feyizoğlu'ndan temin edebilirsiniz
feyizoğlu'ndan temin edebilirsiniz
Evet, sonunda motosikletimi aldığım yerden iki kişilik davetiye bulabildim (çocuk için istemezler dediler). IDO'nun da indirimli bilet kampanyasından Bursa - Yenikapı 3 kişi gidiş dönüş 48 TL'ye süper fiyattan bilet aldık, işlem tamamlandı. Haftasonu kısmet olursa ailecek fuardayız. SLR makina götürüp kalabalık durumuna göre bol bol resim çekmeye çalışacağım.
fuardan motorsiklet almak istiyen mustakbel motorcu olarak davetiye aramaya calısmadım tabıkı ucretsız gırmek ısterım ama daha o cevreyı edınemedım yapıcak bsy yok kız arkadasımla gıdıcem ıkı kısılık ucreti odıyecez artık sonucta aksesuar ekıpmanı ucuza alma fırsatımız olucak :D cumartesi gitmeyi planlıyorum sizce fıyatlar aynı mıdır yoksa pazar gunu daha ucuzlar mı bu arada gırıs ucretı ne kadar fıkrı olan vrmı ?
kro olayına bende katılıyorum ama güzelim şehir'e nerden gelmiş O krolar onu engellemeli.
güzelim memleketi ne hale düşürdüler.
medem alt tabakayı fuar alanında görmek istemeyen kuruluşlar var O zaman çin malı motosiklet firmalarını motosiklet fuarına sokmasınlar olsun bitsin.
çok saçma bir düşünce içinde motosiklet sevgisi olan her vatandaşın gönül rahatlığı ile girebileceği bir katılım olmalı,motosiklet piyasasını canlı tutan begenilmeyen alt tabaka dediginiz İnsanlardır.
her ne olursa olsun motosiklet bir tutkudur kimse bunu degiştiremez.
altındaki motosiklet ile degil içindeki motosiklet sevgisiyle degerlendirmeli insanları
kısmetse fuar'da görüşmek üzere tüm Motosiklet sever dostlar'la
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Fuarda motosiklet satılıyor muydu? Satılıyorsa indirim yapılıyor mu? Cumartesi fuara gelmeden motor alayım diyordum da fuarda avantaj olacaksa öyle de olur.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Duydumki mete abi sende 10 tane bilet varmış 2'sini benim için ayırıyorsun unutma unutturma
Yok arkadaş bu sınav, ders, kurs, dershane beni bitirdi resmen ya..
Bi şeye heves etmem yetiyor Murphy kanunlarının devreye girmesi için..
Gün uydurdum planımı yaptım. Fuarın son gününe yetiştirdim zamanı.
Ama ders çıktı başımıza, pazar günü 7 de. 7 ye kadar fuar da kalmazsam zaten bi mantığı kalmıyor.
Bakalım erteleyebilirsem ya da erkene alabilirsem.. Umarım gelicem. Olmazsa yine başka seneye kaldı..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kimseden bilet milet isteyemem. Girişden parasını verip alırım.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
bende gelmek isdiyorum davetiye nasıl temın edecegim
allah rızası için 2 tane davetiye istiyorum
Bildiğiniz ,muhattabı olduğunuz motosiklet aksesuar,bakım-tamir,satış mağazaları'ndan rica ederseniz verebilirler.Kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)