2012 Motosiklet Fuarı | 1-2-3-4 Mart 2012 | Eurasia Moto Bike Expo
-
28 Şubat 2012, 18:06
Sabah gazetesinde okuduğum kadarıyla Harley Davidson'da fuara katılmayacakmış.Ve fuarda motosiklet satışı yapılmayacakmış.
Bütün bunlar yetmiyormuş gibi metrekare kira fiyatlarınıda yükseltmişler.Bu yüzden birçok marka katılmıyormuş.
Ben vazgeçtim böyle saçma organizasyona para vermeye gerek yok.
Reklamlar
-
28 Şubat 2012, 18:09
çok istediğim halde gelemicem . gidenler umarım eğlenirler...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
28 Şubat 2012, 18:21
-
28 Şubat 2012, 18:28
Avrupa'da büyük fuarlar içinde gireni söğüşleyen bir tek bizimkidir.Bir şey demeyecektim ama bazıları meydanı boş bulup çok sallamış.Fuar ücretsiz olur;tepki de bunadır.Yoksa şahsen 20 lirayı dilenciye vermeye utanırım.
-
28 Şubat 2012, 19:30
Her sene Fuara 3-5 gün kala, o katılmıyor bu katılmıyor diye haberler çıkıyor. Yarısı doğru, yarısı fasafiso...
Harley Davidson ın fuar şovunun diğer yerlerdekini aratmayacak kadar görkemli olmasın beklerdim. Diğer tarafdan fuara bile katılmıyormuş...
Firmalar için bir prestij aslında fuara katılmak.
Giriş parası da atla deve değil.
Hatta, bir değeri olsun. Bedava olursa ilgili ilgilisiz çok adam geliyor diye de rakam belirlemiş olabilirler.
Satış konusu biraz garip. Satış Sözleşmesi de mi imzalanmayacakmış ? Ya da sadece 2. el satış mı yok onu anlamadım.
Aslında, böyle bir fuarda, 2. el satış olmaması da normal bence. Bir "motorsiklet pazarı" kurulsa, bu tür bir şey için daha uygun.
Fuarın amacı yeni modelleri tanıtma, tüm firmaları bir arada sunma değilmi ? Enteresan yani.
-
29 Şubat 2012, 08:44
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
arkadaşlar alah kalbimi biliyorya ,
şu fuar muhabbetinde uzak yerlerden gelen arkadaşları bir arada görmek bana daha iyi gelecek fuar dedyince kafamda oluşan ambians budur , lakin değişik yeni modelleri yakınen görüp incelemekte ekmek kadayıfının kaymağı gibi bir şey olacak onun için haydi hayırlısı diyelim
artı olarak ben motosikletle gelmeyi düşünüyorum ve motosiletle gelmeyi düşünmeyen arkadaşların genellşkle neden motosikletle gelmek istemediklerini merak ediyorum
yok şu açıdan sakıncalı bir durummu oluşuyor , motosiklete zarar mı gelir ? yada boş yer bulmak mı sorun oluyor
af buyurun bu yıl ilk katılımım olacak bu konuda bilen ve tecrübe sahibi arkadaşlar bilgi verirse konunun takipçisiyim olmadı bende motorumu istanbulda akrabalara bırakır öyle gelirim
aslında biz hata yaptık..
yeleklerde iki isimlik değil bir isimlikte isim diğerinde mt nicki olacaktı ve fuar alanında bu yelekleri giyecektik...
karşıdan adamın biri geliyor..bak kimmiş?? ha sametagir ...çaktırmaaaa.görmemezlikten geeel...kaaaaaaaçççç...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
29 Şubat 2012, 13:25
Bosphorus Motor (HD) Maslak'taki showroomlarında " The New Softail® Slim™ ve Sportster® Seventy-Two™ " tanıtımını yapacakmış.3-4 mart yani fuar zamanında.
-
29 Şubat 2012, 13:36
erhancım berk ben kardeşim sevgiler davetiye imkanımız varmıdır kardeşim eşimle birlikte gelecezde
-
29 Şubat 2012, 14:35
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Hep öle olur
Kar yağmasa gelirdim indire gandi yapardım ama dua et kar yağıyor
yav bendeki 10 taneyi dağıttım...servisime rica ettim 10 dane Foçaya Necatik35 abiye yollayacak tamam bugün yarın derken şimdide davetiye kalmadı dedi benim elemanlar...bak ya işmi bu şimdi...dur bakarız falan ulan mahcup edecekler beni ona yanarım...pazartesi salladılar varken şimdi kalmadı ayağı...hiç sevmem böyle şeyleri aga...bana 20 yollayacaktı bana eksik yollayınca onlardan rica etmiştim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
29 Şubat 2012, 15:12
merhaba ARCA94. pazar sabahı 8 otobüsüyle lüleburgaz dan hareket ederek tahmini 10:30 da fuarda oluyorum...2 sene den beri lüleburgaz dayım daha önce istanbulda oturuyordum bu nedenle fuar alanını ve istanbul u çok iyi bilirim.ihtiyacın olursa tel:537 636 96 56 istediğin zaman araya bilirsin yardımcı olurum.bende BURGMAN 400 için gidicem.gitmişken kask,branda,koruyucu ve kilit almayı düşünüyorum.HUDSON DERİ den davetiyemi aldım.HAYRETTİN BEY e teşekkürler.(daha kendisiyle tanışmadık)
-
İlk sayfada davetiye dağıtılacaktır yazmışsınız, geç mi kaldık ?
Daha yeni kesinleşti gelmem
-
Merhabalar; 2 adet fuar biletine ihtiyacim var. Bu konuda yardimci olurmusunuz?
Tesekkurler.
-
arkadaşlar davetiye nereden temin edebiliriz? bugün gitmeyi düşünüyorum ya da yarın en geç
-
kapıda davetiye alabiliyormuşuz 25 gibi fiyatmış bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum beleş davetiye bi yerden temin edebilirmiyiz veya dergilerden falan varmıdır
-
hala davetiye bulamadım ve organizatöre para kaptırmaya pek niyetim yok iki kişi gelcez sonuçta hiç katılımcı arkadaş yokmu bize bi yardım etse :(
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
tek davetiye ile çift olarak girebiliyomuyuz? Bendeki davetiye üzerinde kişi sayısı gibi bi ibare yok?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Forum, Facebook'ta bir çok markanın stand fotoğraflarını yayınlamış.. Teşekkürler gayet güzel. Lakin Honda standı yok mu bu yıl fuarda? Varsa özellikle CBR 125R'la ilgili link ekler misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
BlackBaron adlı üyeden alıntı
Forum, Facebook'ta bir çok markanın stand fotoğraflarını yayınlamış.. Teşekkürler gayet güzel. Lakin Honda standı yok mu bu yıl fuarda? Varsa özellikle CBR 125R'la ilgili link ekler misiniz?
Az önce denk geldi Honda fotoğrafları, face'de görememiştim. Kusura bakmayın.
-
BlackBaron adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Az önce denk geldi Honda fotoğrafları, face'de görememiştim.
Kusura bakmayın.
Başkaları da görebilsin....
http://www.motosiklet.net/medya/id91...-honda-standi/
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler