2012 Motosiklet Fuarı | 1-2-3-4 Mart 2012 | Eurasia Moto Bike Expo
Reklamlar
-
halepli adlı üyeden alıntı
biletler çıktımı nadir bey ?
evet cumartesi günü ferko motorda çalışan arkadaştan aldım
Reklamlar
-
Ankarada nerden bilet bulabiliriz arkadaşlar ?
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
-
Admin
Hudson deri mağazalarından motosiklet.net üyesi olduğunuzu belirterek kişi başı 1 davetiye temin edebilirsiniz.
Bu sene fuar katılımcılarına da çok az davetiye verilmiş. Davetiyeler sınırlı sayıda.
-
Hudson deri keşke burada olsaydı.Motomax'ten bulabilir miyiz? Yada davetiye gönderebilecek olan var mı?
-
Uzun zaman oldu herkesi özledim orda buluşuruz inşallah
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
Erhan Erdil adlı üyeden alıntı
Hudson deri mağazalarından motosiklet.net üyesi olduğunuzu belirterek kişi başı 1 davetiye temin edebilirsiniz.
Bu sene fuar katılımcılarına da çok az davetiye verilmiş. Davetiyeler sınırlı sayıda.
Hudson yakın sayın admin ücret talep ediyorlarmı acaba hazırlıklı gidelim ?
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
-
Erhan Erdil adlı üyeden alıntı
Erhan bey, Biz Isparta dayız telefonla bu imkandan faydalanabilir miyiz?
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
Bugün Kadıköy'deki Hudson mağazasından davetiyemi aldım.
İlgileri için mağazadaki beyefendiye teşekkür ederim
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
Bilet isterüüüük
-
Berbat bir fuar gitmeye değmez ilk kez geçen yıl gittim bidahada gitmem ,yarısı çinli ,indirim yok ,test imkanları yok hikayeten fuar düzenliyorlar maksat fuar olsun
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
cumartesi oradayım kısmetse...ankaradan gidecek arkadaşlarla organize olabiliriz..
-
Bahçelievler Hudson Deri mağazasından davetiye teminatı yapabilir miyiz?
Karşılığında ücret ödüyor muyuz? Bilgilendirirseniz sevinirim...
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
Don't ride faster than your angels can fly
-
feyizoğlu'nu kullananlar mail atarlar ise bilet temin edebilirler.
-
kesinlikle fuara gitmeye değmez.
bunun sebepleri arasında girişin ücretli olması veya buradaki insanalrın fuar alanına girmek için bilet dilenmesi çok komik.
fuardaki aksesuar firmalarının kesinlikle indirim yapmaması ve çok suratsız olmaları.
motosiklet markalarının ilgisiz olmaları, test sürüşü imkanı vermemeleri, hatta bazı densiz firmaların motora oturmaya müsade etmemesi hatta diyerek abartıcam ama elleirnden gelse motora yaklaştırmayacaklar.
birçok markanın olmaması fuara olan ilgiliyi azaltmaya bile yeter.
her geçen yıl ise büyük firmaların bir çoğu katılmaktan vazgeçiyor.
fuar tarih olarak çok erken yapılıyor motosiklet fuarına memleketin her yerinden insanlar motosikletleri ile gelmeli. hem geziye hemde alışverişe dönüşmeli bu organizasyon.
fuarda özellikle giyim kuşam çanta ve bilimum aksesuar firmalarının fuar stand ücretlerini ürünlere yansıtması sonucu internetten aldığımız fiyatların çok üzerinde olması.
özellikle uzaklardan gelecek insanların uçak bileti git-gel, konaklama, yeme içme ve hazır istanbula gelmişken ki organizasyon arayışları sonucu ciddi paralar harcadığımızı düşünürsek ben bu paranın otm. zincir yağlama, performans hava filtresi, elcik ısıtma gibi malzemelere ayrılması daha yerinde olacaktır kanımca.
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama eminim aklıma gelmeyen daha tonla sebep bulabilirim. bu yüzden artık fuar organizasyonuna katılmayacağım.(bu yazı memeleketimde benim gibi düşünen bir çok arkadaşında fikirleridir.)
-
panic adak adlı üyeden alıntı
bunun sebepleri arasında girişin ücretli olması veya buradaki insanalrın fuar alanına girmek için bilet dilenmesi çok komik.
fuardaki aksesuar firmalarının kesinlikle indirim yapmaması ve çok suratsız olmaları.
motosiklet markalarının ilgisiz olmaları, test sürüşü imkanı vermemeleri, hatta bazı densiz firmaların motora oturmaya müsade etmemesi hatta diyerek abartıcam ama elleirnden gelse motora yaklaştırmayacaklar.
fuar tarih olarak çok erken yapılıyor motosiklet fuarına memleketin her yerinden insanlar motosikletleri ile gelmeli. hem geziye hemde alışverişe dönüşmeli bu organizasyon.
fuarda özellikle giyim kuşam çanta ve bilimum aksesuar firmalarının fuar stand ücretlerini ürünlere yansıtması sonucu internetten aldığımız fiyatların çok üzerinde olması.
özellikle uzaklardan gelecek insanların uçak bileti git-gel, konaklama, yeme içme ve hazır istanbula gelmişken ki organizasyon arayışları sonucu ciddi paralar harcadığımızı düşünürsek ben bu paranın otm. zincir yağlama, performans hava filtresi, elcik ısıtma gibi malzemelere ayrılması daha yerinde olacaktır kanımca.
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama eminim aklıma gelmeyen daha tonla sebep bulabilirim. bu yüzden artık fuar organizasyonuna katılmayacağım.(bu yazı memeleketimde benim gibi düşünen bir çok arkadaşında fikirleridir.)
Motosikletle gelecek arkadaşlar varsa bana göre unutsunlar..Geçen sene otoparka 3000 araç girişi oldu.. Fuar ızdırap olmasın sonra
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
feyizoğlu'nu kullananlar mail atarlar ise bilet temin edebilirler.
hocam sen temin ettinmi kargoylamı gönderiyorlar gerçi ben daha önce alışveriş yapmamıştım gönderirlermi?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
Bugün Bahçelievler Hudson Deri'den davetiyelerimi aldım.Cemal Bey ve Hayrettin Bey'e teşekkür ediyorum, çok ilgili ve sıcak kanlıydılar ama MT'den ismini vermedikleri bir arkadaş için sitemkardılar. Dediklerine göre o arkadaş bana davetiye vermediler demiş.Ben böyle bir durumla karşılaşmadım, 2 tane istedim fazla fazla vermek istediler ama gerek olmadığı için almadım.
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
Admin
Bu sene fuara Harley Davidson firması katılmayacakmış.
-
19 Şubat 2012, 17:58
panic adak adlı üyeden alıntı
kesinlikle haklısın hocam. şunu öğrenmek istiyorum. honda ve yamaha fuarda olacak mı. ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler