Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kirdar-rumeli Exhibiton Center
Reklamlar
-
shemoto dan bugün davetiye alıcaktım ama son anda elime davetiye geçti. daha onceden de shemotoyla konuşurken demişti kendisi elinde bilet varsa alırsan senin karakterine kalmış. bende samimiyetimi gösterdim galiba. elimde davetiye varken davetiyeyi almaya gitmedim shemoto dan. SHEMOTO ya ve forum sakinlerine duyrulur =D
Reklamlar
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Fuarlardan en az biri için organizasyon yapılırsa çok iyi olur.Birlikte gidersek çok daha iyi olur.
evet buluşmak isteyen yokmu??? (pazar günü için)
-
Super Moderator
Varız, 2 fuar için de pazar günleri buluşma isterim.
Okuduğum kadarıyla başka buluşma taraftarları da vardı.Ama biraz dağınığız sanki...Bir yerlerde toplanmamız lazım.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar,
Fuar süreci ve de gidiş organizasyonları ile ilgili cok cok yakında topicler acılacak ordan izlemeye devam ediniz...
-
Shemoto gözümde 2 misli daha büyüdün walla, eğer doğruyu söylüyorsan helal olsun sana Ben severim böyle çıkışları...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
motosiklet2006:
motoshow 2006 da markalar listelenmiş,fuar planı verilmiş vs. bu fuar için göremedim bunu,"100 den fazla marka katılıyo,yerinde incelersiniz"i de bi cevap olarak kabul etmiyorum.ben zaten oraya gidince öğreniceksem sadece davetileri temin etmek için kullanılmalı bu topic değil mi? katılıcak markaların bi listesi vardır herhalde elinizde bi copy paste yapamıyo musunuz? bu bana hiç imkansız gelmedi...madem yetkilisiniz,bilgilisiniz adres tarif etmekten başkaşeylerde yapmanızı beklerdim.
NOT: bu sözler site içindeki organizasyon yada yetkililer için değil. Sayın motosiklet2006 nickli pek bilgili,yetkili kullanıcı içindir.
site yönetimine;her üyesi ile ilgilendiği,yanıtladığı için teşekkür ederim
-
lütfü kırdar daki fuarın tam bilet fiyatı ne kadar bilgisi olan varmı?
-
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
-
fuar biletleri nekadar bilen varmı
-
slm
slm
ben ersın cınar fuar bıletı kaldıysa almak ıstıyorumm
motor yarslarn slemek hosuma gdyor
-
motosiklet net in belirli bir yeri olacakmı gelen üyeler tanışma fırsatı bulur
-
Selam,ben Uşak'tan geleceğim,davetiyemi nasıl alacağım.Teşekkürler.
-
olmaması beklenemez ama yerleşim planında nerede
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben BURSAdan geleceğim istanbulda hiç arkadaşım yokfuarın olduğu gün davetiye
temin edebilirmiyim kaç paraya mal olur
-
bilet fiyatını bilen yok herhalde psikolojik bunalıma girdim.bu fuar bitsede rahatlasak bilen varsa yazsın catlıcam.
-
Merhaba dostlar!!!
Motosiklet fuarları ve davetiyeleri konusunda bir kaç fikrimi sizlerle paylaşmak isterim.
1-Kesinlikle motosiklet fuarları devamlı olarak büyük şehirlerimizde yapılmalı ki bunun için ilk olarak düşündüğüm yer az evvel okuduğum ve üzüldüğüm gaziantep olmalı. Neden??? motosiklet kullanımına yasak gelmiş! Büyük önder neden şapka devrimini kastamonu da yaptı????
2-Kanımca motosiklet fuarları gibi organizasyonlara davetiye dağıtımı konusunda iyi düşünmek gerekiyor. Fiyat indirimi yapılabilir ama kesin olarak ücret alınmalı ve bunun organizasyonu yapan sayın yetkililere bildirilmesi güzel olur. Çünkü bir organizasyon için neler gerektiği ve ne kadar bata çıka yapıldığını düşünüyorum da 1 liranın bile hatrı vardır diye düşünüyorum....
3-Her türlü emeği geçenlere teşekkür ediyorum. heheehheee
İçimizdeki heyecan hiç dinmesin!!!
-
Fuar için Kocaeli Grubu
Kocaeli Grubuna dahil olmak isteyen arkadaşlar, aşağıdaki linkten listeye kendilerini ekleyebilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10099
-
arkadaşlar istanbul anadolu yakasından geçicekler için bi topik buluşma ve fuar a gitme topigi ve planı yapılacak en kısa zamanda haberiniz olsun
yani anadolu yakasında toplanıp burda kocaeli sakarya bolu düzce diger illerden geliceklerde liste oluşturup
avrupa yakasındaki org. olan gurupla buluşup hep birlikte gidilecektir yakında bilgi verilecek buluşma için yer zaman hareket gibi
-
Edirneden fuara katılacağım. Ama nasıl davetiye alacağım bilmiyorum, fikri olan-olmayan.
Selamlar
-
Sevgili SHEMOTO
Bilindiği gibi iki fuar yapılıyor ve Anadolu'dan bir çok insan bu fuarlar için geliyor. Eğer hangi firmaların katılacağını açıklamazlarsa insanlar tercih yapamazlar. (ki açıklanmama sebebi bu olabilr)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler