Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kirdar-rumeli Exhibiton Center

REKLAM ALANI
    ışık ercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    iyi günler fuarda standımıza uğradım fakat ilgisizlikten hayal kırıklığına uğradım .zühtüpaşa ordaydı ve ben eşimle gitmiştim . fuara gidiş sebebimde orada nicklerin sahiblerinle tanışırım ve sıcak bir atmosfer olur diyordum .
    eşime ballandıra ballandıra anlattığım şey tam bir kabus olmuştu.zaten fuar sıfır bir fuar çıplak hatunları koyup birşeyler yapmak istemişler ducati ve suzuki dışında ciddi birşey yoktu. emeği geçen herkese saygılar.
    not. ayrıca standımızda logolu herhangi bir ürün satışı yapılamazmı ? tshırt.bandana.kupa.sticker gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı ışık ercan adlı üyeden alıntı
    iyi günler fuarda standımıza uğradım fakat ilgisizlikten hayal kırıklığına uğradım .zühtüpaşa ordaydı ve ben eşimle gitmiştim . fuara gidiş sebebimde orada nicklerin sahiblerinle tanışırım ve sıcak bir atmosfer olur diyordum .
    eşime ballandıra ballandıra anlattığım şey tam bir kabus olmuştu.zaten fuar sıfır bir fuar çıplak hatunları koyup birşeyler yapmak istemişler ducati ve suzuki dışında ciddi birşey yoktu. emeği geçen herkese saygılar.
    not. ayrıca standımızda logolu herhangi bir ürün satışı yapılamazmı ? tshırt.bandana.kupa.sticker gibi
    çok haksızlık ediyosun bizim stand ve orada emeği geçen herkez çok süperdi herkezle ellerinden geldiği kadar ilgilendiler
    Acımadıki, acımadıki

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    sevgili cbr1000rr kardesim heralde ışık ercan kardeşimiz standın en kalabalık anlarından birinde denk geldi....

ışık ercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    ç.tesi günü öğlen gittim ve standa bir hanım z.paşa ve murat isimli bir arkadaş vardı . hiç bir üye , misafir yada başka biri yoktu.yani stand boştu.

neptun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fuara cumartesi katıldım.Pek çok kişi gibi aradığını bulamayanlardanım. Herşeyden önce giriş ücretini duyunca çok şaşırdım. Yinede Motoshow 06 öncesinde ısınma turu oldu.Standın en yoğun olduğu anlardan birisinde bende
    ordaydım ayrıca çekiliş için form doldurdum.Ne zaman listeleri öğrenebiliriz , bilgisi olan var mı ?

fraktal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha VİRAGO 535
    Fuara kesin gitmeliydiniz arkadaşlar (!) çünkü fuara gelen ziyaretçilerin motorları görülmeye değerdi, ha binaya girmek şart değil ama dışarıdakiler için gelinirdi.

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pazar günü oradaydım bende zuhtupaşa ve skull hunter a tekrar teşekkürle davetiye için eski bi lise arkadaşımla karşılaştım fuarda benim için çok iyi bi gün oldu yalnız hangi stand tam hatırlamıyorum bi kask vardı shark 70 milyon demişlerdi önce fuarı dolaşıp almaya karar verdim fakat bu sefer 90 denildi arkadaş bi türlü hatırlayamadı nedense 70 dediğini bana almaktan vazgeçtim üzücü oldu
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    valla ben dun aksam 17:00 civari gidebildim fuara. ben standdan memnunum sagolsun skull ve ordaki arkadaslar gerekn ılgıyı ve alakayı gosterdıler gercı kalabalık da degıldı o saatlerde ama emegı gecenlere tesekkur ederım.fuara gelınce; kıslar guzeldı : baska da bişey yoktu herhalde
    saka biyana ducati mukemmeldi yaa.ideal motorumu gordum harıka bı cıhaz en kısa zamanda bir tane edinecegım insaallah.java,ktm standlarınıda begendim.
    bulusmaya gelmek de ısterdım ama saat 14:00 civarı kalktım, haliyle yetısemedım
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Evrim Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cmtesi saat 12gibi, pazar saat 1gibi fuardaydım, standımızda akşama kadar durduk ve gelen giden herkese, tanıdık olsun olmasın aynı şekilde elimizden geldiğince sıcak davranmaya ve ilgilenmeye çalıştık. tabii ki herkese yetişmemizin imkanı yoktu bazı anlarda ciddi yoğunluk oldu.. elimizden geleni yaptık yinede..
    bizim için de ısınma turu oldu aslında, MotoShow 2006'da her şeyin daha güzel olacağına inanıyoruz.

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler