Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kirdar-rumeli Exhibiton Center

REKLAM ALANI
    zeusmar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yamaha??? honda???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    numaniko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ 600 Diversion F, PCX 125
    arkadaşlar hangi gün buluşcaksınız saat kaçta nerde. bu kardeşiniz sakaryadan gelcek. malum okul şartları. ancak c.tesi olur. sizlerede c.tesi uygundur galiba...
    Hayat, hâyâl..

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Fuar davetiyeleri sitemiz tarafından dağıtılacak buluşmalara ve gezilere katılan tüm üyelerimize ayrıca fuar zamanı yapacagımız org. katılan herkese verielcek.
    Ayrıca bu konuda shemotonun ikinci mesajda yazdıgı bilgilerden de davetiye talep edebilirsiniz.
    Saygılar

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Yeteri kadar ücretsiz bilet var, ve bu demekki motosiklet.net üyeleri fuara ücretsiz girecek. Peki neden bunu daha kolay bi hale getirmiyoruz, yani bir sistem oluşturalım ve sahtekarlığı engelleyerek üyelerimizin bilet temini ile uğraşmadan fuar alanına girmesini sağlayamaz mıyız? Takdir edilirki 5 YTL olan bilet/davetiye ücreti, bileti almak için kişinin harcadığı çabayla eş değer nerede ise. Fuar yetkilisi ne der acaba?
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    Yeteri kadar ücretsiz bilet var, ve bu demekki motosiklet.net üyeleri fuara ücretsiz girecek. Peki neden bunu daha kolay bi hale getirmiyoruz, yani bir sistem oluşturalım ve sahtekarlığı engelleyerek üyelerimizin bilet temini ile uğraşmadan fuar alanına girmesini sağlayamaz mıyız? Takdir edilirki 5 YTL olan bilet/davetiye ücreti, bileti almak için kişinin harcadığı çabayla eş değer nerede ise. Fuar yetkilisi ne der acaba?
    Sevgili Eyong kardesim,

Kolaylaştırmak adına çok haklısın böle bir yaklaşımda bulunulabilinir.
    Ancak bildiğim kadarıyle bunun olamaması adına 2 engel olabilir.
    1. Fuar firmasının belirli sayıda serbest giriş kartı uygulaması.
    2. Bunun olabilmesi içinde serbest girişi sağlamada kullanılacak belgeleme. Yani kişilerin ait oldukları kurumları belgeleyebilmeleri.

Bildiğimiz gibi üyelerimizin böle bir belgesi yani üye kartı, site kimliği vs. zaten yok. (Şimdi bunuda fikir die birileri araklamasın sakın.. )

Fuar firmaları bu tip yaptırımları vede zorlukları aşmak adına fazla sayıda davetiyeyi katılımcı firmalara vererek bu sorunu aşarlar. E napalım bizde sevgili üyelerimiz için davetiye dağıtımı için fazlasıyle çaba sarfediyoruz. Bu nedenle İstanbulun 3 değişik noktası (Yeşilköy-Beşiktaş-Altunizade) olarak organize olduk.

S&S

Motosikleti
    henuz almadim
    lutfen birileri bana yardimci olabilir mi..? ben Londra'da yasiyorum ama fuar tarihinde kismetse orda olabilirim.. bileti nasil alabilirim bu durumda..?

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    @ dna 50,
    sen siteyi takip et. mutlaka biletrin de dağıtılacağı bir organizsayon olur diye düşnüyorum. olmayabilir de.
    muhtmelen ilk gün ve/veya haftasonu fuara topluca gidilecektir.

Motosikleti
    henuz almadim
    Nemrut cok tesekkurler..!

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    skull
    istek çok
    işin zor
    tatlı zorluk
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    alaaahh kahhretsinnn neden antalyadayımmmmmmmmm
    bende gelmek istiyorummmmmmmmm

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı zagortenya adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar kaç tane mesaj gönderdim. hem özelinize hem de buraya.
    shemoto ve zuhtupasa ya. bu bilet işi nedir. neden cevap verilmez. bilet verilecek mi verilmeyecek mi. bir zamanların tv kanalları gibi mi yoksa. AZ SONRA, AZ SONRA mı diyorsunuz insanlara.
    kusura bakmayın ben biraz LAZ'ım. çabuk sinirlenir ve pire için yorgan yakarım. Birşey ya vardır yada yoktur. Neden labirent gibi yollara sokuyorsunuz insanları.
    yok adresi değişmiş, yok bilmem ne olmuş. adres değişti yazana kadar arkadaşlar isteyen gelsin şu saatte oradayım. benden alsın desin. çok mu zor.
    kusura bakmayın kanım sıçradı yine beynime.
    İSTEMİYORUM BİLETİNİZİ.
    5 YTL YADA HER NEYSE ÖDER GİDERİM PAŞA PAŞA.
    Kimseye geçmezse PARAMA geçer sözüm.
    BU KADAR
    Selamlar arkadasım..
    Özelden mesajınızı aldım ve size bu sabah cevapta yazdım. Pazartesinden itibaren davetiyelerini alabileceginiz telefon no. da verdim.
    Bildiginiz gibi butun bu organizasyonu GÖNÜLLÜ VEDE PARASIZ olarak sizler için yapıyoruz.
    Bu anlamda bizimde site olarak veya birey olarak hiç bir çıkarımızın olmadıgı bir organizasyonda bu sekildeki yaklasımınıza üzüldüm..
    Size yolladıgım mesajda belirttiğim gibi ordaki telefondan arayıp gelip benden davetiyenizi alabilirsiniz yada para ödeyerek gidersiniz. Bu sizin seciminiz.
    Saygılar

pompicik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı
    alaaahh kahhretsinnn neden antalyadayımmmmmmmmm
    bende gelmek istiyorummmmmmmmm
    daha ne istiosun antalya da yaşıosun, keşke işten güçten kurtulsakta bizde oraya yerleşssek
    http://www.kaan.in

TOSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150 TI
    herkes gibi bende bilet istiyorum ama fuarı bangır bangır bağıran yetkililer iş bilet dağıtmaya gelince tık ses çıkarmıyor aloooo sayın yetkililere sesleniyorum şu bilet olayını çözün
    34 COR 05-GHOST RIDER

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı TOSE adlı üyeden alıntı
    herkes gibi bende bilet istiyorum ama fuarı bangır bangır bağıran yetkililer iş bilet dağıtmaya gelince tık ses çıkarmıyor aloooo sayın yetkililere sesleniyorum şu bilet olayını çözün

Bilet olayı zaten çözülü durumda.. ulaşabilecegin mail adresleri topiğin içinde..

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    zuhtupaşa , sabırlı yaklaşımın için (seni tanımadığımı da belirterek) tebrik ediyorum..
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı pompicik adlı üyeden alıntı
    daha ne istiosun antalya da yaşıosun, keşke işten güçten kurtulsakta bizde oraya yerleşssek
    dışı seni içi beni

ceko35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X-EVO & Ducati Monster
    ilk fuar da komple çinliler olacak, ikincisinde ise gercek buyuk firmalar ve motosikletler olacak... istanbulda iyi herhangi bir motosiklet firmasına gittiginizde zaten onlar siz sormadan fuar davetiyelerini veriyolar...

iki fuarada gidicem ben... ilk fuarda motorlara(motorların ustune yayılan varlıklar ), ikinci fuarda ise gercek, motosikletlere bakarız artık
    KSK FOREVER ... 35½

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    sevgili arkadaşım SHEMOTO..
    bu konuda gösterdiğin hassasiyeti çok iyi anlıyorum amaa unutmamanı istediğim bir şey var kabul edersen naçizane yaniii

Kızgınlıkta bir an sabirli olursan, yüz günlük pismanliktan kurtulursun.

Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Fuar davetiyeleri ile ilgili bilgileri ilgili fuarlar için açılmış topiklerde görebilirsiniz. Tabiki sizler için bedavaaaaaaa...

fernando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V-strom
    bedava olayına açıklık getirirseniz sewinirim
    FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler