Bence fuarda bir masa acilsin..
Burada yayinlanacak bir parolayi soyleyen Motosiklet.net uyeleri alsin.
En pratigi bu. Parasi onemli degil ama orada saatlarce davetiye / bilet sirasi beklemeyelim..
Bence fuarda bir masa acilsin..
Burada yayinlanacak bir parolayi soyleyen Motosiklet.net uyeleri alsin.
En pratigi bu. Parasi onemli degil ama orada saatlarce davetiye / bilet sirasi beklemeyelim..
Sevgili dostum,vistek adlı üyeden alıntı
Aklina gelenlerin hepsinin katildigindan emin olabilirsin
anadolu yakasından bana da bır bılet lutfen
bilecik ten fuara gelmek istiyorum nasıl davetiye temin edebilirim
bende bir motorcu olarak ekip içinde yeralmaktan mutluluk duyacağım
davetiye için %30 indirim aldım ama siz verecekseniz isterim
Arkadaşlar 1.fuara çin malı motorlar gelecekmiş.Büyük ve köklü firmalar çin malını protesto için 1.fuara katılmayıp 2.fuara katılacaklarmış.Aşağıda yerleşim planın linkleri var......
http://www.motoshow06.com/salon9.JPG
http://www.motoshow06.com/salon10.jpg
http://www.motoshow06.com/markalar.htm
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
FUAR BİLETİ BULAMAYAN ARKADAŞLARA DUYURU
ARZU EDENLERE UCRETSİZ OLARAK TEMİN EDİLİR
The Dark Side Returns
Fuar biletlerinizi motosiklet.net sitesi olarak sizlere ücretsiz temin ediyoruz.
Aşağıdaki iletişim adreslerinden bize ulaşmanız yeterli.
Ayrıca pazar günü fuara gidecek arkadaşlar, pazar günü sabah saat 11:00 dolmabahçe sahilde buluşuyoruz fuara hep birlikte gideceğiz bu buluşmaya katılan herkese fuar bileti verilecek.
Saygılar
SHEMOTO:
e-mail ve msn: shemoto@gmail.com ve shemoto@hotmail.com
telefon iletişimi: öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 19:00-21:00 arası
e-mail ve msnden telefon,adres isteyebilirsiniz
davetiye teslimi İSTANBUL/Yeşilköy
SKULLHUNTER:
e-mail ve msn: info@motosiklet.net
telefon iletişimi :öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 18:00-19:00 arası
davetiye teslimi merkez ofis: ISTANBUL/ Beşiktaş/ Barbaros Bulvarı
ZUHTUPASA
e-mail ve msn: zuhtupasa@hotmail.com
telefon iletişimi: öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 19:00-21:00 arası
davetiye teslimi İSTANBUL/Altunizade
eheu ehe ben biletimi aldım ALLAH nasip ederse cumartesi ordayım
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
arkadaşlar kimse bileti nereden alabileceğimizi yada fiyatını bilmiyormu_?
buraya kadar okudum kimse bilmiyor.lütfen yardımcı olun bu fuarı kaçırmak istemiyorum.nerelerden nulabiliriz bu biletiiii
herhangi bir motosiklet galerisinden ücretsiz olarak temin edebilirsin. bulamazsan dolmabahçe'de site tarafından dağıtılacak, yine olmazsa artık kapıda 5ytl sanırım bilet.m0t0rcu adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Kapıdan satılan bilet fiyatlarını merak eden arkadaşlarım,
Bizler bilet fiyatı açıklamasının İnterteks Fuar şirketinin en yetkili ağzından(Sayın Bennan Tokdemir-Motosiklet2006 nickli üyemiz) yapılmasını bekledik.
Kendileri henüz açıklama yapmadılar. Pazartesi fiyatlar açıklanacakmış. Bize ulaşan en son bilgi bu yönde.
Geçen sene kapıdan satışı yapılan biletlerin fiyatı 20YTL idi. Bu sene 5YTL ye düşeceğini sanmıyorum.
Bu yüzden site üyelerimize ayrıcalık olarak sunduğumuz fuar davetiyelerinizi daha önce davetiyelerin nasıl dağıtılacağını açıklamış olduğum mesajımı(msg NO:2) takip ederek almanızın mantıklı olacağı kanaatindeyim
sevgiler, saygılar
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
arkadaslar bılet nerden bulurum
Arkadaşlar fuar günü geldi çattı fuarın ilk gün için birşeyler yapmak nasip olurmu acaba??
Ne dersiniz??
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
kendime + 1 kişiye daha davetiye istiyorum mümkünmü?
davetiyemi aldım başta ***shemoto*** olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm aileye teşekkürler fuar alanında bir arada olabimek dileğiyle
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
Herkese Merhaba...benim ilk mesajım.bende bir iki teker tutkunuyum.
ama şu an sadece motorsuz olanına sahibim
Benim merak ettiğim eskiden bu fuarlarda bisiklet standlarıda olurdu,bu fuarda da bu sözkonusumu acaba?
birde ben istanbul dışından gelicem,trenden inip direk fuara gitmeyi planlıyorum.acaba fuar alanından davetiye temin edebilirmiyim?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
tekrar herkese merhaba...
Davetiyeyi nerden alacaz anlamadım ben biri yardımcı olabilirmi msn im netxtr@hotmail.com
ankaradan 4 arkadaş geleceğiz. nasıl bilet alıcaz. maillerini msn ye ekledim ama cevap gelmedi. görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)