Ho ho hoh Burada kar başladı,bakalım yarınlara
Ho ho hoh Burada kar başladı,bakalım yarınlara
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
geçmiş olsun dostum valla üzüldüm şimdi bak aman sağlığın yerinde olsun da gelme dostum önce sağlık....
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
özer abi güzel bişey söle yaaaa , kardan bahsatme şimdi tamda toplantı arefesinde kar yağarsa perişansınız istanbulda
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ----------
abi siftahın hayırlı olsun hoş geldin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ooo koray sana geçmiş olsun ahım tuttu sen o buluşma yerini değiştir senin çayları kar bastı
seka park ta kar topu oynama buluşması yap sen en iyisi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ben oradayım fatihçiğim,, sen içini rahat tut.Gelen arkadaşların başımızın üstünde yeri var.. Gelmeyen veya gelemeyen arkadaşlarımızı başka zaman ağırlarız.. Eğer katılım iyi olupta istediğimiz gibi bir aktivite yaşarsak sen haline yan...
Yarın hava güneşliymiş
Zaten bu kadarcık kar tutmaz
inşaallah bakalım hava şu an çok kötü olmadı arabayla vapurla bişeylede gelebilirim
O şekil konuşan yaramaz çocuk elindeki iğneyi kendine batırmış olmasın hocam yaaaaa5 yıl üzerinden gece gündüz inmedim (ayran bulamadım içmeye atımla gittim wc ye)misali hocam hemde ilk motorumdu,Nasıl anlatayım sana anılarımı Hem severim hem döverim benim batası karakterim bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
dabi dabi öyledir ulen bu koray seninde huyunu değşştirmiş,düşük satıcı (bir oyana bir buyana yapma şaşkınnn) diyerek seni kendin olmaya davet ediyorum piyanistim,parmakalrını sevdiğim
Arkadaşlar Ben Gelemiyorum Benim Arka Lastik Zaten Azcık Suda Çok Kayıyo Bu Havada Bi Sıkıntı Yaşanmasın....Güzel Bi Günde Görüşmek Üzere Ama Hava Güzel Olursa Yinede Gelicem....
Benim lastiklerde suyu gördünmü balıklama dibine dibine dalıyor yağmur yağış fırsat bilip ollimpiyatlara hazırlıyorum hemde
yarın hava fena değil yağış yok.. inşallah gelirsin
---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-mzcı
12-v.max
13-Pyanst_yigit
Güncel............
13.00'te,Sekapark girişinde değil mi bi değişiklik yok?
arkadaşlar hava çok kötü olursa arabayla gelebilirim
müzisyen agırsiklet şampiyon
koray ben sana ne dedim herkez su yapacak yaşasın kötülük
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
koray sen rahat ol yarın fesatlar çatlıyacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)