MT İZMİR ;10.03.2006 cuma TERAS CAFE'de toplanıyoruz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gelmeye çalışacağım, gelemezsem herkeze özür.
sevgilerimle..
-
bari gelecek haftaki toplantınızı 18 mart cumartesi yapında gelelim.O gün büyük ihtimalle izmirdeyim ve izmirliyim.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
ozgur_zrolu adlı üyeden alıntı
bari gelecek haftaki toplantınızı 18 mart cumartesi yapında gelelim.O gün büyük ihtimalle izmirdeyim ve izmirliyim.
18 martta izmirde kimi bulacan çanakkale de olucak tüm izmir gurubu sanırım topikleri pek takip etmiyoruz.. !!! Neyse mustafa ok kanka mesaj alındı cuma teras cafedeyiz büyük bir aksilik olmazsa orada toplanıcaz dostum
-
cuma günü bi aksilik olmazsa orda olucam
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
yok takip ediyorum egeknn.Dalgınlık ve iş yoğunluğu işte.Gönül böyle istiyor belkide.Aslına bakarsan Çanakkalede olmayıda çok isterdim.Ama sağlık olsun.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
ya mustafam bizde seni cok özledik hem iyi yapmışsın hakketen o gün kapora verelimki sende magdur olma kesin gelip gelmiyen belli olsun
-
evet herkesi bekliyoruz arkadaşlar nargilenin dumanı burnumda tütüyor vallaha,baştan söyleyeyim nargilenin biri benim(4 tane vardı en son )
-
ben ilk defa olucak gelmeye calisacagim
gorusmek dilegiyle
-
ben gelemeyecegim..sehir disina cikiyorum..herkese iyi muhabbetler olsun..
-
ben bir süreden beri toplantı ve gezilere katılamıyorum.
nedeni ise benim ev inşaatı var babam ve abilerime yardım ediyorum
pek inşaattan anlamam ama biraz yardımımız oluyor.
2-3 haftaya bitiyor.
sonra görüşmek üzere....
sevgiler , saygılar
-
bende gelmeye calışacagım eğer gelemessem herkese ii eğlenceler..:D
-
haa,bu arada buluşmamıza egeriders'tan arkadaşlarımız da katılacak,biliyorsunuz fuar organizasyonunu ortak planlıyoruz,bu vesileyle tanışmış kaynaşmış oluruz
-
erdal seni özledik dön artık arkadaşların hasta oldu sevenlerin perişan hadi YUVANA DÖN söz seni bir daha üzmeyeceğiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler