iyi org. olunup site olarak oraya gitmekten yanayım iyi bir plan yapılsın vede topluca gidilsin düşüncesindeyim baya bi hoş olur asya avrupa ankara izimr her yerden gelen olucak ona göre org. olmak lazım
erhan planla derim düşüncem
iyi org. olunup site olarak oraya gitmekten yanayım iyi bir plan yapılsın vede topluca gidilsin düşüncesindeyim baya bi hoş olur asya avrupa ankara izimr her yerden gelen olucak ona göre org. olmak lazım
erhan planla derim düşüncem
Arkadaşlar acaba fuara gidiş saati veya gezi saatleri hangi saatler arasıdır.. Bu AÖF sınavları tam 1-2 nisan tarihine denk geliyor. Malesef girmek zorundayım. Ve malesef İzmit'de.. İzmit'den gelmem hiç tutmasa 2 saat sürer oraya. Ve sınavlar 13.00 falan gibi ancak biter herhalde.. Ôoooofff ya .. başka zamanda fuar veya sınav yapamıyorlar.. Bir arada olmak zorunda dimi ?.. Anlamsız ya.. Cok sinirim bozuldu..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Tahminime göre hafta içi herkes yoğun olur. Bu yüzden çoğumuz 2 nisan pazar günü gelebilir. Bence pazar günü için bir plan yapıp belirli bir saatte kalabalık bir şekilde içeri girelim ayrıcalığımız belli olsun. Bu arada birbirimizi tanımak için yaka kartı olmayanlar nasıl temin edebilir
Merhabalar,
3-4 yıldan beri Ankara'dan bu fuar için İstanbul'a gidiyorum. Bu yıl da aynısı olacak.
Daha önce Lütfi Kırdar'dakine gitmiştim ama özellikle geçen yıl Lütfi Kırdar çok berbattı. Kalabalık, izdiham, sıkışıklık, yer darlığı, park sorunu, içerideki havasızlık... Yani çok kötüydü. Gezerken makinalara şöyle uzaktan bakmak için bile biraz geri çekilemiyordunuz. Bir de bilet fiyatları oldukça yüksek idi.
Umarım bu yıl daha rahat bir fuar (Motoshow'06) gezeriz. Bunun için cumartesi fuarın açılış saatlerinde (01.04.06'da saat 09:00'da açılıyor herhalde) gitmeyi düşünüyorum.
Bir de buradan iki aile (yani 4 kişi) olarak fuara geleceğiz. Davetiye temin edebileceğim bir yer biliyorsanız veya bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Ben Ankara'dan nasıl davetiye temin edebilirim diye sormuştum.
erhan zaten bilet fazlası olan arkadaşlar da olur mutlaka
buluşma yerini anadolu yakası olarak ayarla istersen hangi tarih gidilecek yoksa ordamı buluşulacak nedir ne düşünülüyor
sen sonun da ben de geleceğim büyük bi ihtimal. süper bir fuar olacak. keeway land cruiser i de merak ediyorum. o da gelir belki
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Arkadaşlar honda özen ve villa levent te davetiye var .ben aldım ordan biliyorum. Sağolsunlar Özen Motor dan Ahmet bey Villa Leventten de Galip bey zaten son derece yardımsever ve hoşgörülü insanlar olarak sorunsuzca davetiye veriyorlar.
Birde bu arada cidden motor fiyatlarında fuar sırasında bir kampanya veya indirim olurmu merak içindeyim. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verelim ltf.
Merhaba tekrarnamso adlı üyeden alıntı
markalar için www.motoshow06.com u tıklayarak katılımcıları tıklayabilirsiniz ordan katılan markaların hepsi hakkında bilgi var burdan katılan ve katılmayan diye ayırım yapmak çok uzun sürecek.
ilginize teşekkürler
kesinlikle bilet kalmama durumu olmaz her gün kapıda satış olacak fiyat 5 ytltekirdağ adlı üyeden alıntı
MOTOSHOW 2006
Haydi hayırlısı bana mikrop bulaşalı bir sene olmuşBu süre zarfında sadece ehliyet alabildim.Umarım bu sene birşeyler olur.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Anadolu'dan gelmek isteyen arkadaşlar;
Herhangi bir şekilde Haydarpaşa'ya geldiğinizde Kadıköy hemen dibinizde olacaktır...
Kadıköy'den belli aralıklarla kalkan ve direk Atatürk Havaalanı'na giden Havaş otobüsleri var. Ulaşımınız için bir diğer seçenek.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Davetiye için sanrım moderatorleriniz size yön göstercek ama bilet fiyatları 5 ytl olacağı için pahalı deil otopark alanı olarakta şuanda 10 . salonun üsttarafında bi girişi var açık alanda orada otopark görevlileri olack . Bu arada bu bölümn özelliği motosikleti ile gelmek isteyenler için sadece motosikletler için alan olacak. diğer alanlar araba ve vs araçlar için olacak.Taylan adlı üyeden alıntı
Fuar boğucu olmayacak çünkü fuar alanı geçen seneye oaranla 100 400 büyüme gösteridi bunu da alanı görünce arada ki farkı sanırım dah net anlaşılacak .Ancak tabi genel kalabalık çok youn olacak ancak şöle söliyebilirim firmaların daha geniş yer alamalrı vesergi alanlarını geniş tutmaları biraz daha ürünleri rahat inceleme fırsatınız olacak bu arada deme sürüşleri için özel kum getiriyoruz fuar alanında bazı ufak rampalrı test sürüşleri için kullnama durumuz OLABİLİR haluhazırda bunu üzerine de sıkı bir çalışma halindeyiz.
MOTOSHOW 2006
İlk olarak MOTOSHOW_2006 aramıza hoşgeldin .....Birinci ağızdan soruları yanıtlayan bir yetkilinin biz motorseverlerin arasında olması cidden çok iyi....Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.....
Tabiki biterse tekrar basılır bilet bitermi sinemamı bukesinlikle bilet kalmama durumu olmaz her gün kapıda satış olacak fiyat 5 ytl
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Firmalarda fuar fiyatı denilen özel bir fiyat uygulaması oluyor artı olarakta yeni çıkacak olan çok enteresan motorlarında sergilenmesi bu platformda gerçekleşecekmemo71 adlı üyeden alıntı
elimden geldiğince sanırım ufak tefek imla hatalarım oluyor artık kusuruma bakmayın elimden geldiğince düzelteceğimBBRR adlı üyeden alıntı
MOTOSHOW 2006
ÜYELERİMİZE "MOTOSHOW06" FUAR DAVETİYESİ
Site yönetiminin elinde bugün itibariyle MOTOSHOW06 için üye sayımızın 1/16 'i kadar davetiye kalmıştır.(merak edenlere şu saniye üye sayımız 15.748 )
Davetiyeler...... toplantı, buluşma gibi organizasyonlarda direk site yönetimi tarafından veya organizasyon liderleri kanalıyla üyelerimize dağıtılıyor ve dağıtılacaktır. Herkese 1er adet davetiye verilecektir.(yeni organizasyon liderleri! site yönetimiyle iletişime geçiniz!)
Ayrıca bu tür organizasyonları kaçırmış veya manisi olanlar için...
ben SHEMOTO ve SKULLHUNTER ile ÖM ve e-mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Kargo ile davetiye gönderimi yapılmayacaktır. Üye olmayanlara davetiye verilmeyecektir.
Istanbul dışından davetiye talep eden üyeler.....İstanbul'daki bir üye arkadaşı ile iletişime geçip, kendi gerçek ismiyle beraber o kişinin ismini bize bildirirlerse gelen arkadaşa davetiyesi teslim edilir.
Grup olarak gelecek üyeler..... bu başlık altında organize olup, burada isim listesini oluşturarak.... grup adına davetiyeleri alacak kişinin ismini bize bildirirlerse o kişiye davetiyeleri teslim edilebilir. Üyelikler takip ve kontrol altındadır. Art niyetli kural dışı durum tespitinde üyelik sözleşmesi şartları gereği yerine getirilir. Bu şekilde davetiye talep eden üyelerin özellikle üyelik sözleşmesi madde 4 ve 29'u okumaları tavsiye olunur.http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=20
fuarda en büyük buluşmayı gerçekleştirmek üzere
SHEMOTO:
e-mail ve msn: ................. ve ....................
telefon iletişimi: öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 19:00-21:00 arası
e-mail ve msnden telefon,adres isteyebilirsiniz
davetiye teslimi İSTANBUL/Yeşilköy
SKULLHUNTER:
e-mail ve msn: ..................... ve ....................
telefon iletişimi :öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 18:00-19:00 arası
e-mail ve msnden telefon,adres isteyebilirsiniz
davetiye teslimi merkez ofis: ISTANBUL/ Beşiktaş/ Barbaros Bulvarı
ZUHTUPASA
e-mail ve msn: ...........................
telefon iletişimi: öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 19:00-21:00 arası
e-mail ve msnden Telefon,adres isteyebilirsiniz
davetiye teslimi İSTANBUL/Altunizade
ORGANİZASYON SONA ERMİŞ OLDUĞU İÇİN ADRESLERİ KALDIRDIM
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
Arkadaşlar benim aklıma takılan konu motoshow 2006 öncesi 23-26 mart 2006 tarihlerindeki, Lütfi Kırdardaki fuarla ilgili. İki fuar peşpeşe, o fuara hangi markalar katılacak ve katılım ne oranda olacak bu konuda bilgisi olan varmı? Biz arkadaşlarla geçen sene olduğu gibi Lütfi Kırdardaki fuara hazırladık kendimizi. Ancak şimdi iki fuar arası 1 haftalık zaman olması ve Yeşilköydeki fuar alanının hacmini düşününce tüm markalar o fuara yönlenirde biz harbiyeye boşuna gitmişmi oluruz? diye bir soru var kafamda. Lütfi Kırdardaki fuara kaç marka ne oranda iştirak edecek bilgisi olan varsa bir-iki bişi yazsın lütfen
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Antalya Fuari hakinda bilgi alabilirmiyim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Sevgili motoman,motoman adlı üyeden alıntı
Motosiklet.net için fuar ayrımı yok. Her 2 fuara da gideceğiz.
2 fuara da gidecek şekilde programınızı yapın. Süprizleri kaçıramayız.
ayrıca Motosiklet.net'i destekleyeceğiz.
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
İlk kez 30 Mart'da tum ziyaretciler icin aciliyor sanirim degil mi? 29 Mart'da davetliler icin ozel bir ziyaret saati var mi acaba?
Because you are mine. I walk the line..
selam herkese
Öncelikle burda bulunan tüm bayan arkadaşlarımın kadınlar gününü kutluyorummm
fuar da bizim sitenin bir stant ı veya gelen üye arkadaşların buluşabiliceği bir nokta varmı
bana kalırsa böyle bir nokta olması çok faydalı olur.
Ben adana dan gelicem aslında burda bizim kulüp toplu olarak gitmeyi düşünüyorduk ama benim yine aynı fuar alanında birde başka bir işim çıktı bir firmanın stantlarını kurucam o yüzden ben daha önceden yalnız gelicem.orda birbirimizi daha rakat bulalım tanışalım istiyorum.
benim burdaki avatarımdaki logo yu ben 10 yıldır kullanıyorum ve deri montumun arkasında ,bandanam da.tsort umda var baskı yaptırdım çok da keyifli beni siteden (avatarıma) göz aşinalığı olanalar hemen tanıyacaktır eger diğer arkadaşlarımda bunu yaparlarsa çok daha güzel olur .
birde site yöneticilerinden bir ricam var.sitemizin logosunu yaka kartı yapıp girişte üyelere verirlerse çok daha güzel ve hepsi aynı tek tip birşey olur.
bu konuda siteye yük getirmesini istemediğim için bedeli neyse ödeyip alalım ve bu fuarın anısı olarakta saklarız ve içerde gezrken gögsümüzü gere gere dolaşırız
kendinize çok ii bakın fuarda buluşmak dileğiyle
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)