Büyük Organizasyon Büyük Buluşma 19-21 Mayis Tarakli Karagöl
Reklamlar
-
sereye adlı üyeden alıntı
Eyvallah Kasap ve Hasan kardeşlerim. Mete de benimle geliyor.
EYVALLAH HOCAM SAYILI GÜN GELDİ ÇATTI.
Önemli Hatırlatma Taraklının girişinde dört yol ağzında bulunan ve sezai Hocam seninle kavurma yediğimiz KÜRŞAT ın yeri buluşma noktası kendisi sizlere gerekli talimatı verecek.isterseniz soluklkanıp orada bir çay kahve yada kavurma ve alablık olan menüden yiyip yaylaya tok karınla çıkarsınız.selamlar
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
arkadaşlar taraklıdaki organizasyon çok güzel olucağa benziyor.bence sakın kaçırmayın temiz hava çadırda kamp, yarışma, eğlence, akşam ateş başında müzik... bu kadar unsur bir aradayken taraklıya gitmemek olmaz.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
bu kadar unsur bir aradayken taraklıya gitmemek olmaz
.*** demeklede olmaz dimi gitmek gerek.
Hasan abi farlı günlerde farklı zamanlarda gelenler olacak hep bu kürşat arkadaşamı danışacaz yolu kim tarif edecek. Bide yiyecek içeçek işi yaylada olacak dimi bişey getirmeye gerek yok.
-
yyakuza
hasan arvasi şu an yanımda diyor ki . 16 motorumun 16 sıda sana kurban diye yaz dedi ben de yazdım
hasan abi bende isterim bak
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
-
ODUNCU adlı üyeden alıntı
*** .*** demeklede olmaz dimi gitmek gerek.
Hasan abi farlı günlerde farklı zamanlarda gelenler olacak hep bu kürşat arkadaşamı danışacaz yolu kim tarif edecek. Bide yiyecek içeçek işi yaylada olacak dimi bişey getirmeye gerek yok.
Taraklıya gelenler Taraklı girişinde dörtyolda muhakkak bu KÜRŞAT aperatif önünden geçmek mecburiyetinde biz burasının GPRS datalarını bile diğer sitelere koyduk.bu yer anlayacağın uluslararası endurocuların meşhur buluşma yeri.Taraklının çıkışından itibaren DASK yazılı kamp istikamet levhalarını yerleştirdik.ve çarşı içindede gençler sizleri kamp alanına ulaştırmak için bekliyor olacaklar.yanlız gece gelenler klavuzsuz olarak yön levhalarına bakarak kendileri kamp alanına gelecekler.gerekirse bir telefonla ulaşırlarsa kendilerini aldırma imkanımızda olur.kimse korkamasın ulaşım çok rahat.
Sevgili GILDOR Bir motorda sana veririz ne olurki ölümlü dünya mezaramı götürecez.nasıl olsa hepsine aynı anda binemiyoruz.
-
Eyvallah abicim herşey hazır ötesi görünüyor. Bi terslik olmazsa ben cuma günü oradayım.
-
Eyvallah abicim herşey hazır ötesi görünüyor. Bi terslik olmazsa ben cuma günü oradayım.
bekliyorum.sevgili mehmet.
-
Hocam gittik çok yol yaptık, çok yorulduk, çok eğlendik, gelemeyenlere üzüldük.
Teşekkürler Hasan abi. Orada tanıştıgımız yakuza hocama ve diger Tarklılılara selamlar.
-
Arvasi abimize Yakuza abimize mütevazılık..misafirperverlik ve emekleri için teşekkürü borç biliriz...sevgi ve saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hocam gittik çok yol yaptık, çok yorulduk, çok eğlendik, gelemeyenlere üzüldük.
Teşekkürler Hasan abi. Orada tanıştıgımız yakuza hocama ve diger Tarklılılara selamlar.
ne demek kardeş her zaman her an başımızın üstünde yeriniz var sevgiler
mete_han adlı üyeden alıntı
Arvasi abimize Yakuza abimize mütevazılık..misafirperverlik ve emekleri için teşekkürü borç biliriz...sevgi ve saygılar...
sevgili metehan sizler için ne yaptık ki.her zaman bekleriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler