Ben ilk gün olan 30'unda gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar, bugün gitmeyi düşünen başka var mı?
Ben ilk gün olan 30'unda gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar, bugün gitmeyi düşünen başka var mı?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Arkadaşlar Afyondan gelicem bu fuara sanırım beklediğim gibi mükemmel olucak diye düşünüyorum. 2 Nisan pazar hep birlikte gidilecek sanırım 3 Nisanda vizelerim başlıyo ben 2Nisanda Fuarda olucam çok çalışkanım elimde defterle dolaşıcam sanırım fuarda
DÜZELTME, DEĞİŞİKLİK
FUAR DAVETİYELERİNİ benden almak isteyenler!
İlgili mesajımda yani bu başlıktaki msg no:35 te vermiş olduğum
e-mail ve msn adreslerim değişmiştir.
bilginize.
SHEMOTO
Not: Adresleirm değiştirilmiş haliyle ilgili mesajda yer almaktadır....
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
Evet yokmu gitmet isteyen?
Yeteri kadar ücretsiz bilet var, ve bu demekki motosiklet.net üyeleri fuara ücretsiz girecek. Peki neden bunu daha kolay bi hale getirmiyoruz, yani bir sistem oluşturalım ve sahtekarlığı engelleyerek üyelerimizin bilet temini ile uğraşmadan fuar alanına girmesini sağlayamaz mıyız? Takdir edilirki 5 YTL olan bilet/davetiye ücreti, bileti almak için kişinin harcadığı çabayla eş değer nerede ise. Fuar yetkilisi ne der acaba?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Sağolsunlar,İstanbul buluşmasında MOTOSHOW'06'ya bilet temin ettiler(paşa'm ve ledo sayesinde).Lütfi Kırdar'dakinede bir arkadaşım sayesinde bulmuştum.Benim merak ettiğim 'in en az birtanesinde stand gibi şöyle ufak biyeri olabilirmi? Admin ve fuar yetkilisinin anlaşması mümkünmü?
SHEMOTO adlı üyeden alıntı
Sevgili DARKDIAMOND kardesim..bak bakalım ne demiş shemoto??
Sürprizleri kaçırmayınız.....
Eyong adlı üyeden alıntı
Sevgili Eyong kardesim,
Kolaylaştırmak adına çok haklısın böle bir yaklaşımda bulunulabilinir.
Ancak bildiğim kadarıyle bunun olamaması adına 2 engel olabilir.
1. Fuar firmasının belirli sayıda serbest giriş kartı uygulaması.
2. Bunun olabilmesi içinde serbest girişi sağlamada kullanılacak belgeleme. Yani kişilerin ait oldukları kurumları belgeleyebilmeleri.
Fuar firmaları bu tip yaptırımları vede zorlukları aşmak adına fazla sayıda davetiyeyi katılımcı firmalara vererek bu sorunu aşarlar. E napalım bizde sevgili üyelerimiz için davetiye dağıtımı için fazlasıyle çaba sarfediyoruz. Bu nedenle İstanbulun 3 değişik noktası (Yeşilköy-Beşiktaş-Altunizade) olarak organize olduk.
S&S
Bu fuar çok iyi oldu dörtgözle bekliyoruz çok merak ediyorum bakalım neler görecez fuarda emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.
(hidi gel artık 30 mart )
Haydarpaşa'da indikten sonra vapurla Eminönüne geçin.Hemen oradan Eminönü'nden tramvaya binin ve Zeytinburnu'nda inin ve metroya binip CNR fuar merkezinde inin.Hepsi bu kadar.Güzelde bir istanbul turu olmuş olur.bbaday adlı üyeden alıntı
Evet Kadıköy yakasından davetiyesiz olanlar..Hade bakalım herkese yetcek kadar var. Ulaşabilirsiniz bana..
Bilet konusunda umarım sıkıntı yaşamayız benimde yaz için almam gereken şeyler var
34 COR 05-GHOST RIDER
zühtüpaşam shemoto ile bağlantıya geçemiyoruz hiç onlıne olmuyo sende bize çok uzaksın cnr deki fuara nerdeyse herkes pazar gidecek gibi belirli bir saat kararlaştırılsada cnr'da buluşsak hem davetiye temin edememiş arkadaşlarımıza faydası olur hemde istanbul dışından gelen arkadaşlarla tanışma fırsatı olur güzel organizasyonlardan bitane daha yapsanda fuar alanında tekrar biraraya gelsek
Şehirdışından gelecekler ücretsiz davetiye nasıl temin edebilirler. 2 kişiyiz, scooter almak için fuara gelmek istiyoruz, fiyatlarda belki bi indirim sözkonusu olur diye fuarı bekliyoruz.
Niye Iki Tane Motor Fuari Var Eskiden Bir Degilmiydi Ne Oldu?
Sayın SHEMOTO, davetiye için vermiş olduğunuz iletişim adreslerinizin değiştiğini belirtmişsiniz acaba yenilerini açıklayacakmısınız?
Kısmet olursa bende hem CNR'daki Hemde Lütfü KIRDAR daki fuarlara katılmak istiyorum.
Rica etsem acaba Lütfü kırdar'daki fuar içinde davetiye temin edemezmisiniz?
ilginize şimdiden teşekkürler...
jembajembacım,jembajemba adlı üyeden alıntı
Terar hoşgeldiniz ...Üyelik tarihiniz 26-03-05.....Ne zamandır gözükmüyordunuz... hasret kalmışız...2 gündür tekrar bizlerlesiniz.... iyiki şifrenizi unutmamışsınız... ya da yenisini istemiş olabilrsiniz.
Ama sanırım biraz acemiyiz
Bu başlık MOTOSHOW06 yani Yeşilköyde ki fuarın başlığı...
Benim davetiye nasıl dağıtılacağı ile ilgili mesajımda iletişim bilgileri zaten değişmiş haliyle, değiştirme yapılmış olarak mevcut...yani ilgili mesaj üzerinde değiştirdim ayrıca yazmadım...Bu başlıkta msg no: 35
Diğer fuarla ilgli herşeyi kendi başlığında konuşuyoruz. Oradaki ilgili mesajım msg no:2 .
Ana sayfada her 2 fuarında bannerları tam ortada bulunuyor ve altlarında da o fuarla ilgili herşey için forum link mevcut...o linklere tıkladığınızda yine merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz...
Bu mesajlarda vermiş olduğum iletişim bilgilerinden bana ulaşırsanız...telefon veriyorum arıyorsunuz adress tarifi ve saat konuşuyoruz...gelip davetiyelerinizi alıyorsunuz.
Bir durum hariç...daha önce bizlerden davetiye almış olduğunuzu listelerden tespit ettiğim takdirde davetiye vermiyorum. Öncelik hiç almayanların.... eğer artarsa...daha sonra fuara bir kaç kez gelmek isteyenlere vereceğiz....artarsa tabii ki...
görüşmek üzere
Not:mesajın değişip değişmediğini anlamanın bir yolu da ...altında...
"Konu shemoto tarafından şu tarihte.. şu saatte değiştirilmiştir" uyarısıdır.
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
Shemoto, sert yapmışız biraz yahu
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)