abi bu adamı ben 1 ayda çözdüm hemen satış yapar maliyetine hatta zararına da olsa satar adamı fazla güvenme bak mete abinin dediği herşey gerçekmiş
her geçen gün daha iyi anlıyorum şimdi de sana toprağam ayağı yapıyor
tamam tamam kızma .. bigün seni gezdiririm motorumla..
bindirmiyorum diye kızıyorsun ama napalım.. senide heryere götüremiyoz ki kardeşim
Reklamlar
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
yav arkadaşım bu kadar belli etme soğuk havada motor süremediğini ...
av bahane.. gidiyon evin bahçesinde konserve kutu vuruyon
o link te ki fişekler konserve kutusuna atılacak kadar ucuz mu sence?
hem ben boş a fişek atıp doğa yı kirletmem senin gibi motora binip co gazı salmıyorum yani doğaya
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
o link te ki fişekler konserve kutusuna atılacak kadar ucuz mu sence?
hem ben boş a fişek atıp doğa yı kirletmem senin gibi motora binip co gazı salmıyorum yani doğaya
benim motorum doğaya duyarlı kardeşim
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-mzcı
12-v.max
13-Pyanst_yigit
14-münir
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
D.dere ve Gölcük yakınından kimse yok mu ya,artçı olarak kabul etse birileri beni
Bu arada @Kor@y hocam bi iletişim bilgisi gönderirseniz telefon numarası falan,olabilecek gecikme vb durumlarda size ulaşabiliriz. Özellikle motosikletsiz gelecekler için bu kolaylık olur diye düşünüyorum
-
uğur seni irfan aga alacak dün ben konuştum... numarasını vermişti aldın mı? benim numaram 542 656 99 66
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur seni irfan aga alacak dün ben konuştum... numarasını vermişti aldın mı? benim numaram 542 656 99 66
İrfan abi vmax arkadaşımızı alacak diye biliyorum. Ben hem sizin hem de İrfan abinin numarasını kaydettim her ihtimale karşılık.
-
u.ak adlı üyeden alıntı
İrfan abi vmax arkadaşımızı alacak diye biliyorum. Ben hem sizin hem de İrfan abinin numarasını kaydettim her ihtimale karşılık.
öylemi karıştırdım o zaman ,çünkü dün senden konuştuk biz.. ethem abide karamürselden geliyor ama bilmiyorum sabah sen irfan abi ile irtibata geç.. sabah 9 gibi çıkacak oradan sanayide işi var parça arıyacak..bende kendisini karşılayacağım..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
öylemi karıştırdım o zaman ,çünkü dün senden konuştuk biz.. ethem abide karamürselden geliyor ama bilmiyorum sabah sen irfan abi ile irtibata geç.. sabah 9 gibi çıkacak oradan sanayide işi var parça arıyacak..bende kendisini karşılayacağım..
Tamamdır öyleyse. Benim için öyle yada böyle gelmek hiç fark etmez ,maksat görüşmek,tanışmak,kaynaşmak
-
u.ak adlı üyeden alıntı
Tamamdır öyleyse. Benim için öyle yada böyle gelmek hiç fark etmez ,maksat görüşmek,tanışmak,kaynaşmak
eyvallah kardeşim .. inşallah yarın güzel bir gün olur..deniz manzaralı çayları höpürdetiriz..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyvallah kardeşim .. inşallah yarın güzel bir gün olur..deniz manzaralı çayları höpürdetiriz..
İnsaAllah,yarın çok çok güzel olacak
-
-
Yusuf yusuf.. atıyordum 2 gündür. sebebi de anahtarlığımı kaybettim içinde motosiklet halat kilidinin de anahtarı vardı yani motosiklet elektirik direğine muhebbet yemişdi. yedek anahtarlarıda bulamıyordum pazar gunu buluşmada var ne yapıcam derken. elbise dolabımı aradım son çare 1 2 haftadır giymediğim bir eşofmanın cebine elimi attım bir şeyler geldi elime çıkardım motosikletin ve halatkilidin anahtarları vardı şöyle bir güzel öptüm anahtarları. bulamasaydım kesicektim kilidi.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
-
Teşekkürler. Bulamasaydım çok problem yaşayacaktım. bu arada müebbet yazacaktım yanlış yazmışım kusura bakmayın.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
u.ak sen nerdesin hoca gölcüktemi?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
chemical adlı üyeden alıntı
u.ak sen nerdesin hoca gölcüktemi?
D.deredeyim hocam ben
-
bende yarın katıla bilirsem motorla gelemiycem istanbula dönüyorum pazar günleri yarın inş katılabilirim.Ben gölcükten gelicem
-
F54 adlı üyeden alıntı
allahtan bu listede adım yazmıyor
yoksa yarın kayış atardım böyle kar yağıyor ben de motorla gezeceğim he dünya tarihinde böyle bi olay görülmemiştir yarın öyle av olurki ortalık yıkılır zaten pazartesi sabah güvercin e gidiyorum akşam geliyorum tüfeği temizleyip doğru karasuya gidiyorum sabah 5 te kayığa biniyorum ördekleri beklemeye başlıyorum kısmet se ördekleri vuruyorum eğer kar durmassa çarşamba günü tekrar büyük ihtimalle güvercine gidiyorum eğer kar 1 ay yağsın her boş dakika avda olacağım bir daha böyle ambians yakalamak mümkün olmaya bilir o yüzden bu ararlar motor u kaldırıyorum bugün gittim adam gibi fişek aldım
bi bundan
http://www.kurtogluav.com/index.php?...roduct_id=1627
birde bundan 1 er kutu
http://www.kurtogluav.com/index.php?...roduct_id=2540
yani herşey hazır bana milyon tl versen gene de seka parka gelmem....
bende 5 ve 7 numara 34 gr. 2 kutu Fiocchi aldım fatiii,yarın av partisi var bizdede
Tüfeğimde bu 17 yıldıır hiç değiştirmedim..
[IMG][/IMG]
20yıldırda kullandığım tek marka fişek budur
[IMG][/IMG]
-
1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-mzcı
12-v.max
13-Pyanst_yigit
14-münir
hava cam gibi.. yok mu arttıran ... veya fikrini değiştirip bende geliyorum diyen
-
Kocaeli İl Temsilcisi
beyler ben hanginizi alacağım emrahla görüştük emme karışıklık olmasın gerçiii arkaya römorku takıp uğuruda alırım sorun olmazda şaka bi yana v max emrahı alacağımı biliyorum ama karışıklık olmasın uğurlada onuştuk sanki gerçiii o gün ben ortaya konuşmuştum karışıklık olmasın ...
bu arada munir geliyormu koray ? planda değişiklik mi oldu yoksa onlarıda bekleyeyim ama ben erken çıkmam lazım sanayiye uğrayacağım..
pazar pazar karga mokunu yemeden rahatsız etmek istemiyorum kimseyi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)