Alanya Buluşması ve fotoğrafları
Reklamlar
-
Admin
Geçen hafta Leto ile birlikte Alanya'ya tatile gitmiştik. Fotoğraflar aşağıda. Tatil boyunca bizle ilgilenen ve R1'ni gezmemiz için bize veren Arif abiye çok çok teşekkürler. Kaldığımız otel alanya merkeze 12km uzaklıktaydı ama R1 ile bu uzaklık çok kısalıyor. Fotografların yuksek cözünürlükte olanlarını yakında albume ekleyecegim alanya ile ilgili ufak bir gezi yazıda yakında sitede oalcak.
Reklamlar
-
Admin
-
Admin
-
Admin
-
-
ahhhh ahhh;baktıukça içim gitti R1 i kullandığım o gün geldi aklıma...
ahhh ahhh
-
oh oh gezin gezin yazın içimizde kalsın, ztn sinirden ölüyorum alanyaya gittim aklıma arif abinin numarasını istemek gelmedi diye
-
Arif abi neden kask takmamış gösteri yaparken
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
o alışkın be prometheus.Problem olmuyo valla bikaç dakikalık iş için.O sıcakta muhabbette olmasa d olur.Önemli olan bunu her zaman yapmamaktır ve Arif te işini biliyo o konuda merak etme sen.
:
-
aslında arif abinin kafasında kask vardı ilk önce yanlız gözteri yaparken bize (gösteri zaten ufak çaplı idi), daha sonra resim, poz, video için bizide arkasına aldığı zaman cıkardı kaskını.. ok
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
hi genclik ben almanyada koray cbr 900 rr herkeze bol slm almanya ya sag salim geldik ve burasi soguk alanya cok güzel di burdan tek teker arif abiye bol selamlar öpüyorum sizleri
-
Kasksız motor kullanmanın mantığını çözebilmiş değilim. Arifi tanıyorum. Süper adam. Yeteneği de süper olabilir ama bunun kısası uzunu olmaz. Kazalar 1 saatte olmuyor. Saliseler içinde oluyor. Bu bir polisin hergün çelik yelek giymesi ve bir gün amaaa boşver dediğinde vurulması gibi bir olay.
Arif abiye de kask takması konusunda ısrar ediyorum. Ne olur ne olmaz. Ben park yerinde arabanın yerini değiştirirken bile emniyet kemeri takıyorum. Alışmak en iyisi.
Sen hata yapmazsın (HATASIZ KUL OLMAZ bu arada) ama ya başkası gelip hata yapar seni düşürürse? ki bu motosiklet olaylarında en sık karşılaşılan durum (Örnek bana çarpan araba)
-
Arif abi için bişey demicem.gerekeni kendisi seninle konuşur yarın geliyo zaten .Ama elbette kaskatan yanayız..Kask,karda şapka giymemeye benzer takarsan korur,rahat olursun--takmazsan da hasta eder insanı.. :
-
-
Admin
hi genclik ben almanyada koray cbr 900 rr herkeze bol slm almanya ya sag salim geldik ve burasi soguk alanya cok güzel di burdan tek teker arif abiye bol selamlar öpüyorum sizleri
Koray aramıza hosgeldin
Sag saglim gitmenize sevindim ordaki butun motorcu arkadaslara selam
-
Koray aramıza hoşgeldin.
-
slm arkadaslar bende sizler icin tskr ederim suan almanyada havalar 20 derce bikmak bilmeyen bizler hala motor sürüyoruz ve de bikmayacagiz ihiiii bende sizin aranizda olabilmek icin mutluyum burdan bi yardim edebilecegim veya ihtiyaciniz oldugu bi seyler varsa haberim olsun kendinize iyi bakin herkeze bol slm öpdüm koray
-
Abi bende motor almak isitiyorum. Birazda kuru param var ama evden veto geldi. Önce ünv. kazanmam gerekmiş. E nasipse bu yıl kazanıcaz inşallah
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler