yamaha??? honda???
arkadaşlar hangi gün buluşcaksınız saat kaçta nerde. bu kardeşiniz sakaryadan gelcek. malum okul şartları. ancak c.tesi olur. sizlerede c.tesi uygundur galiba...
Hayat, hâyâl..
Fuar davetiyeleri sitemiz tarafından dağıtılacak buluşmalara ve gezilere katılan tüm üyelerimize ayrıca fuar zamanı yapacagımız org. katılan herkese verielcek.
Ayrıca bu konuda shemotonun ikinci mesajda yazdıgı bilgilerden de davetiye talep edebilirsiniz.
Saygılar
Yeteri kadar ücretsiz bilet var, ve bu demekki motosiklet.net üyeleri fuara ücretsiz girecek. Peki neden bunu daha kolay bi hale getirmiyoruz, yani bir sistem oluşturalım ve sahtekarlığı engelleyerek üyelerimizin bilet temini ile uğraşmadan fuar alanına girmesini sağlayamaz mıyız? Takdir edilirki 5 YTL olan bilet/davetiye ücreti, bileti almak için kişinin harcadığı çabayla eş değer nerede ise. Fuar yetkilisi ne der acaba?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Sevgili Eyong kardesim,Eyong adlı üyeden alıntı
Kolaylaştırmak adına çok haklısın böle bir yaklaşımda bulunulabilinir.
Ancak bildiğim kadarıyle bunun olamaması adına 2 engel olabilir.
1. Fuar firmasının belirli sayıda serbest giriş kartı uygulaması.
2. Bunun olabilmesi içinde serbest girişi sağlamada kullanılacak belgeleme. Yani kişilerin ait oldukları kurumları belgeleyebilmeleri.
Bildiğimiz gibi üyelerimizin böle bir belgesi yani üye kartı, site kimliği vs. zaten yok. (Şimdi bunuda fikir die birileri araklamasın sakın.. )
Fuar firmaları bu tip yaptırımları vede zorlukları aşmak adına fazla sayıda davetiyeyi katılımcı firmalara vererek bu sorunu aşarlar. E napalım bizde sevgili üyelerimiz için davetiye dağıtımı için fazlasıyle çaba sarfediyoruz. Bu nedenle İstanbulun 3 değişik noktası (Yeşilköy-Beşiktaş-Altunizade) olarak organize olduk.
S&S
lutfen birileri bana yardimci olabilir mi..? ben Londra'da yasiyorum ama fuar tarihinde kismetse orda olabilirim.. bileti nasil alabilirim bu durumda..?
@ dna 50,
sen siteyi takip et. mutlaka biletrin de dağıtılacağı bir organizsayon olur diye düşnüyorum. olmayabilir de.
muhtmelen ilk gün ve/veya haftasonu fuara topluca gidilecektir.
Nemrut cok tesekkurler..!
skull
istek çok
işin zor
tatlı zorluk
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
alaaahh kahhretsinnn neden antalyadayımmmmmmmmm
bende gelmek istiyorummmmmmmmm
Selamlar arkadasım..zagortenya adlı üyeden alıntı
Özelden mesajınızı aldım ve size bu sabah cevapta yazdım. Pazartesinden itibaren davetiyelerini alabileceginiz telefon no. da verdim.
Bildiginiz gibi butun bu organizasyonu GÖNÜLLÜ VEDE PARASIZ olarak sizler için yapıyoruz.
Bu anlamda bizimde site olarak veya birey olarak hiç bir çıkarımızın olmadıgı bir organizasyonda bu sekildeki yaklasımınıza üzüldüm..
Size yolladıgım mesajda belirttiğim gibi ordaki telefondan arayıp gelip benden davetiyenizi alabilirsiniz yada para ödeyerek gidersiniz. Bu sizin seciminiz.
Saygılar
daha ne istiosun antalya da yaşıosun, keşke işten güçten kurtulsakta bizde oraya yerleşssekdishy adlı üyeden alıntı
http://www.kaan.in
herkes gibi bende bilet istiyorum ama fuarı bangır bangır bağıran yetkililer iş bilet dağıtmaya gelince tık ses çıkarmıyor aloooo sayın yetkililere sesleniyorum şu bilet olayını çözün
34 COR 05-GHOST RIDER
TOSE adlı üyeden alıntı
Bilet olayı zaten çözülü durumda.. ulaşabilecegin mail adresleri topiğin içinde..
zuhtupaşa , sabırlı yaklaşımın için (seni tanımadığımı da belirterek) tebrik ediyorum..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
dışı seni içi benipompicik adlı üyeden alıntı
ilk fuar da komple çinliler olacak, ikincisinde ise gercek buyuk firmalar ve motosikletler olacak... istanbulda iyi herhangi bir motosiklet firmasına gittiginizde zaten onlar siz sormadan fuar davetiyelerini veriyolar...
iki fuarada gidicem ben... ilk fuarda motorlara(motorların ustune yayılan varlıklar ), ikinci fuarda ise gercek, motosikletlere bakarız artık
KSK FOREVER ... 35½
sevgili arkadaşım SHEMOTO..
bu konuda gösterdiğin hassasiyeti çok iyi anlıyorum amaa unutmamanı istediğim bir şey var kabul edersen naçizane yaniii
Kızgınlıkta bir an sabirli olursan, yüz günlük pismanliktan kurtulursun.
Fuar davetiyeleri ile ilgili bilgileri ilgili fuarlar için açılmış topiklerde görebilirsiniz. Tabiki sizler için bedavaaaaaaa...
bedava olayına açıklık getirirseniz sewinirim
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)