Arkadaşlar,
Sehir dışından gelecekler için birisi davetiye ayarlayabilir mi?
Arkadaşlar,
Sehir dışından gelecekler için birisi davetiye ayarlayabilir mi?
davetiyelerinizden kaldıysa bende rica ediyorum 1 tane..
davetiyeleri nerden alıcaz . vinylfreak_unus@hotmail.com
bende istiyorum 1 adet davetiye :D
yarın besiktas ofisinden alabilirmiyim?
selam banada bilet verirmisiniz .nasıl alacağız biletleri sitanbul dışından gelecem online bilet alma imkanı yokmu
.
selam banada bilet verirmisiniz .nasıl alacağız biletleri istanbul dışından gelecem online bilet alma imkanı yokmu
.
selam dostlar
ben istanbulun yabancısıyım sultançiftliği bayrampaşa tarafından gelcem fuar merkezine nasıl gidebilirim
ÖZGÜRLÜĞÜ EN İYİ,MOTOSİKLET ÜSTÜNDE RÜZGARLA SEVİŞENLER BİLİR...
Merhaba ben anadolu yakasındayım. Bende bir bilet istiyorum. Birde bilet fiyatını da öğrenebilirmiyim arkadaşımda gelmek istiyor.
Teşekkürler
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Merhabalar ,
Ben Bursa'dan fuara katılacağım..Bileti nasıl temin edebilirim.
Bursa'ya gönderme imkanınız varmı acaba?
selamlar..
bilet verilecek diyor ama acıklama yok nasıl alıcazz biletleri gecen sene 25 ytl di şimdi kaça
Ben öğrenciyim ve bir taraftan da çalışıyorum davetiye almaya gitme imkanım yoktu. Keşke şöyle bir uygulama yapsaydık: bilet isteyen kişinin mail adresine bir şifre gönderilseydi. (XWy66ou gibi) ve fuar günleri fuarın orada bir yerde fuar açılmadan bir saat bu şifreyi ve ismini söyleyenlere davetiyeleri dağıtılsaydı belki daha az zahmetli olurdu. Belki diğer fuara ne dersiniz.
arkadaşlar kusura bakmayın buraya yazdığım için ama topik açmayı beceremiyorum. çok mu kazmayım acabaa!!!
kaldıysa bende bi davetiye alabilirmiyim... siteye bugün üye oldum.. kaçırmak istemiyorum fuarı..
istanbul dışından gelecekler için iki harita
http://gupilya.8m.com/motor_dosyalar/Resim.jpg
http://gupilya.8m.com/motor_dosyalar/genmap.jpg
24/3/2006 Cuma günü Fuara gidecegim ama saatini bilmiyorum ama herhalde 13:00 gibi olurum gibi 15 adet fazla davetiyem var isteyen arkadaşlarım bu saatlerde fuarda bende olurum diyorsa özel atsın yarın en geç 12 de mail adresinde yada özelinde cevabını bulur...Ben kapıda gişe önünde olan insanlara vermeyi düşünüyordum ama sonuçta paylaşmaksa buda bir paylaşım...
Arkadaslar 1. sayfada üstteki açıklama olmasına ragmen hala topiğe yazı yazarak nasıl davetiye alacağım? alabilirmiyim? gönderebilirmisiniz gibi sorularla karşılaşıyoruz..SHEMOTO adlı üyeden alıntı
Görülecegi üzere davetiye temin şekli ve iletişim bilgileri gayet açıktır..
Bilginize..
hERKES BİR ŞEY SÖYLEMİŞ... BEN BİR ŞEY ANLAMADIM... BURAYIDA AÇIK SÖYLEMEK GEREKİRSE İNTERNETTE DAVETİYE ARARKEN BULDUM.. SOCCUTER ALDIM AMA ALDIĞIM KASK FAZLA DAYANMADI KIRILDI... ŞİMDİ YENİ KASK ALCAM FUARA GİRMEK İSTİYORUM... 26 MARTTA BULUŞMA VAR. AMA BEN STADIN ORADA ÇALIŞMAMA RAĞMEN 26 SINDA İZMİTTE OLUCAM.
BANA ACİL DAVETİYE LAZIM... NASIL BULURUM BİR YARDIM PLEASE...
BEDAVA OLSUN BENİM OLSUN....
%30 İNDİRİM FORMUDA DOLDURDUM AMA GİRİŞ GENE GELDİ 15 YTL YE...
OKADAR DAHA KOYSAM UCUZ BİR KASK DAHA ALIRIM...
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.... TAXİMDEYİM... mail= ertekin66@hotmail.com
bedava davetiye verebilecek arkadaşlar irtibata geçerseniz sevinirim.
cool_mustafa adlı üyeden alıntı
Bak arkadaşım daha 1 üst satırına yazdık nası bulabileceğini..Lütfen okuyun...
Motosiklet 2006 fuarına bugün katıldım. Açıkça söylemek gerekirse biraz hayal kırıklığı yaşadım. Artık fuarın ilk günü olduğundan mı, yoksa fuarların esas oğlanı bu fuar olmadığından mıdır bilemiyorum, firmalar çok iyi hazırlanamamış izlenimi uyandırdılar bende. Daha renkli geçmesini, daha çok markanın bulunmasını beklerdim. Japon markalarından hiçbirisi burada değildi. (Suzuki hariç) Ben de katılımcı firmaları daha önceden incelememiştim açıkçası. Fiyatlarda özel indirimler söz konusu değilmiş gibi gözüktü. Herhangi bir bayiiden pazarlık yaparak alınacak fiyatlar vardı fuarda. Bunun yanı sıra Çin ve Kore menşeili ürünlerin de fuar için sakladıkları veya yeni getirecekleri modelleri de burada yoktu. Ama dediğim gibi fuarın ilk günü olduğu için yetişmemiş olabilir. Tek faydası, normalde bayiiler arasında dolaşıp model aramak yerine burada kanlı canlı görebileceksiniz uzak doğu menşeili makinaları. Ben işin açıkçası bugün bir motosiklet edinmek amacı ile fuarda bulundum ama elim boş döndüm. Kısmet motoshow '06 fuarına imiş. Gidin görün gezin ama son kararınız için diğer fuarı da bekleyin derim şahsi kanaatimce.
Bilet fiyatını merak edenler için yanlış görmediysem 25 ytl idi.. merak edenlerin bilgilerine..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)