Küçük bir ayrıntı daha kendi sitelerinde yayınladığı 1. videoda(18mb olan) arka planda tarkanın şımarık şarkısı çalmakta sadece müzik değil sözleriyle birlikte
Küçük bir ayrıntı daha kendi sitelerinde yayınladığı 1. videoda(18mb olan) arka planda tarkanın şımarık şarkısı çalmakta sadece müzik değil sözleriyle birlikte
Konuyla alakasız ama söylemeden edemeyeceğim...
HaydarBıçak BEY...sizin üye adınız altındaki resim (avatar deniyor galiba?) içinde beslediğiniz CANLININ günlük bakım maliyeti kaç TL? Günde kaç kilometre yol yapıyor? Kilometrede ne yakıyor? Hiç durmuyor maşaalah lastikleri en son ne zaman değiştirdiniz??O canlı beni ÇOK GÜLDÜRDÜ....Süpermiş...
Arkadaşlar 10 adet fuar bileti lazım.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı aranızda?
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
başta çok kararsız kaldım tvs ybr cbf ve bu vardı tvs titriyor dediler ybr küçük kalır cbf de yağ yakıyor dediler bende bunu aldım :D
günde ortalama 87 kilometre yol yapıyor ve benzini kokluyor üzerinde hala orjinal lastikleri var
hocam yorumunuz beni çok güldürdü Allah sizden razı olsun
İkincilik kaybedenler içindir...
Hiçbir önemi yok benim için, fuara gidip bunları mı seyredeceğim ? Kralı olsa 1 dakika durup izlemem. Ayrıca adamın gösterileri gayet iyi geldi bana, pek palyaço sayılmaz yani.
Davetiye dedikleri ücretsiz bilet.Eğer davetiye aramakla uğraşmayayım diyorsan gidiyorsun fuar alanından 19-22 TL arası birşey ödüyorsun biletini alabiliyorsun.Bide biletin kalmama durumu söz konusu değil tabiki sonuçta fuar etkinliği Geçen sene ben Kayseriden gittim öyle yaptım fuar günü bilet alıp girdim bu sene bir tesrlik çıkmaz inşallah
Ankarada Cengiz arkadaşımız çekirdekten motor tamircisi ve motorcu.
Sakaryadan Sofuoğlu kardeşler aynı şekilde motorcu.
Bu işler bizim ülkemizde gönülle sevda ile yapılıyor.
Aynen ekonomide sosyal ve siyasal ilişkilerde olduğu gibi feodal temellerde yürüyor. Profesyonelce yapılmıyor. (Başka bir ülkede hatır çeki diye bir kavram yok örneğin)
Herkesin memnun olduğu ve değiştirmeyi talep etmediği, aksini savunanı afaroz ettiği bir toplumda, ne şirketler kurumsallaşabiliyor, nede bireyler profesyonelleşebiliyor.
Tamamen duygusal olması gerekirken gerçekten duygusal yürüyor.
Bu tahlillerden sonra gelelim sonuçlara. Örneğin HondaTR niye sponsor olmaz, madem pazar payları büyük.
Çünkü reklama ihtiyaçları yok, kullanıcılar fanatik, ölse vazgeçmiyor.
Yani ölümüne fenerli, ölümüne Müslümcü, ölümüne şeyhçi sıhçı, ölümüne- inadına o partili.
Vs vs vs vs bu konuda uzar gider.
fuara gelenlerin yarısından fazlası mankenleri izleyip motorlar üzerinde kızgın bakışlı fotoraflar çektirmek için geliyor,bizim insanımızın gösteri neyine ?
şu kahvaltı olayına motorsuzlar da katılabiliyor mu?
Ben para falan da almazdım.... )
Niye çağırmadılar beni?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
geçen yıl malatya motofest'te şahin algaç ı izlemiştim gerçek işinin hakkını veriyor geçen sene fuara gelen soytarıya para vereceklerine şahin gibi memleketimizin adamını izlemek isterim.
gerçi bu sene ve bundan sonraki senelerde fuara gelmeyeceğim için dert değil.
Geçen yılki fuara gelen Macar Becman Nagy'ydi. Organizasyonun bir kısmında ben de KTM çalışanı olarak görev almıştım. Şovu gayet eğlenceliydi, o bir yana, adam profesyonelce çalışıyordu. İstediklerinin listesi adam daha Türkiye'ye gelmeden elimizdeydi, motor arızası haricinde bir sorun çıkartmadı. Türkiye'de böyle profesyonel çalışan pek yok. Azıcık da resim koyayım, havam olsun
Tekteker Arif ve Becman Nagy.
Becman Nagy, Şakir Şenkalaycı ve biraz da ben.
Rezillik nedir ? Bir yabancı çağrıldı diye bu organizasyona emeği geçenlere haksızlık yapmış olmazmıyız ? Bunu yapanların bu sektörden oldukları ve çoğunun hobi olarak yaptığını biliyormuyuz ? Birilerini itham etmeden önce iyi bir araştırma yapmakta fayda var.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Biz şanslıyız... Şahin i perşembeleri izleyebiliyoruz antrenman sırasında... )
Fuarda görmesek de olur....
Bence de yurdumun insanını çıkarmaları bie nebze olsun insanları motosiklete çekebilir...
Her yabancıyı seyredişimizde '' bunu yapan insan olamaz '' diyeceğimize '' Vay be..Bizde de ne cevherler varmış'' diyebilmeliyiz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
motorsuzlar katılabiliyor ve yaş sınırı olmaz ise annem ile birlikte gelebilirim malum yaş 15 olunca
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)