Büyük Organizasyon Büyük Buluşma 19-21 Mayis Tarakli Karagöl
Reklamlar
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim hani insanda bi ait olma duygusu vardırya ne zaman böle bi etkinlik reklamı görsem ben orda olmalıyım diye düşünüyorum motorcu kardeşlerimle beraber ama işte iş güç engel oluyor özellikle marmaris gibi kışın yatan yazın çalışan bir yerde yaşıyorsanız ve bu tür etkinlikler hep yaza denk geliyorsa malesef sadece seytermekle yetiniyosunuz işallah başarılı bir organizasyon olur katılan herkesin memnun ayrılacağına inanıyorum ....
inşallah Hocam Hava şartlarıda müsait olur gelen arkadaşlar memnun ayrılır.Daha az önce yayladan yeni indik Belediye Başkanı ve İSAF İstanbul Fotoğraf ve filim Amötörleri Derneğinden ik otobüs gelmişler onları kamp yeri hakkında görmeleri için gezdirmeye çıkardım.adamlar bayıldılar.Biz istanbulun dibinde 2 saatlik yerde burayı nasıl keşfedemedik diye gözleri arkada yolcu ettim.eminim gelen dostlar hiç unutamayacaklar bu kampı.inşallah Marmaris festivalinde buluşmak üzere
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
-
-
arvasi abi o süreden daha öncede yanına uğrayabilirim...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sevgili Metehan gelmeden önce telefonla ararsan iyi olur çünkü bu sıralar çok sık organizasyon nedeni ile ilçe dışında olabiliyorum.yada yaylaya çıkmak mecburiyetinde olabilirim.onun için habersiz gelirsen bulamıyabilirsin.sen Motosiklet.nettten bakalım kaç kişi ile kampa katılacaksınız.
-
arvasi abi orada olacağız kısmetse...sevgiler saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
ya sahane bi yermis ama haksizlik neden benim oladigim bi hafta bole guzel bi gezi yapiyorsunuz
of ya
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
Ben de Taraklılıyım... Organizasyon cok sahane gorunuyor! Fakat bir problem var: 21 Mayis gunu LES var ... acaba Cumartesi oglen donmeye kalksak olur mu? Cuma kacta cıkılıyor?
Herkes gitmeli, Taraklı çok güzel bir yerdir )
Gitmişken Taraklı'dan köpük helvası almayı da unutmayın!!!! Şahanedir!
Ce parfum de nos années mortes/Ce qui peut frapper à ta porte/Infinité de destins/On en pose un et qu\\´est-ce qu\\´on en retient?
-
as_sceptic adlı üyeden alıntı
Ben de Taraklılıyım... Organizasyon cok sahane gorunuyor! Fakat bir problem var: 21 Mayis gunu LES var ... acaba Cumartesi oglen donmeye kalksak olur mu? Cuma kacta cıkılıyor?
Herkes gitmeli, Taraklı çok güzel bir yerdir
)
Gitmişken Taraklı'dan köpük helvası almayı da unutmayın!!!! Şahanedir!
sevgili Hocam cuma günü gelecek ekiplerle yaylaya çıkılıp kamp kurulacak cumartesi gelecek kafilelelr var.ve pazar günü dahi gelecekler var.cumadan gelirseniz cumartesi öğlen sonu dönersinz.
-
sevgili kardeşler hepinizi hasretle bekliyoruz. inanın ummadığınız ve çok nadir görülebilecek güzellikler sizlerle olacak. selamlar
http://yyakuza.sitemynet.com/
-
sende olmasan sevgili Bülent sakarya uyumuşta haberimiz yok.topiğe mesaj atan bir kaç sakaryalı motorcudan birisin.sağol sevgili dostum
-
hortlatalım topiği...hatırlatalım ambiansı...
-
zannederimki burda yazandan çok günübirlikte olsa katılan çok olacak..
bizde (yani lubimaya ve ben) çalışıyo olmasaydık kesin gelirdik.fakat şuanki planlarımıza göre en iyi ihitmalle günübirlik katılabiliyoruz..
-
bu fırsat kacırılmaz ama cumartesi eğliyet direksiyon sınavım pazarda les var gelemiyorum malesef..
arvasi abi biz poyrazlar gezisinede sadece 4-5 kişiyi bekliyoduk birde baktık ki 15-16 motor olmuşuz,arkadaşlar herne kadar cevap vermesede göreceksin bi çoğu gelecektir..katılım hiç beklemediğin kadar iyi placak inşallah ama tabi büyük çoğunluk günü birlik olur herhalde
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
-
inşallah diyorum gelenleri bekliyoruz.aslında Tüm sakaryalıların günübirlikte olsa gelmesi lazım.sağolun varolun.topiğe bir mesaj atmanız bile yeter
-
Hasan ağa;
Münibüs ile geleceğim, orada motor gerekli olduğunda sana güveniyorum.
16 motorundan birini verebilecek misin bana?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
hasan arvasi şu an yanımda diyor ki . 16 motorumun 16 sıda sana kurban diye yaz dedi ben de yazdım
-
Eyvallah Kasap ve Hasan kardeşlerim. Mete de benimle geliyor.
-
mete kardeş iist görüşemiyoruz inşallah tarklida görüşürüz hee kendine iyi bak görüşmek üzere
-
Latif;
Falkonla gel de inceleyelim şu motoru. Satılıktı sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler