Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

2012 Motosiklet Fuarı | 1-2-3-4 Mart 2012 | Eurasia Moto Bike Expo

Motovento
    REKLAM ALANI
    Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Küçük bir ayrıntı daha kendi sitelerinde yayınladığı 1. videoda(18mb olan) arka planda tarkanın şımarık şarkısı çalmakta sadece müzik değil sözleriyle birlikte

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Erhan Erdil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar haftası cumartesi sabah fuara yakın bir yerde kahvaltı organize edilecek katılan herkese fuar davetiyesi verileceğiz.
    Kaptan uçakla gelinecek atatürk hava limanına 10:30 da iniş yapacağız inşallah saat uyarsa adana dan gelen ler olarak bize bilet konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum hemde tanışmış oluruz Ben ve tayfam Beş kişiyiz...
    Şimdiden ilgine teşekkür ederim...

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beklediğimiz haber geldi sonunda
    Konuyla alakasız ama söylemeden edemeyeceğim...
    HaydarBıçak BEY...sizin üye adınız altındaki resim (avatar deniyor galiba?) içinde beslediğiniz CANLININ günlük bakım maliyeti kaç TL? Günde kaç kilometre yol yapıyor? Kilometrede ne yakıyor? Hiç durmuyor maşaalah lastikleri en son ne zaman değiştirdiniz??O canlı beni ÇOK GÜLDÜRDÜ....Süpermiş...
    HaydarBıçak bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HaydarBıçak BEY...sizin üye adınız altındaki resim (avatar deniyor galiba?) içinde beslediğiniz CANLININ günlük bakım maliyeti kaç TL? Günde kaç kilometre yol yapıyor? Kilometrede ne yakıyor? Hiç durmuyor maşaalah lastikleri en son ne zaman değiştirdiniz??O canlı beni ÇOK GÜLDÜRDÜ....Süpermiş...
    Özel mesajınız var karapara
    Motosikletli Kaplumbağa...

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Arkadaşlar 10 adet fuar bileti lazım.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı aranızda?
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başta çok kararsız kaldım tvs ybr cbf ve bu vardı tvs titriyor dediler ybr küçük kalır cbf de yağ yakıyor dediler bende bunu aldım :D

günde ortalama 87 kilometre yol yapıyor ve benzini kokluyor üzerinde hala orjinal lastikleri var

hocam yorumunuz beni çok güldürdü Allah sizden razı olsun
    İkincilik kaybedenler içindir...

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Hiçbir önemi yok benim için, fuara gidip bunları mı seyredeceğim ? Kralı olsa 1 dakika durup izlemem. Ayrıca adamın gösterileri gayet iyi geldi bana, pek palyaço sayılmaz yani.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özel mesajınız var karapara
    Çok teşekkürler...Motosiklet Camiasını ÇOK SEVİYORUM...(Birde kapıdan içeriye adım atıp camiaya üye olabilseydik...)

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Davetiye dedikleri ücretsiz bilet.Eğer davetiye aramakla uğraşmayayım diyorsan gidiyorsun fuar alanından 19-22 TL arası birşey ödüyorsun biletini alabiliyorsun.Bide biletin kalmama durumu söz konusu değil tabiki sonuçta fuar etkinliği Geçen sene ben Kayseriden gittim öyle yaptım fuar günü bilet alıp girdim bu sene bir tesrlik çıkmaz inşallah

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Ankarada Cengiz arkadaşımız çekirdekten motor tamircisi ve motorcu.
    Sakaryadan Sofuoğlu kardeşler aynı şekilde motorcu.
    Bu işler bizim ülkemizde gönülle sevda ile yapılıyor.
    Aynen ekonomide sosyal ve siyasal ilişkilerde olduğu gibi feodal temellerde yürüyor. Profesyonelce yapılmıyor. (Başka bir ülkede hatır çeki diye bir kavram yok örneğin)
    Herkesin memnun olduğu ve değiştirmeyi talep etmediği, aksini savunanı afaroz ettiği bir toplumda, ne şirketler kurumsallaşabiliyor, nede bireyler profesyonelleşebiliyor.
    Tamamen duygusal olması gerekirken gerçekten duygusal yürüyor.

Bu tahlillerden sonra gelelim sonuçlara. Örneğin HondaTR niye sponsor olmaz, madem pazar payları büyük.
    Çünkü reklama ihtiyaçları yok, kullanıcılar fanatik, ölse vazgeçmiyor.
    Yani ölümüne fenerli, ölümüne Müslümcü, ölümüne şeyhçi sıhçı, ölümüne- inadına o partili.
    Vs vs vs vs bu konuda uzar gider.

Motosikleti
    ninja 250
    fuara gelenlerin yarısından fazlası mankenleri izleyip motorlar üzerinde kızgın bakışlı fotoraflar çektirmek için geliyor,bizim insanımızın gösteri neyine ?

şu kahvaltı olayına motorsuzlar da katılabiliyor mu?

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Frank Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuara gelenlerin yarısından fazlası mankenleri izleyip motorlar üzerinde kızgın bakışlı fotoraflar çektirmek için geliyor,bizim insanımızın gösteri neyine ?

Bütün motorlarla fotoğraf çekineceğim,problem?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Ben para falan da almazdım.... )
    Niye çağırmadılar beni?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    geçen yıl malatya motofest'te şahin algaç ı izlemiştim gerçek işinin hakkını veriyor geçen sene fuara gelen soytarıya para vereceklerine şahin gibi memleketimizin adamını izlemek isterim.
    gerçi bu sene ve bundan sonraki senelerde fuara gelmeyeceğim için dert değil.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Geçen yılki fuara gelen Macar Becman Nagy'ydi. Organizasyonun bir kısmında ben de KTM çalışanı olarak görev almıştım. Şovu gayet eğlenceliydi, o bir yana, adam profesyonelce çalışıyordu. İstediklerinin listesi adam daha Türkiye'ye gelmeden elimizdeydi, motor arızası haricinde bir sorun çıkartmadı. Türkiye'de böyle profesyonel çalışan pek yok. Azıcık da resim koyayım, havam olsun

Tekteker Arif ve Becman Nagy.

Becman Nagy, Şakir Şenkalaycı ve biraz da ben.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Rezillik nedir ? Bir yabancı çağrıldı diye bu organizasyona emeği geçenlere haksızlık yapmış olmazmıyız ? Bunu yapanların bu sektörden oldukları ve çoğunun hobi olarak yaptığını biliyormuyuz ? Birilerini itham etmeden önce iyi bir araştırma yapmakta fayda var.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı panic adak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen yıl malatya motofest'te şahin algaç ı izlemiştim gerçek işinin hakkını veriyor geçen sene fuara gelen soytarıya para vereceklerine şahin gibi memleketimizin adamını izlemek isterim.
    gerçi bu sene ve bundan sonraki senelerde fuara gelmeyeceğim için dert değil.
    Biz şanslıyız... Şahin i perşembeleri izleyebiliyoruz antrenman sırasında... )
    Fuarda görmesek de olur....
    Bence de yurdumun insanını çıkarmaları bie nebze olsun insanları motosiklete çekebilir...
    Her yabancıyı seyredişimizde '' bunu yapan insan olamaz '' diyeceğimize '' Vay be..Bizde de ne cevherler varmış'' diyebilmeliyiz...
    piyanist_irf bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    ninja 250
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://encrypted-tbn1.google.com/im...xKHdF8ikA1ix43
    Bütün motorlarla fotoğraf çekineceğim,problem?
    çektir zaten ben çektirmeyin demiyorum sadece o kızgın, serseri bakışı atmayı unutma

dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    motorsuzlar katılabiliyor ve yaş sınırı olmaz ise annem ile birlikte gelebilirim malum yaş 15 olunca

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler