Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kirdar-rumeli Exhibiton Center

REKLAM ALANI
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ben 20 YTL gördüm.Hatta eminim de.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

20 ytl...........

Motosikleti
    Hyo GT250 comet
    Bilet 20 YTL fuarın sitesinden %30 indirim alabiliyorsunuz yinede bozuk yok diyip 15 kesiyorlar ben verdim 15 YTL yi girdim yarım saatimi almadı dolaşmak her yerde aynı şeyler varmış bu çinliler birbirlerini de taklit etmişler gibi geldi bana birde güvenemedim markalara bir çoğu yeni giriyor pazara galiba. Yinede 15 YTL etmez bu fuar.

zorkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar soruldumu yada yazıldımı bilemiyorum bakamadım ama acaba aksesuar varmıydı fuarda kask mont eldiven falan gibi...iyi calışmalar

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı zorkan adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar soruldumu yada yazıldımı bilemiyorum bakamadım ama acaba aksesuar varmıydı fuarda kask mont eldiven falan gibi...iyi calışmalar
    Tabiki var..ama çeşit olarak seni kesermi bilemem..

chilly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250-5 Marauder (sarikizan)

bence fuar motoshow06 olacak :(

Arkadaşlar fuara bende bugün katıldım. Aydından bu fuar için geldim ama suzuki hariç bir japon firması görmedim eğer aksesuar falan bakmazsanız gezmek 30 dk. sürmez. Merak edenler gitsin ama o parayı vermeye değmez. Hani çin malida olsa motorlar yeni hiçbirşey göremedim. Kaanatimce 20 ytl fazla. Bence motoshow06'yı beklemek en doğrusu. Eğer suzukide olmasa fuarda takılacak bir yer bulamazsınız. Gerci biz geri dönmek zorundayız AÖF sınavı sebeiyle ama gezenlerde resimlerini eksik etmesinler bizden
    ya üstünde olacaksın hayatın ya da içinde :)

nurkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende ilk açıldığı saatlerde gittim, hemde büyük heveslerle. Sadece Japon olarak Suzuki vardı, zaten alt kat komple, giriş katı da yarı yarıya Çin malları ile doluydu. Aksesuar satanlar boldu, yanlız fiyatlar öle fuar indirimi yapılmış gibi değildi. Zaten o firmalara normalde gitseniz biraz pazarlıkla rakkamlarını düşürüyorlar. Ama birçok markayı birarada görmek cazip olabilir. Yanlız Suzuki firması elinde kalan 2005 model Burgman 400'leri (10 adet lacivert) 10300,00 Ytl artı kask, mont, eldiven ve 1000'lik bakımla veriyor. Benim gibi maxi scooter kullanıcısı iseniz ve motorunuzu değiştirmek istiyorsanız cazip olabilir. Bunun dışında (ohoo amma yazmışım) fuardır işte görmek lazım. Motoshow'u dört gözle bekliyorum Aradığımı bulamadım. Nerdeyse unutuyordum bazı sürücü kursları (biliyorum reklam yokkk) ehliyetlerde indirim yapmışlar 200,00 Ytl bu güzel bi haber
    Hepinize iyi günner diliyom umarım faydalı olmuşumdur. Bye

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    skull a ve zuhtupaşa ya teşekkürler davetiyeleri temin ettim yarın gitmeyi düşünüyorum fuara arkadaşlarla cnr dakini iple çekiyoruz
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

süleyman=jawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jawa 250(classic) 69 KARA JAWA EFSANESİ...!
    bende bir adet fazla bilet var eskişehirden veya civarında oturanlar varsa benimle irtibata geçsinler snayper_250jawa@hotmail.com
    [FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]

G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    standımızda danger0 ile tanışma fırsatı buldum bu akşam, bir daha ki fuara işala daha çok kişiyle tanışmak dileğiyle
    Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
    Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok yavan ve basit bir fuardı. motorlara bakmak en çok 30 dak. sürüyor. ekipman alacaksanız zaten 4-5 firmada var ve fiyatlar bana cazip geldi. ben zaten ekipman almaya gittim ve yıldız ticaretten aldım. ama bu fuara gitmemek bir kayıp değil. gidemediğinie üzülen varsa üzülmesin. hatta sevinsin. bakalım diğer fuar nasıl olacak?
    "İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES

ben fuara gitmek için davetiye sizden rica ediyorum faka t nasıl olucak anlamadım

Slm Millet

1. Gebze'de oturuyorum. E5 üzerinden gidersem fuar alanına nasıl ulaşabilirim.
    Not: İstanbul'da hiç bir yeri bilmiyorum.

Biliyorum yardım etmesi zor ama bi zahmet, en basit hali ile...

2. Fuar kaçta açılıyor.
    3. Birde nasıl davetiye alabilirim...

Şimdiden saolun

Bileti nasıl tedarik edicez yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

30 mart 2nisanda yapılacak fuar için bilet istiyorum.diğerine parayla girdik motosiklet almak istiyoruz ve bilet için bityığın para veriyoruz lütfen ilgilenin.saygılar

bende bugün zorluklarla gittim fuara fakat berbat bir çin pazarıyla karşılaştım ve inanamadım cnrdakini bekliyorum.bilet nasıl temin edebilirim

merhabalar ben nurdan cnr daki fuar için davetiye istiyorum.umarım ulaştırırsınız.teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Bazı arkadaşlar belliki yeni üye olup daha kendileini bile tanıtmadan fuar heyecanı ile davetiye talebinde bulunmuslar..Hemde gayet düz bi şekilde..
    Şimdi sayın
    nurkil, volkanmark,muacir ve makyildiz isimli üye arkadaşlarımız...
    Öncelikle sizleri daha yakından tanımak isteriz bu 1.
    İkincisi her iki fuaarında ana sayfalarından başlayarak okusaydınız nasıl davetiye temin edilecegini gayet rahatlıkla görecektiniz..
    Ama ben size bi kıyak yapiim..hade.. tıklayın vede görün...

http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=9626&page=3
    35mesajı okuyun lütfen

Motosikleti
    1000RR06
    paşam kızmasana çocuklara
    Acımadıki, acımadıki

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    paşa derse doğru der sadece bilet için üye olup daha sonra halhatırı kesmesinler.... fuardan aldığım yaka kartını kaplattım ve motoruma taktım... hani araçlarda görevli yazısının konduğu gibi koydum...

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler