Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kirdar-rumeli Exhibiton Center

REKLAM ALANI
    numaniko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ 600 Diversion F, PCX 125
    shemoto dan bugün davetiye alıcaktım ama son anda elime davetiye geçti. daha onceden de shemotoyla konuşurken demişti kendisi elinde bilet varsa alırsan senin karakterine kalmış. bende samimiyetimi gösterdim galiba. elimde davetiye varken davetiyeyi almaya gitmedim shemoto dan. SHEMOTO ya ve forum sakinlerine duyrulur =D
    Hayat, hâyâl..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TNT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR8 dönüşte :D
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
    Fuarlardan en az biri için organizasyon yapılırsa çok iyi olur.Birlikte gidersek çok daha iyi olur.
    evet buluşmak isteyen yokmu??? (pazar günü için)

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Varız, 2 fuar için de pazar günleri buluşma isterim.
    Okuduğum kadarıyla başka buluşma taraftarları da vardı.Ama biraz dağınığız sanki...Bir yerlerde toplanmamız lazım.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Arkadaslar,
    Fuar süreci ve de gidiş organizasyonları ile ilgili cok cok yakında topicler acılacak ordan izlemeye devam ediniz...

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Shemoto gözümde 2 misli daha büyüdün walla, eğer doğruyu söylüyorsan helal olsun sana Ben severim böyle çıkışları...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

motosiklet2006:

motoshow 2006 da markalar listelenmiş,fuar planı verilmiş vs. bu fuar için göremedim bunu,"100 den fazla marka katılıyo,yerinde incelersiniz"i de bi cevap olarak kabul etmiyorum.ben zaten oraya gidince öğreniceksem sadece davetileri temin etmek için kullanılmalı bu topic değil mi? katılıcak markaların bi listesi vardır herhalde elinizde bi copy paste yapamıyo musunuz? bu bana hiç imkansız gelmedi...madem yetkilisiniz,bilgilisiniz adres tarif etmekten başkaşeylerde yapmanızı beklerdim.
    NOT: bu sözler site içindeki organizasyon yada yetkililer için değil. Sayın motosiklet2006 nickli pek bilgili,yetkili kullanıcı içindir.
    site yönetimine;her üyesi ile ilgilendiği,yanıtladığı için teşekkür ederim

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    lütfü kırdar daki fuarın tam bilet fiyatı ne kadar bilgisi olan varmı?
    motociklet

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozgurozeren adlı üyeden alıntı
    motosiklet2006:

motoshow 2006 da markalar listelenmiş,fuar planı verilmiş vs. bu fuar için göremedim bunu,"100 den fazla marka katılıyo,yerinde incelersiniz"i de bi cevap olarak kabul etmiyorum.ben zaten oraya gidince öğreniceksem sadece davetileri temin etmek için kullanılmalı bu topic değil mi? katılıcak markaların bi listesi vardır herhalde elinizde bi copy paste yapamıyo musunuz? bu bana hiç imkansız gelmedi...madem yetkilisiniz,bilgilisiniz adres tarif etmekten başkaşeylerde yapmanızı beklerdim.
    NOT: bu sözler site içindeki organizasyon yada yetkililer için değil. Sayın motosiklet2006 nickli pek bilgili,yetkili kullanıcı içindir.
    site yönetimine;her üyesi ile ilgilendiği,yanıtladığı için teşekkür ederim
    Sevgili ozgurozeren,

Haklısın arkadaşım ..bizler için kimlerin katılımcı olacağı gerçekten merak konusu. Senin gibi ben de merak ediyorum...

Fakat bu bir firma prensibi benim anladığım...motosiklet fuarını organize eden İNTERTEKS fuar şirketi...12 yıldır.... bu yıl 13.sü olacak...hiç böyle bir açıklama yapmamış. Fuarın pazarlanma stratejisi gereği olabilir...Motosiklet2006 İmkansız demekle sanırım o kadar fazla marka katılıyorki 100den fazla...yani sektörün tamamı orada olacak kimi ararsanız herkes var demek istemiş

Motosiklet2006 nickli üyemiz....İnterteks Fuar şirketinin Genel Müdürü Bennan Tokdemir'dir...Ve mutlaka yanıtlayacatır bu haklı merakımızın... neden açıklanmıyacağına dair haklı gerekçesini....

Motosiklet2006 Bennan Bey..

Tercihinize saygı duyuyoruz kesinlikle...ama haklı gerekçeninizi de merak ediyoruz...tahminlerimin ne kadarı tuttu acaba....

görüşmek üzere
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

fuar biletleri nekadar bilen varmı

xersin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung

slm

slm
    ben ersın cınar fuar bıletı kaldıysa almak ıstıyorumm
    motor yarslarn slemek hosuma gdyor

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    motosiklet net in belirli bir yeri olacakmı gelen üyeler tanışma fırsatı bulur

egrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUPERKİNG 250 COOPER
    Selam,ben Uşak'tan geleceğim,davetiyemi nasıl alacağım.Teşekkürler.

TNT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR8 dönüşte :D
    olmaması beklenemez ama yerleşim planında nerede

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    ben BURSAdan geleceğim istanbulda hiç arkadaşım yokfuarın olduğu gün davetiye
    temin edebilirmiyim kaç paraya mal olur

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    bilet fiyatını bilen yok herhalde psikolojik bunalıma girdim.bu fuar bitsede rahatlasak bilen varsa yazsın catlıcam.
    motociklet

boncorno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS 2003
    Merhaba dostlar!!!
    Motosiklet fuarları ve davetiyeleri konusunda bir kaç fikrimi sizlerle paylaşmak isterim.
    1-Kesinlikle motosiklet fuarları devamlı olarak büyük şehirlerimizde yapılmalı ki bunun için ilk olarak düşündüğüm yer az evvel okuduğum ve üzüldüğüm gaziantep olmalı. Neden??? motosiklet kullanımına yasak gelmiş! Büyük önder neden şapka devrimini kastamonu da yaptı????
    2-Kanımca motosiklet fuarları gibi organizasyonlara davetiye dağıtımı konusunda iyi düşünmek gerekiyor. Fiyat indirimi yapılabilir ama kesin olarak ücret alınmalı ve bunun organizasyonu yapan sayın yetkililere bildirilmesi güzel olur. Çünkü bir organizasyon için neler gerektiği ve ne kadar bata çıka yapıldığını düşünüyorum da 1 liranın bile hatrı vardır diye düşünüyorum....
    3-Her türlü emeği geçenlere teşekkür ediyorum. heheehheee
    İçimizdeki heyecan hiç dinmesin!!!

mgbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı...

Fuar için Kocaeli Grubu

Kocaeli Grubuna dahil olmak isteyen arkadaşlar, aşağıdaki linkten listeye kendilerini ekleyebilirler.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10099

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    arkadaşlar istanbul anadolu yakasından geçicekler için bi topik buluşma ve fuar a gitme topigi ve planı yapılacak en kısa zamanda haberiniz olsun
    yani anadolu yakasında toplanıp burda kocaeli sakarya bolu düzce diger illerden geliceklerde liste oluşturup
    avrupa yakasındaki org. olan gurupla buluşup hep birlikte gidilecektir yakında bilgi verilecek buluşma için yer zaman hareket gibi

Edirneden fuara katılacağım. Ama nasıl davetiye alacağım bilmiyorum, fikri olan-olmayan.

Selamlar

Motosikleti
    Hyo GT250 comet
    Sevgili SHEMOTO
    Bilindiği gibi iki fuar yapılıyor ve Anadolu'dan bir çok insan bu fuarlar için geliyor. Eğer hangi firmaların katılacağını açıklamazlarsa insanlar tercih yapamazlar. (ki açıklanmama sebebi bu olabilr)

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler