Motoshow'06 / 30 Mart - 2 Nisan Dünya Ticaret Merkezi
Reklamlar
-
Merhaba motosiklet.net kullanıcıları,
MOTOSHOW06 FUARI 30 MART-2 NİSAN tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar komplekslerinde motor severlere kapılarını açıyor.
Motosiklet deyince akla "hızlı yaşam tutkunu gençlik" gelirdi sadece. Bugün ise motosiklet macera ve özgürlüğün yanı sıra, her türlü ulaşım ihtiyacında en pratik ve en ekonomik çözüm olarak da görülmeye başladı. Böylece bazen asi, bazen ılımlı, bazen enerjik, bazen konforlu, bazen romantik ama her zaman özgürlük simgesi olan bu araç giderek pazarını büyüttü.
Artık doğaya kaçmanın yanı sıra sıkışık kent içi trafiğine alternatif ve hızlı bir çözümde öneren motosiklet, üreticilerin pazara sunduğu birbirinden çok farklı modelleriyle yediden yetmişe geniş bir kesimin yaşam tutkusu olmaya başladı.
Motosiklet sektörünün dev markaları,en son teknolojiler, en yeni modeller,yerli ve yabancı birçok kuruluş,yüksek ziyaretci potansiyeli..Hepsi Motoshow 2006 Kapsamında Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar kompleksi’nde bir arada.
Yaşamı yakalamak hızla büyüyen motosiklet pazarını tüm seçenekleriyle tanımak için sizi MOTOSHOW06 fuarına bekliyoruz
Ben fuar yetkilisi olarak aranızda bulunuyorum. Fuarla ilgili... öncesi, süresi ve sonrasında sizlerin sorularını burada cevaplamaya ve yardımcı olmaya çalışacağım, sorularla beraber duygu ve düşüncelerinizi de paylaşmaktan çekinmeyiniz.
Saygılar
Reklamlar
-
servis kalkıyormu fuar için akm önü veya beşiktaş iskeleden filan
-
Biz sizlerleri Motorlarınızla bekliyoruz
FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
servis kalkıyormu fuar için akm önü veya beşiktaş iskeleden filan
DTM fuar alanına giden bir metro hattı var o genelde DTM fUAR ALANINA metroyla en hızlı ulaşım sağlana biliyor. Örneğin karşıdan geliyorsanız. fındıklıdan tranvaya binip ufak bir aktarma ile Ulaşım yapmanızı tavsiye edebilrim
-
Biletler kapıda ne kadar acaba?
-
bu fuar neden ankarada olmuyor:-((
-
richy adlı üyeden alıntı
Biletler kapıda ne kadar acaba?
5 YTL OLACAK
wallki adlı üyeden alıntı
bu fuar neden ankarada olmuyor:-((
Şuanda planlararasında Ankara yok ama ANTALYA VAR
11-14 MAYIS 2006 şöle bir antalyaya uzanalım diyenler için
-
ya bilet nasıl bulabiliriz
yaaa zaten motorsuz gelinmez.insallah parkta problem yasamayız
-
Motoshow06 aramıza hoşgeldiniz!
Motoshow06 adlı üyeden alıntı
Selam
FUAR ilgili her türlü sorunuza cevap verebilrim
Motoshow06..aramıza hoşgeldiniz! ilk ağızdan soruların, merak edilenlerin cevaplanacak olması memnuniyet verici.
fuarda görüşmek üzere
sevgiler
wanahakaloogi adlı üyeden alıntı
ya bilet nasıl bulabiliriz
Sevgili wanahakaloogi,
Sitemizin fuarla ilgili çalışmaları benim sorumluluğum altındadır. Elimizde fuar için davetiyelerimiz mevcuttur. Ama siz davetiye değil bilet almak istiyorsanız fuara gittiğinizde kapıdan satın alabilirsiniz.
Site üyelerine... yönetim tarafından davetiye dağıtılacak, konuyla ilgili detaylar yarın tüm üyelere duyurulacaktır. Başlığı takip ediniz.
Not:Bu arada foruma Msg yazma ile ilgili forum kurallarını hatırlatmak istiyorum lütfen flood msg atmayınız arkadaşlar..."Mesajı değiştir"e basarak sonradan aklınıza geleni ekleyebilirsiniz. Böylece moderatorlerimizin gazabına uğramazsınız .
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
-
genel olarak motor fıyatlarında bı ındırım soz konusumu ??? nasıl soru ama
tecrubelerıne dayanarak soruyorum yoksa soruunun yanıtı bellı,firmalara baglı
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
mumkunse biz anadoludan gelecekler icin biraz daha ayrintili gidecegimiz istikameti anlatabilirmisin biz eskisehirden gelmeyi dusunuyoruz haydarpasada indikten sonra ne yapmamız gerekiyor tesekkuürler
-
hangi markalar fuarda yer almayacak?diye sorarsam daha iyi olur herhalde
bir de fuar planı varsa eğer buraya koyar mısınız?
-
bbaday adlı üyeden alıntı
mumkunse biz anadoludan gelecekler icin biraz daha ayrintili gidecegimiz istikameti anlatabilirmisin biz eskisehirden gelmeyi dusunuyoruz haydarpasada indikten sonra ne yapmamız gerekiyor tesekkuürler
aynı soru benim içinde geçerli haydarpaşadan eminönüne geçiyoruz daha sonra en kolay ulaşım nasıl olur biz dışardan gelenler için
-
ARKADAŞLAR Bence eksigıniz kask mont bellik vs ne varsa fuardan almaya bakın fiatına göre 35 10 euro daha ucuz oluyo kredi kartına taksit imkanıda var..
Motorun ne olursa olsun giydigin kaliteli herşey kaza anında degerini anlıyorsun hastaneye vermektense daha önemlisi sakatlanmaktansa bence eksiklerinizi almaya bakın..
Hee bu arada yakamıza www.motosiklet.net yaka kartlarınıda takalımda hem ayrıcalıgımız olsun hemde birbirimizi tanırız..
Fuara belli bir saatte biryerde motorla buluşsakta motorsuz gelenleride alıp hepbirlikte gitsek
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
-
namso adlı üyeden alıntı
hangi markalar fuarda yer almayacak?diye sorarsam daha iyi olur herhalde
bir de fuar planı varsa eğer buraya koyar mısınız?
Fuar planı ve tüm markalar www.motoshow06.com da yer alıyor. planlarda aynı şekilde sürekli güncelleniyor.
-
Motor Için Motorsuz Daglar Aşanlara
bbaday adlı üyeden alıntı
Eminönüne vapurla sefanızı sürerek bide çay içerek geçiyosunuz eminönünden tranvayla aksaraya gidip metroya aktarma yapıyorsunuz ordan hava alanının karşısında dünya ticaret merkezine ...
Görüşmek dilegimle..
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
-
-
kapıdan bilet alabilecekmiyiz????Bilet kalmaması gibi bir drum olurmu ki??
-
transalp650 adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR Bence eksigıniz kask mont bellik vs ne varsa fuardan almaya bakın fiatına göre 35 10 euro daha ucuz oluyo kredi kartına taksit imkanıda var..
Motorun ne olursa olsun giydigin kaliteli herşey kaza anında degerini anlıyorsun hastaneye vermektense daha önemlisi sakatlanmaktansa bence eksiklerinizi almaya bakın..
Hee bu arada yakamıza
www.motosiklet.net yaka kartlarınıda takalımda hem ayrıcalıgımız olsun hemde birbirimizi tanırız..
Fuara belli bir saatte biryerde motorla buluşsakta motorsuz gelenleride alıp hepbirlikte gitsek
bana uyar beşiktaş levent etiler tarafından arkama bi artçı alabilirim aksilik olmazsa
-
Fuar Planı
Mostwanted_57 arkadaşımın eline sağlık MOTOSHOW06 fuar planlarını foruma eklemiş. Ama en güncel fuar planına ve katılımcı listesine fuarın kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Sitemizde anaysayfadaki banner üzerine tıklayarak veya www.motoshow06.com direk buradan ulaşabilirsiniz. Fuar yetkilisinin de hatırlatmış olduğu üzere fuar gününe kadar yeni firmalar eklendikçe fuar planları sürekli güncellenme halinde olacağından en son haline oradan ulaşmak en doğrusu olacaktır.
Düzeltme: Şuan foruma eklenmiş olan 1. plan ....üst kat değil "fuaye alanı" planıdır.Burası giriştir ve buradan 9. ve 10. salonlara geçiş mevcuttur.
fuarda görüşmek üzere
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
-
transalp650 adlı üyeden alıntı
Hee bu arada yakamıza
www.motosiklet.net yaka kartlarınıda takalımda hem ayrıcalıgımız olsun hemde birbirimizi tanırız..
süper bir fikir. evet herkes yaka kartı yapsın rumuzlarıda yazalım ve tanışalım artık. ben hemen yapıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler