Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Motosikletle gelmeyip ruhsatı gösteren de geçer o zaman.. - ki ben öyle yapardım -
---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:05 ----------
İşte o konuda yetenekliyimdir zaten.. Dediğim gibi 17 senedir yaşadığım gıç kadar Lüleburgaz'da bile her zaman kullandığım güzergahta kaybolmayı başarabiliyorum ben.. Hayatta kurye olmaz benden..
Tam anladığıma göre otogardan hava alanı yönündeki metroya binicem, dünya ticaret merkezi tarafında inicem. Yanlış mı acaba ? Ayrıca İDTM, CNR, İFM duraklarda yazıyor mu acaba ?
Bu güne kadar tek bindiğim metro berlindeki ve viyanadakiydi
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Evet anladığın gibi. İneceğin durakta bunlardan biri kesinlikle yazıyor. En son hatırladığım kadarıyla Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi (DTM-İFM) yazıyordu. Son durak olan hava alanı durağından önceki durak. Adının metro olduğuna bakma, ineceğin durak köprünün üstünde.
Otogarın içinden kalkıp tam olarak gideceğin yere giden bir metro varken kaybolamazsın, en kötü ihtimalle ters yöne gidersin metroda, bir kaç durak sonra anlayınca da geri dönersin. Metrodan ayrılmadığın ve yanlış durakta inmediğin sürece kaybolma ihtimalin yok. Ayrıca indiğin metro istasyonuyla fuar salonu arasında da fuarın servisi varmış. Yürüyerek de rahatlıkla ulaşabilirsin. 500-700 mt. civarı.
olsun tabiki her türlü ücretsiz olmalı.
Bana her zaman saşma gelmiştir bir ürünün tanıtıldığı-satıldığı etkinlik ve ya fuar alanına girşin ücretli oması.
adı üstünde birşeyler satmaya gelmişsin firma olarak sattığın ürünleri bedavamı veriyorsun alıcı kişiye ? hayır. O zaman fuar Organizasyonunu düzenleyen firmaya masraflarını ödeyeceksiniz firma olarak.
senin ürününü almaya gelen müşteriden para istemeye hakkın yok saçma bir şey.
bana motosiklet için her hangi bir parça-aksesuar ve ya giyim gerekli oldugunda zaten fuar zamanını gözetlemeden motosiklet ürünleri satan magazaya gidip bedelini ödeyim alıyorum,fuar'ın + bir tarafı yok benim için.
fuar'a katılmam tamamen motosiklet sever dostlarla bir araya gelmek iki lsohbet etmek yoksa fuar olsa ne olur olmasa ne olur.
zaten fuar'da tanıtılan ürünler fuar bitiminden itibaren magazalar'da satılacak.
insanlara boşu boşuna ekstra külfet çıkarmanın anlamı yok hatta fuar'a gelen müşteriler için stant yapıp çay ve benzeri sıvı tüketim içeceklerinden ücretsiz ikram bile etmeliler müşterilerin bir sonraki fuar zamanını sabırsızlıkla çekmeleri için.
senelerdir katılırım motosiklet ve oto oto modifiye fuarlarına vakit buldukça
Fuar bahane dostluk şahane üzmeyin kardeşim İnsanları...
fuar'da buluşmak üzere
Admin'i takip edin yeter
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Necati bey yırtınmamın sebebini daha önceki mesajımda Metehan Bey çok iyi anlamıs ve durumu özetlemişti sizinde anladığınızı düşünmekteyim. Bu arada Arjantinli69 nickli arkadaşımızda çok güzel demiş boşverin fuar bahane motor şahane hepinizi seviyorum bir sonraki fuarda indirim yapacağız artık merak etmeyin
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
iyide benim hala davetiyem yok??
yemediler bu sene.....
benide fuara götürecek birileri yok muuuuu??? alooooo?????
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Fuar davetiyeleri Türkiye de Motosiklet fuarı düzenlendiğinden bu yana hep ücretsizdir...
Davetiyeler fuara katılıcak olan firmalara dağıtılır,o firmalardan da seçkin müşterilerine dağıtılmaları talep edilir...
Gelen her müşteriye motosiklet maağzaları ve çalışanları fuar davetiyesi vermez ki;ülkemizde motora binen her kez kendini bende motorcuyum deyip zaten yeterince apaçilik yapıyor birde bunu fuar alanlarında göstermesinler istenilir ama onlar bir şekilde kapıdan para ödeyip almayı bile göze alarak fuara gelmişlerdir.ve bizler her sene bunları kamera yansımalarında görmüşüzdür...
Her geçen sene davetiye sayısı azaltılarak dağıtım yapılıyor önüne geçmek için ama bu denli başarılı olucak bilinmez...
Şimdi şöyle diyebilirsiniz,halka açıksa herkez gelebilir,de amacım küçümsemek aşalamak değil sadece ÇİRKİN bir görüntü oluyor ve giderek her sene daha da kötü hale ulaşıyor...
Herşeyde bir çizgi olmalı,evet herkez her yere gitmemeli öle olsa VIP te herkeze açık olurdu...nasıl VıP herkeze verilmiyorsa davetiyelerde her kezin elinde olmaması lazım..
Hal böyle olmaya devam ederse motor nasıl deyip görevli hostesi gösterip motorlar çok güzell açıklamalarını duymamış olucağız belki....
''Carpe Diem''
Malesef son zamanlardaki fuarlar anlattığınız gibi geçiyor.
Fuar için ücretsiz davetiye dağıtımı her sene azaltılsada cumartesi pazar günü fuarda izdidam oluyor.
Fuarın kapanış saatlerinde 1-2 saat önce fuar alını genelde boş oluyor ya erken saatte fuarı gezmeye gelinmeli ya da geç saatlerde.
Perşembe cuma zaten fuar boş geçiyor.
Benim de henüz davetiyem yok :( Sitenin kahvaltısına da katılamama durumum var, hadi hayırlısı...
Ferco Motor Facebook'tan davetiye kazandırıyor.Gün içinde bizi takip edin davetiye vereceğiz yazıyorlar yaklaşık 1 saat sonra mail atan ilk 10 kişiye davetiye gönderiyorlar.Ben cuma günü mail'i hazırladım; bir saat bekledim sayfayı yeniledim sürekli sonra yazı gelince gönderdim.Yarım saat sonra mail geldi: " davetiyenizi en kısa zamanda size ulaştıracağız" şeklinde.Eğer isterseniz siz de sayfayı takip edin saat 14.oo civarı paylaşım yapıyorlar.Ama haftasonu davetiye yok.Pazartesi tekrar dağıtacaklarmış..
http://www.facebook.com/vespaturkeyofficial
davetiye bulamiyoruz diye fuara da mı gitmeyeceğız..? karı kız seyretmeye gelen borazanlar yüzünden davetiye yi düşürüyorlarsa cezasını çekelim ne yapıcaz? en azından istanbulun kroları bi parça da olsa giremez
Motosikleti yaşam tarzı olarak benimseyen her kişinin motosiklet davetiyesi o yada bu şekilde eline geçer
ama son dk da davetiye arayanlar ,pazar günleri izdiham yaratan,boş kalabalık oluşturan çoğunluktur zaten...
''Carpe Diem''
Fuar da davetiye konusunda yardımcıolabilecek olan var mi? Pazar günü saat 12.00 civarı orada olacağım.
pcx 150 gelirmi? gelirse ne kadara satılır? Bide bilet bulamadık girişte varmış alabiliyomuyuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)