az kaldi az yaklaşik 43 gün falan kaldi iple çekiyoruz
az kaldi az yaklaşik 43 gün falan kaldi iple çekiyoruz
Tamirciler yine soygunda biletleri karaborsa üzerinden 15 tl civarı satan bi motosiklet tamircisine denk geldim bilgisi olan paylaşım yapsın lütfen bu soygunculara pabuç bırakmayalım
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
yaa bende ilk defa gidicem fuara şu bilet işi olsada rahatlasak
bilet nereden buluruz
kimden alırız
bana lazım bir kaç tane birisi ön ayak olsun da alalım
ilk defa gidicem
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
Abi bu bilet işini ne kadar çok dert ediyosunuz yaa üstelik çoğunuz istanbulda oturuyosunuz...vereceğiniz para taş çatlasa 20 lira aboww ben taa kayserilerden geliyorum sizin kadar dert etmiyorum bilet işini.Davetiye bulamazsanız fuar günü gdersinz girişten satın alırsınız
not:İnşallah gelince bilet bulabilirim şmdi bu konuşmamın üzerine bide bulamazsam o zaman g.te geliriz
bende geleceğim hayırlısı ile bu yıl
ilk fuarım olacak
umarım fiyatlar uygun olur
davetiye kapıdan alınıyosa sorun yok ne bileyim tükenir felan sanmıştım
kapıdan temin edebiliyosak sorun yok gideriz rahat rahat
fuar standımızda masa sandalye ihtiyacımız olucak arkadaşlar
bunları temin edebilcek kimse var mı aramızda
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
fuara ilk defa gideceğim kask, pantalon alacağım indirimli alabilirmiyiz pantalonu buldum alacaktım bedeni yoktu bu gün arayacaktım bedenı geldımı dıye son an fuar aklıma geldi aramadım almak almamak arasında kaldım.
Bende almıyorum kullandığım tüm ekipmanlarımı sattım yenileri için fuarı bekliyorum fuarda bir çok ürün oluyor deneyip beğenip ona göre alıcam
Arkadaşlar fuar biletleri dagıtılıyor bilginiz olsun
Ankaradan gelmek istiyorum bende insallah sizlerle standda tanisma firsatim olur
Ben ferko motordan aldım sanırım motosiklet bayilerinden alabilirsiniz
biletler çıktımı nadir bey ?
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
davetiyesi olan varsa bi dene yollasın yav... kapılarda sürünmeyelim...
ya da ben en iyisi katılımcı kartı çıkartayım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)