Pazar öğlen evet mantıklı saat 10 da daha ctesi gecesi bitememiş olur
Pazar öğlen evet mantıklı saat 10 da daha ctesi gecesi bitememiş olur
BEN MAALESEF GELEMİYORUM,
GENE YURTDIŞINDA SALAK BİR MÜŞTERİ GELİYORRRR
gelecegiz... gorecegiz tabii ki.. bu arada park ormanda ne var murrat? ya dunyadan bi haber kaldık kardesim msj felan atınn yaa.. neyse görusuruzz...
No FeaR NeveR
drag drag die konusuosunuz yoksa beni mi cagiriosunuz anlamadim
konusuruz belki bende gelirim ama saat 10 cok erken, maslaga gitsek mesela ama erken gitmesek, dirrag miraag yalan olur yagmurda
ben yalan olmamda
MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ! ! !
abuk bi soru ama giriş ücretlimi acaba?ücretliyse ne kadar?
yahu arkada$lar motoru olmayan ben misali garibanlar da gelebilir mi ? taa beykozdan dolmabahceye gelebilirim bi $ekil ama siz motorlu olacaksiniz..ee.? ::? :fatalfridge:
Dragstar demek yağmurda yalan olmazsın öyle mi
O zaman yağmur yağarsa ağır ağır takılırız istanbul trafiğinde ehhehehe
Ya şu PERSİLe söyleyin tehlikeden bahsetmesin bana
Nesi tehlikeymiş peeeh yemişim tehlikesini beaaa
Arifin arkasına binmek tehlike değil yiyorsa LETOnun arkasına binsin de tehlikeyi görsün muahahahahhaah
DBTYSG
Hava durumundaki son gelişmeler hafta sonunun yağmurlu olmayacağı yönünde arkadaşlar.İçiniz rahat olsun
hava durumu
saat erken degil ancak oglen orda oluruz zaten gec gelmek isteyenler ile hazerfende gorusuruz
hazerfen cok uzak yaa hem yagmur ihtimalide var gelin, park ormana gidelim, :tongue:
MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ! ! !
skull, geç gelenlerle orda görüşürüz demişin, ne kadar kalıcaksınız orada, siteden kimse yokken tek başıma gitmek istemiyorum
dragstar1907, ben d öğleden soracılardanım, önerim öğleden sora hem parkormana bakıp hem d hezarfene gitmek, tabiki aradaki mesafe için büyük abiler bana katılmıyo ama ben yine d yapmak istiorum, ortak arıyorum kendime
imza, safrane
yagmur ihtimali kalkti.
pazar gunu motorculari guzel bir hava bekliyor son keyifler bunlar
Bandit, sen geliyormusun?
safrane, iki org. birden gitmek guzel olurdu ama mümükün değil belki akşam dönüşte olabilir. Motofest daha çok otomobilciler çoğu motorcu katılmıyor.
Hazerfenden aksam olmadan döneriz.
giriş ücretlimi acaba?sordum ama cevap gelmemiş kimseden,ona göre ayarlayalım kendimizi
girisin ucretli olup olmadıgın bilmiyoruz
Yaris programi asagidaki sekildedir:
08.00-09.30 Son Teknik
ve İdari Kontrol
08.30-10.30 Antrenman
10.30-11.30 Sıralama
turu ( 2'şer kez )
11.45-12.00 Süpermoto
Eleme ve Final yarışı
12.00-12.10 Ödül
Töreni
12.10-12.20 Şov Yarışı
12.20-12.50 Türkiye
Şampiyonası 1.Kategori Eleme ve Final yarışı
12.50-13.00 Ödül
Töreni
13.00-13.25 Choper
Eleme ve Final yarışı
13.25-13.35 Ödül
töreni
13.35-13.45 Şov yarışı
13.45-14.15 Türkiye
Şampiyonası 2.Kategori Eleme ve Final yarışı
14.15-14-25 Ödül
Töreni
14.25-14.50 Enduro
Eleme ve Final yarışı
14-50-15.00 Ödül
Töreni
15.00-15.30 Türkiye
Şampiyonası 3.Kategori eleme ve Final yarışı
15.30-15.40 Ödül
Töreni
15.40-15-50 Şov Yarışı
15.50-16.20 Türkiye
Şampiyonası 4.Kategori Eleme ve Final yarışı
16.20-16.30 Ödül
Töreni
16.30-16.55 Touring
Eleme ve Final yarışı
16.55-17.05 Ödül
Töreni
17.05-17.20 Şov Yarışı
17-20-17.30 Ödül
Töreni
JÜPİTER5, beraber gidelim olm. ben avcılardayım. özel mesaja teli yaz beraber buluşur gideriz.
racing racing ve racing.............
bu saatler de bana uyar eğer siz ödül törenine kdr beklicekseniz, dönerken beraberlik olur ayrıca da sizleri d görmek istiorum (bunu sanki ilk defa görüşecekmişiz gibi yazdım ama özledim yine de 3 ayda)
imza, safrane
bu arada reklam almışız foruma skull
imza, safrane
race kardeş mesajını yeni gördüm kusura bakma
bu arada hezarfende arka lastiği patlattım,zımba teli girdi lastiğe,allahtan yanımda yedek iç lastik vardıda değiştirdim hemen,bi insan bu kadar şanslı olur yani,ta çanakkaleye gittim geldim motora bişey olmamıştı
yarışlar süperdi,neden daha önce hiç gelmedim diye kendime kızdım resmen
özellikle kırmızı beyaz hayabusa ile sarı suzuki çok hoştu,bide dayının birinde çok şekil bi chopper vardı,tek kişi kalkış yaptı,bittim resmen,sanat eseri gibi bişeydi motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)