Arkadaşlar İzmitten bende katılıyorum işlerimi ayarladım.. görüşmek üzere benide ekleyebilirsiniz
Arkadaşlar İzmitten bende katılıyorum işlerimi ayarladım.. görüşmek üzere benide ekleyebilirsiniz
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt ===> Blues Belt değilmiydi o yahu
12-Seçkin
13-Undocap ve Nafel Transalp
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
18-samet10
19- samet10un arkadaşı galiba 1 kişi daha gelecek ama o net değil netleşince cumartesi listeyi güncellerim 2 kişi geliyoruz
20-21:Baysalorhun ve yenge
22-esirci01
23-nadrov
24- Piyanist İrf
25-cenk şenver
26-kor@y
güncel.......
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Eger ki bir aksilik olmazsa ben + 2 motor olarak size katilmak istiyoruz. Sabah bp de gorusmek uzere..
bende gelmek isterim tabi ama benm motor o yolu kaldırmaz kaldırsa bile sizinle eş gidemez :D
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
valla İrfan'ım nöbet bir başka dert ama motor'da fazla yıkamaktan sıkıntı çıkarttı tekliye tekliye dün sabah işten eve gelebildim,bakim serviste usta bulabilirsem yaptırmaya götürecegim birazdan,ama bellide olmaz belki arazi olup belgi yanınızda olabilirim nasip kısmet,ama müsait bir zamanda çay içmeye uğramayı düşünüyoruz Kocaeline,görüşmek üzere tekeriniz düz bassın,hayırlı hafta sonları kazasız belasız.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
şaka bi yana bensiz düğün hakkaten olmuyor onurcum
aklıma birkaç atasozu geldi şimdi ekmeği firinciya ver 1 ekmek fazla ver derler
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
kardeşim bu önyargılardan kurtulmanın zamanı gelmiş hepbirlikte yururuz içini ferah tut sen moturune bişey olursa seni yollarda yalnız bırakacağımız mı dusunuyorsun yoksa
yok kesinlikle kalmam o konuda sıkıntı yok ama agır giderim 125 cc bide arka dişliyle oynadım titreşimden dolayı hızı düştü ama geliyorum bakalım
1100 cc lik ve altı makinalarla ahenkle yolculuk ettiğini görünce ve sasiracagindan eminim öyle kibir vs. olmaz kimsede moturlerden ziyade karakter cc si daha önemli bu arada yeni katilimci arkadaşları aramızda görmek herkez için güzel olacak yarın görüşmek uzre tekerin düz bassın.
çok teşekkürler yarın büyük ihtimalle geliyorum bi arkadasımı daha kafalayabilirsem onuda kaparım görüşmek üzere.
Eyvah eyvah... Cruiser sesinden rahatsız olan varsa Seçkin + ben + acayüp üçlüsünün civarına aman diyim sokulmasın
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
vay be kos koca mt sakarya ya geliyor ama ben gidemiyorum neyse sağlık olsun zaten ben km yapmayınca rahat edemiyorum ama değerli abi ve arkadaşlarıma selam olsun tatlı muhabbetler tekeriniz düz bassın kemik tayfa.....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt
12-Seçkin
13-Undocap ve Nafel Transalp
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
18-samet10
19- samet10un arkadaşı galiba 1 kişi daha gelecek ama o net değil netleşince cumartesi listeyi güncellerim 2 kişi geliyoruz
20-21:Baysalorhun ve yenge
22-esirci01
23-Onurus99+2
24-umtgsrl
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar için;
saat 10.00da pendik köprüsünde buluşulup, tem mehmetçik vakfına geçilecektir..
orada avrupa yakasındakilerle buluşup 10.30 da hareket edeceğiz...
Pendik köprüsüne gelirim diyen arkadaşlar belirtirlerse ona göre orada bekleyeceğiz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)